סאבוניס כתב:
stavs כתב:
סאבוניס כתב:
אז אלה הראיות המרשיעות שלך?
המהלך הראשון לא היה פלופ. מרפק של גורדון לפנים של שיי שנשרק כעבירת תוקף שלו, ולא של הג'וקר (מוצדק) ועודכן לפלייגרנט בריפליי (בעיני מוגזם, אבל זה מה שהשופטים החליטו וזה עקבי עם איך ששורקים את הדברים הללו).
המהלך השני אכן היה ניסיון (די עלוב) של דורט למשוך פאול, אבל הוא לא נשרק (בצדק). אפשר לדוג כאלה בכל משחק של כל קבוצה. לא בדיוק "מופע פלופים".
אלו ראיות שקפצו לי בדקה של גלישה בטוויטר.
ואם אתה לא רואה באלו פלופים, כנראה שאתה לא מסתכל על הדברים אובייקטיבית מספיק.
לא מבין איך לקבל מרפק לפרצוף (אמיתי) וליפול אחורה זה פלופ. מה שיי הוא מתאגרף שאמור להישאר על הרגליים כשהוא מקבל מכה לפנים?
אבל מעבר לזה, אין לי חשק להתווכח על זה, כי באמת אפשר כמו שאתה עושה (ועוד לא מעט אנשים) לחפש את אוקייסי בכל מהלך, לדוג את ה(ספק) פלופים ולהכריז שהם קבוצה מלוכלכת. או שאפשר לראות את המשחקים המלאים (ולא רק מה שההייטרים בחרו לדוג מהמשחק) או להסתכל על סטטיסטיקות (למשל מספר זריקות עונשין למשחק, סטטיסטיקה שבה הת'אנדר במקום ה-25 בליגה) ולהסיק שהם לא עושים את זה יותר מקבוצות אחרות (וספציפית שיי לא יותר מכוכבים אחרים ברמתו) ואין כאן באמת שום דבר לכתוב עליו הביתה.
אבל ראיתי את המשחק, וכמוני ראו פה עוד אנשים שקראו לת׳אנדר מופע פלופים, ויצאנו (שוב, לא רק אני) בתחושה שזאת קבוצה פלופרים.
אפשר לתייג את כולם כהייטרים, ואפשר להבין שאולי יש משהו במה שאחרים אומרים, כי בחיי שבין כל הכינויים שאפשר לקרוא לי בהם, הייטר של אוקייסי (מכל הקבוצות בעולם, דווקא האפורה ונטולת ההיסטוריה מכולן) אני לא.
מנגד, אני חושב שאתה הוא זה שדווקא מושקע הרבה יותר רגשית בקבוצה ומסתכל עליה במשקפיים לא אובייקטיביות.
אני אישית בכלל חושב שאני קצת בעדם נגד מינסוטה, ולא הייתי מגדיר את עצמי כאוהד גדול של דנבר או יוקיץ׳. ועדיין, אני לא ראיתי כאן שום דבר שדומה למגע שהצדיק את הפלופ של שג"א (בסדר, גורדון זרק טיפה מרפק.מרפק שלא היה מפיל את הבת שלי שעוד לא חגגה שנתיים, אבל שג"א צריך להיות מתאגרף כדי להישאר על הרגליים) או של דורט.
ואני שוב אגיד - לא חיפשתי אפילו פלופים - הם קפצו לי תוך דקות מאז שקראתי את ההודעה שלך, שאני מזכיר שלא הייתה בתגובה אליי או משהו, וזה כל כך זעק, שהייתי חייב לשתף.
אפשר למצוא כאלו לכל קבוצה בכל משחק? אולי, אז אני אשמח אם תמצא לי שני סרטונים כאלו של דנבר מאתמול. הרי הייטרים שבוחרים לדוג בטח יש גם להם.
באמת שאין לי אינטרס מיוחד להשמיץ אף אחד מהתאנדר, אני מחבב את שגא ומת על דורט. הם שני פלופרים מהרמות הגבוהות ביותר.