סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 10:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 9:23 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם יש לדנבר דבר טוב אחד לקחת מהקמפיין הזה, זה הגדילה של בראון יחד עם מארי, גורדון, הם ארבעה שחקנים מצויינים, אולי הרביעיה הכי טובה בליגה
נשארה רק בעיה פעוטה, למצוא עוד ארבעה שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 9:25 am 
Sophomore

באופן כללי, לא מבין את ההתבכיינות המתמדת על השיפוט, הפלופים וכולי. הייתה סדרה קשוחה, טובה וצמודה עם שתי קבוצות שלא תמיד שיחקו כדורסל יפה, אבל בהחלט נתנו הכל. דנבר אגב הלכו לקו יותר מהת'אנדר בסדרה (ובקטנה, יוקיץ' יותר משיי). אוקייסי קבוצה צעירה (הכי צעירה שמגיעה לגמר אזורי בתולדות הפלייאוף) ומתלהבת -- לוחצת ואגרסיבית. השיפוט היה סה"כ בסדר ובטח שלא הכריע את הסדרה. שחררו ותהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:17 am 
Senior

סאבוניס כתב:
אז אלה הראיות המרשיעות שלך?

המהלך הראשון לא היה פלופ. מרפק של גורדון לפנים של שיי שנשרק כעבירת תוקף שלו, ולא של הג'וקר (מוצדק) ועודכן לפלייגרנט בריפליי (בעיני מוגזם, אבל זה מה שהשופטים החליטו וזה עקבי עם איך ששורקים את הדברים הללו).

המהלך השני אכן היה ניסיון (די עלוב) של דורט למשוך פאול, אבל הוא לא נשרק (בצדק). אפשר לדוג כאלה בכל משחק של כל קבוצה. לא בדיוק "מופע פלופים".

אלו ראיות שקפצו לי בדקה של גלישה בטוויטר.
ואם אתה לא רואה באלו פלופים, כנראה שאתה לא מסתכל על הדברים אובייקטיבית מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:22 am 
מנהל פורום

אם יוקיץ רוצה עוד אליפות בקריירה שלו, כדאי לו לברוח משם מהר
ארגון חולה, שהתפרק לאט לאט מאז האליפות, אפשר להאשים את תקרת השכר כמה שרוצים, השורה התחתונה הם מודחים עונה שניה ברציפות בחצי הגמר במשחק 7
בשני המשחקי שבע, הם מתפרקים בחצי השני של המשחק, לא קשה לנחש למה

לא בטוח שנשמע את המילים "יוקיץ ביקש טרייד" אבל אני מקווה שכן נשמע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:39 am 
Hall of Famer

לא יודע, ממה שאני מבין הפיטורים של מאלון היה בדיוק בשביל לא להיות חולים. כי האיש היה קצת נאצי.
יש להם בעיה של עומק וחבל. אבל עם פגיעה אחת או שתיים בדראפט, ואולי שיפור של שחקנים כמו ווטסון וסטרות׳ר, ואולי יש שם משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:50 am 
Freshman

סיין&טרייד של דנבר וברוקלין על מפ"ג תמורת קאם תומאס נשמע לי כמו הדבר הכי הגיוני לקיץ הזה מבחינת שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:53 am 
מנהל פורום

הפיטורים של מאלון לא עומדים בפני עצמם, יש גם את בות' ויש את התזמון של הפיטורים האלה
ויש האיבוד של קונלי (האיש שבנה את הקבוצה האלופה)
הם מסיים בצמרת של המערב, איזה בחירות דראפט אתה חושב שהם יקבלו ומתי הם יבשילו להיות שחקני רוטציה בקבוצה אלופה?
לא יודע נורטון, אני לא אופטימי לגביהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 10:53 am 
Junior

הם דווקא עשו עבודה מעולה עד האליפות, כשהשיא היה הטרייד של גורדון.
אין ספק שמאז האליפות הם עשו עבודה פחות טובה, בעיקר הויתור / שחרור של ברוס בראון ו-KCP, והם דווקא פגעו בול בדראפט עם כריסטיאן בראון בבחירה ה-21, אבל זה לא מספיק. לא בטוח כמה הם יכולים לפגוע שוב ככה בדראפט, בעיקר כשהשנה הם בכלל לא בוחרים (הבחירה שלהם הולכת לאורלנדו כחלק מהטרייד על גורדון).
אני לא יודע, אבל יוקיץ' לא נראה לי סוג השחקן שיעזוב קבוצה שכל כך מזוהה איתו, אחרי שהוא כבר לקח איתה אליפות. מצד שני, הוא בטח שורף את השנים הכי טובות שלו. המערב הולך להיות עוד יותר משוגע בשנים הקרובות, אוקייסי אולי השנה אלופה ועוד תתחזק, יוסטון יכולה להנחית את יאניס, אנט הולך להמשיך להשתפר יחד עם מינסוטה, דאלאס וסן אנטוניו ידברו חזק בשנים הקרובות, ועוד יש את לברון, סטף ולוקה. מציע מאד ליוקיץ' לבוא להנות לנוח קצת במזרח, בוסטון בדיוק בונה קבוצה. יאניס יעבור למערב, את אמבייד הוא יוכל לפגוש כמה פעמים בעונה, הוא יוכל לשייט לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 11:21 am 
מנהל פורום

האמת שהמזרח זה רעיון לא רע בשבילו, לנוח קצת בעונה הרגילה ולהגיע רענן לפלייאוף
אולי הוא לא יבקש טרייד אבל הוא כבר אמר בראיון סיכום עונה שעם הסגל הזה הם לא יזכו באליפות כמו כן הוא אמר שהוא הולך לשתות הרבה בירה
משהו שאנחנו לא שומעים בפעם הראשונה, ממנו ומכוכבי ספורט אחרים
קשה להאשים את דנבר על זה שלא שמרה על KCP וברוס בראון, לא היה להם כסף להשאיר אותם. זה לא שהם קמצנים, הם גם ככה באייפרון השני או על הגבול שלו

חוץ מהחוזה של MPJ אין להם חוזים רעים.
וזה לא שהוא שחקן של 7 מיליון דולר בעונה ומקבל 35
הוא שחקן של...נגיד 18 מיליון שמקבל כפול מהשווי שוק שלו
כמעט בלתי נמנע שיהיה לך שחקן אחד כזה הבסגל, קורה שמפספסים בהערכה של התפתחות של שחקן אחד מתוך 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 12:24 pm 
Junior

uriel17 כתב:
האמת שהמזרח זה רעיון לא רע בשבילו, לנוח קצת בעונה הרגילה ולהגיע רענן לפלייאוף

אז אפשר לסכם שהוא בבוסטון? אני בטוח שתשמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 4:13 pm 
Sophomore

stavs כתב:
סאבוניס כתב:

המהלך הראשון לא היה פלופ. מרפק של גורדון לפנים של שיי שנשרק כעבירת תוקף שלו, ולא של הג'וקר (מוצדק) ועודכן לפלייגרנט בריפליי (בעיני מוגזם, אבל זה מה שהשופטים החליטו וזה עקבי עם איך ששורקים את הדברים הללו).

המהלך השני אכן היה ניסיון (די עלוב) של דורט למשוך פאול, אבל הוא לא נשרק (בצדק). אפשר לדוג כאלה בכל משחק של כל קבוצה. לא בדיוק "מופע פלופים".

לא מבין איך לקבל מרפק לפרצוף (אמיתי) וליפול אחורה זה פלופ. מה שיי הוא מתאגרף שאמור להישאר על הרגליים כשהוא מקבל מכה לפנים?

אבל מעבר לזה, אין לי חשק להתווכח על זה, כי באמת אפשר כמו שאתה עושה (ועוד לא מעט אנשים) לחפש את אוקייסי בכל מהלך, לדוג את ה(ספק) פלופים ולהכריז שהם קבוצה מלוכלכת. או שאפשר לראות את המשחקים המלאים (ולא רק מה שההייטרים בחרו לדוג מהמשחק) או להסתכל על סטטיסטיקות (למשל מספר זריקות עונשין למשחק, סטטיסטיקה שבה הת'אנדר במקום ה-25 בליגה) ולהסיק שהם לא עושים את זה יותר מקבוצות אחרות (וספציפית שיי לא יותר מכוכבים אחרים ברמתו) ואין כאן באמת שום דבר לכתוב עליו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 4:31 pm 
מנהל פורום

ת'שמע סבוניס, אני לא בדיון הזה ואין לי באמת דעה בעניין
אני אוהב את המשחק ופחות את הקטע של הייתה או לא הייתה עבירה
העיסוק בזה גוזל ממני את ההנאה מהמשחק עצמו
אבל את העבירה הספציפית הזו אני זוכר כי המשחק היה עדיין בחיים
גם רג'י מילר שפירשן חשב שזו הייתה פרובוקציה ששיי הכניס את הראש למסלול המרפק
וההסבר שהוא נתן לרוויו שעשו השופטים היה בדיקה חוזרת ונשנית על הצילנדר הדמיוני ששייך לכל אחד מהשחקנים
האם המגן חרג מהצילנדר שלו כשהכניס את הראש לאיזור שבו התוקף אמור לנוע בחופשיות או לא
לא אומר מי צודק אבל בוודאות הייתה כאן סוגיה מורכבת לדון בה
שאלת הצילנדרים הדימיוניים עולה שוב בשוב בלא מעט הליכות למוניטור
אוהדי הפועל ירושלים בטח יזכרו את הצילנדר הדימיוני שטפירו חדר אליו והפיל את דריק שארפ ב2017
צילינדר דמיוני מהדימיון הפרטי של סמי בכר, שלו ורק שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 5:03 pm 
Senior

סאבוניס כתב:
stavs כתב:
סאבוניס כתב:

לא מבין איך לקבל מרפק לפרצוף (אמיתי) וליפול אחורה זה פלופ. מה שיי הוא מתאגרף שאמור להישאר על הרגליים כשהוא מקבל מכה לפנים?

אבל מעבר לזה, אין לי חשק להתווכח על זה, כי באמת אפשר כמו שאתה עושה (ועוד לא מעט אנשים) לחפש את אוקייסי בכל מהלך, לדוג את ה(ספק) פלופים ולהכריז שהם קבוצה מלוכלכת. או שאפשר לראות את המשחקים המלאים (ולא רק מה שההייטרים בחרו לדוג מהמשחק) או להסתכל על סטטיסטיקות (למשל מספר זריקות עונשין למשחק, סטטיסטיקה שבה הת'אנדר במקום ה-25 בליגה) ולהסיק שהם לא עושים את זה יותר מקבוצות אחרות (וספציפית שיי לא יותר מכוכבים אחרים ברמתו) ואין כאן באמת שום דבר לכתוב עליו הביתה.

אבל ראיתי את המשחק, וכמוני ראו פה עוד אנשים שקראו לת׳אנדר מופע פלופים, ויצאנו (שוב, לא רק אני) בתחושה שזאת קבוצה פלופרים.
אפשר לתייג את כולם כהייטרים, ואפשר להבין שאולי יש משהו במה שאחרים אומרים, כי בחיי שבין כל הכינויים שאפשר לקרוא לי בהם, הייטר של אוקייסי (מכל הקבוצות בעולם, דווקא האפורה ונטולת ההיסטוריה מכולן) אני לא.
מנגד, אני חושב שאתה הוא זה שדווקא מושקע הרבה יותר רגשית בקבוצה ומסתכל עליה במשקפיים לא אובייקטיביות.
אני אישית בכלל חושב שאני קצת בעדם נגד מינסוטה, ולא הייתי מגדיר את עצמי כאוהד גדול של דנבר או יוקיץ׳. ועדיין, אני לא ראיתי כאן שום דבר שדומה למגע שהצדיק את הפלופ של שג"א (בסדר, גורדון זרק טיפה מרפק.מרפק שלא היה מפיל את הבת שלי שעוד לא חגגה שנתיים, אבל שג"א צריך להיות מתאגרף כדי להישאר על הרגליים) או של דורט.
ואני שוב אגיד - לא חיפשתי אפילו פלופים - הם קפצו לי תוך דקות מאז שקראתי את ההודעה שלך, שאני מזכיר שלא הייתה בתגובה אליי או משהו, וזה כל כך זעק, שהייתי חייב לשתף.
אפשר למצוא כאלו לכל קבוצה בכל משחק? אולי, אז אני אשמח אם תמצא לי שני סרטונים כאלו של דנבר מאתמול. הרי הייטרים שבוחרים לדוג בטח יש גם להם.

באמת שאין לי אינטרס מיוחד להשמיץ אף אחד מהתאנדר, אני מחבב את שגא ומת על דורט. הם שני פלופרים מהרמות הגבוהות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 6:08 pm 
Sophomore

לא טענתי שאתה הייטר. רק שאתה משתמש בדוגמאות שהייטרים של שיי/הת'אנדר מחפשים בנרות, תוך כדי התעלמות מסטטיסטיקות משוות שלהם לקבוצות אחרות ושל שיי לסופרסטארים אחרים.

מודה שאני מחבב את הת'אנדר. אבל בלי קשר, לא ברור לי אחרי סדרה מצויינת כזו, שלגמרי לא הוכרעה על פלופים ומהלכים מפוקפקים, הצורך להתמקד דווקא בזה. מזכיר לי את אלו שיש להם אובססיה עם הלייקרס, כשכל הודעה שנייה עליהם מתמקדת בעניין הזה, בעיקר כשהם מנצחים. בעיני זה סתם מיותר, מנג'ס ולא מוסיף כלום.

ואחרי שאמרתי את זה, רק כדי להדגים ,ולא כי באמת אכפת לי, אני מאוד אוהב את יוקיץ', אבל הוא לגמרי יודע לזרוק ידיים לתוך המגינים שלו כדי למשוך עבירות (שוב, בעיני זה לגיטימי). וגם בהגנה זורק את עצמו לא פעם על הרצפה. דוגמאות מהפלייאוף הזה?

https://www.youtube.com/shorts/I6OOHqE2gtc

https://www.tiktok.com/@hoops_classic/v ... 4163384598

https://www.facebook.com/reel/730473519403003

https://www.instagram.com/reel/DJzvM02S_la/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 8:18 pm 
Hall of Famer

אני כמובן משוחד אבל מי שניסה להפעיל את השופטים במשחק הזה עם גערות, תלונות והמון פלופים היה דווקא יוקיץ'.

באופן כללי, אני לא מזהה פלופינג חריג ב-OKC. שיי יודע לסחוט עבירות אבל 99% מהן לג'יט לגמרי, שלא כמו הארדן או טריי יאנג לדוגמה. דורט "מוכר" חסימות נעות אבל גם במקרה הזה, השיפוט הוא נכון.

באופן כללי, הת'אנדר כקבוצה לא הולכת הרבה לקו באופן יחסי כך שזה בכלל טייק תמוה מבחינתי. הסטט' מציגות תמונה שונה מהמיתוג הבעיניי שגוי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 9:17 pm 
Senior

יוקיץ׳הוא גם פלופר לא קטן, זה לא קאונטר כזה טוב (ועדיין סבוניס היה צריך לאסוף מדלל פלטפורמות ארבעה פלופים מהפלייאוף כולו. אני בלי לחפש נתקלתי בשניים של אוקייסי מהלילה).
בכל מקרה, הנתונים על הזריקות עונשין די מצחיקים, התאנדר את הקבוצות שיותר מתבססות על ג׳אמפ-שוטים ועל פלואוטר, אין לה אף גבוה שמתבסס על התנגחויות בצבע (אפילו הארטנשטיין זורק פלואוטרס כמעט כל הזמן), והשחקן היחיד שלה ששואף הרבה לטבעת, שמשחק כדורסל מאוד לא פיזי, הוא בין המובילים בליגה בזריקות עונשין.

אבל בסדר, מיציתי את הדיון הזה. נסכים שלא להסכים ואני אשתדל לשבת בצד בפעם הבאה שסבוניס יתפלא כשמישהו חדש יאשים את שגא בפלופים כשהוא עף לכל עבר (בסדר, עכשיו מפסיק סופית באמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 11:17 pm 
Sophomore

אם להתקטנן, הבאתי כאן לפחות 7 מהלכים של יוקיץ' (ב-4 קטעי וידיאו שונים) עם נפילות מוגזמות לגמרי וזריקות ידיים לשמיים, שאם שיי נניח היה עושה, האינטרנט כבר היה רועש וגועש. אחד מהם גם היה במהלך די קריטי במשחק השישי, עם פאול רביעי לשיי במחצית הראשונה, שהוריד אותו לספסל ואפשר לדנבר לפתח מומנטום.

אבל זו אפילו לא הנקודה שלי. נראה לי שהרבה מהדיון הזה נובע מאיזשהי טהרנות ונוסטלגיה מזוייפת לאיזה עבר שבו כוכבים שיחקו נקי ולא עשו פלופים והקבוצות שיחקו כדורסל אמיתי וטהור. בערך כל כוכב בליגה שזכור לי הגזים לפעמים מגע או עשה פלופינג. כן, גם ג'ורדן, קובי, נוביצקי, ואגדות אחרות. חלקם יותר מאחרים, אבל הסופרסטארים הגדולים של המשחק תמיד ידעו איך לגרום לשומרים שלהם ליצור מגע לא חוקי ואז לדאוג להראות את זה לשופטים. יש סיבה שלג'ורדן, ווייד, קובי ואחרים יש שנים בפלייאוף עם 10, 11, או 12 זריקות עונשין למשחק (שיי בשנה שעברה עם 8 והשנה עם 8.7). חלק מזה נובע מזה שכשאתה סופרסטאר אז הקבוצה היריבה נותנת לך טיפול הגנתי מיוחד, כולל המון מגע גבולי. זה מביא לזה שהרבה מגע לא חוקי או גבולי לא נשרק. וכשחקן זה מתסכל וגורם לך לפעמים להקצין מגע כדי לוודא שהשופטים רואים את זה. מאוד רלוונטי בעיני ליוקיץ' וגם לשיי.

האמת היא שבאמת לא אכפת לי שיוקיץ' מדי פעם מגזים מגע או אפילו עושה פלופ מוחלט. זה חלק מהמשחק וזה לא מפחית מההנאה שלי לצפות בו (דונצ'יץ' זה מקרה קצת אחר, כי זה לא רק שהוא פלופר, הוא גם מתלונן לשופטים על כל שריקה עם פרצוף חמוץ, ואז גם "מעניש" אותם עם זריקת זין בהגנה).

מי שבא לו להתרכז בזה ולבנות מזה איזה תמונת עולם דיכוטומית של "טובים" (שחקנים וקבוצות שלא עושים פלופים) ו"רעים" (אלו שכן), שיבושם לו. אני מוצא את זה מעייף ולעיתים קרובות גם חסר יושרה, עם הרבה צ'רי פיקינג בהתאם לאיזה נרטיב התחלתי (בהופס יש כמה מומחים לעניין, שלא מפסיקים לחפור על זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2025 3:27 pm 
Hall of Famer

נתון הזוי על יוקיץ':
הוא השחקן היחיד בהיסטוריית ה-NBA ששיחק מעל 700 משחקים, ומעולם לא שיחק לצד שחקן שבאותה העונה (בה הם שיחקו יחדיו):
נבחר לאולסטאר או היה בחמישיות העונה (All NBA), או בחמישיות ההגנה

https://www.facebook.com/BasketNews/pos ... cale=he_IL

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2025 6:24 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
בכל מקרה, הנתונים על הזריקות עונשין די מצחיקים, התאנדר את הקבוצות שיותר מתבססות על ג׳אמפ-שוטים ועל פלואוטר

הת'אנדר היא הקבוצה שחודרת הכי הרבה לסל.
זה אמור להוביל אותה לקו יותר מכל קבוצה אחרת. או לפחות להיות בטופ בעניין הזה.
ולהגיד שרק שיי חודר לסל בקבוצה זה לשכוח מהקיום של ג'יי-דאב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], THE G1, הודי ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: