סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יולי 13, 2026 2:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

מה יהיה?
ת''א ב2 31%  31%  [ 10 ]
ת''א ב3 38%  38%  [ 12 ]
י-ם ב2 13%  13%  [ 4 ]
י-ם ב3 19%  19%  [ 6 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 12:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
Hacohen כתב:
לא כלכך הבנתי את התמה של נביא. אם יונתן אלון עושה בית ספר לאיטודיס, המשמעות היא שטעית בהערכה כלפיו כמאמן, לא שמאמן זה לא חשוב.

אלא שמעולם לא טענתי שמאמן זה לא חשוב. אני טוען שא. למעט מקרים יוצאי דופן, מאוד קשה למדוד יכולות של מאמן לאורך זמן ולכן - ב. בדיבורים ובדירוגים של מאמנים שולטים נראטיבים די מדומיינים, הרבה יותר מאשר כשמדובר בשחקנים ולכן ג. מאמן זה אוברייטד. לא לא חשוב, אבל אוברייטד.

אבל גם אם אני מקבל את א' וב' (ויש לי השגות), לוגית אין שום קשר בין הטענות האלה למסקנה שהצגת בג'.

אפשר לטעון שקשה להעריך מאמנים לאורך זמן ושבהערכת מאמנים שולטים נראטיבים מדומיינים (אגב, בתור שונא דירוגים לא קשה לי להתחבר לטענה הזו), ועדיין בשום אופן זה לא מוביל לג' ובוודאי לא בהכרח מוביל לזה. מאמן זו פונקציה חשובה מאד בקבוצת כדורסל, ואני לא חושב שתפגוש הרבה אנשים מהענף שיאמרו לך אחרת. זה שקשה לאוהד מהיציע להבין בזמן נתון מה רמת המאמן, זה משהו אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 12:29 pm 
Junior

אם חלק גדול מההערכה שלנו את היכולות של המאמנים שאנחנו מדברים עליהם בנוי על נראטיבים מדומיינים (״בית הלחמי הוא מאמן של מאני טיים״, ״פרנקו מאמן ליגה מצויין אבל לא מסוגל להצליח באירופה״, ״גודס מאמן הרבה יותר טוב מדן שמיר״, ״אלעד חסין הוא אחלה מאמן והגיע הזמן שיקבל צ׳אנס אמיתי בקבוצה גדולה״ וכו׳), זה אומר שחלק גדול מההערכה שלנו את המאמנים, הרייטינג של ה״אובר-רייטד, לא תקף, ולכן גם מסקנה ג׳ הכרחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 12:38 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אם חלק גדול מההערכה שלנו את היכולות של המאמנים שאנחנו מדברים עליהם בנוי על נראטיבים מדומיינים (״בית הלחמי הוא מאמן של מאני טיים״, ״פרנקו מאמן ליגה מצויין אבל לא מסוגל להצליח באירופה״, ״גודס מאמן הרבה יותר טוב מדן שמיר״, ״אלעד חסין הוא אחלה מאמן והגיע הזמן שיקבל צ׳אנס אמיתי בקבוצה גדולה״ וכו׳), זה אומר שחלק גדול מההערכה שלנו את המאמנים, הרייטינג של ה״אובר-רייטד, לא תקף, ולכן גם מסקנה ג׳ הכרחית.

ערבבת פה בין נראטיבים שיותר קשה לבדוק, ולכן בהגדרה די מדומיינים (גודס מאמן יותר טוב משמיר) לבין כאלה שאפשר לנסות לבסס - בעיקר אלו על פרנקו ואלעד חסין. אני חושב שאפשר לראות שלפרנקו יש מאזן עונה סדירה הרבה יותר טוב מאשר באירופה, בהשוואה למאמנים אחרים (חייב בהשוואה למאמנים אחרים, אחרת כמעט לכל מאמן יש מאזן ליגה יותר טוב). לא בדקתי את זה, אבל זה משהו שאפשר לבדוק יחסית בקלות ולבסס את הטענה או הנראטיב. גם את הטענה על אלעד חסין אפשר לבדוק, האם המאזן שלו בקבוצות קטנות יותר טוב משל מאמנים אחרים שאימנו בקבוצות קטנות מבלי שעברו בקבוצות גדולות קודם. גודס מאמן טוב משמיר זו טענה שקשה לבדוק כי נכנסים המון משתנים אחרים. את הטענה על בית הלחמי לא הבנתי, הוא מצטיין במאני טיים של משחקים או במאני טיים של עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 12:40 pm 
Junior

באמת לא הבנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:02 pm 
Junior

דניאל כתב:
אם אני לא טועה, היתרון הכי גדול של ירושלים במשחק היה פלוס 3, וזה הגיע 1.1 שניות לסיום המשחק.

אתה לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:13 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

אבל אח שלנו, זה לא מה שטענת בטענה ג'. ואני מצטט: מאמן זה אוברייטד. לא לא חשוב, אבל אוברייטד.

כלומר אתה לא טוען משהו כנגד עצם יכולת ההערכה של אוהדים את יכולות המאמנים, שזו טענה סבבה שלא הייתי מוצא טעם להתווכח איתה. אתה טוען כנגד עצם חשיבותה של פונקציית המאמן בקבוצה, ופה אתה טועה פעמיים:

1. לוגית, כי אין קשר בין טענות א' וב' לג'. יש קשר רק אם אתה טוען כנגד יכולת ההערכה של האוהדים כאמור, ואז אתה צריך לנסח את ג' כך: דעתם של האוהדים על מאמן היא אוברייטד. וזה בסדר, אבל לא מה שטענת במקור.

ב. מהותית, כי מאמן זה חשוב מאד וזה שאוהדים בזמן נתון הרבה פעמים לא מסוגלים להעריך נכונה יכולת של מאמן, לא משנה את העובדה הזאת. יש אנשים שמקבלים מאיתנו משכורת בכנסת ישראל וחושבים שתלמיד ישיבה יכול להפוך לטייס בקורס מזורז של חודשיים. נו שוין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:30 pm 
Junior

שוב: יכולת ההערכה של האוהדים - מבחינתי זה הרייטינג של האוברייטד. ובגלל שברייטינג הזה נשפך הרבה מאוד חרא. המסקנה היא שזה מוערך יתר על המידה = אוברייטד. אני לא אומר שזה לא חשוב. אני אומר שההערכה של *כמה* שזה חשוב בעיני האוהדים (וגם בעיני פרשנים ואנשי מקצוע) - מנופחת מאוד. אגב, אחרי ששנים אני טוען את זה מדי פעם פה, ראיתי שגם האוזמן אומר משהו דומה בשנה-שנתיים האחרונות…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:48 pm 
Junior

דניאל כתב:
נביא בעירו כתב:

ערבבת פה בין נראטיבים שיותר קשה לבדוק, ולכן בהגדרה די מדומיינים (גודס מאמן יותר טוב משמיר) לבין כאלה שאפשר לנסות לבסס - בעיקר אלו על פרנקו ואלעד חסין. אני חושב שאפשר לראות שלפרנקו יש מאזן עונה סדירה הרבה יותר טוב מאשר באירופה, בהשוואה למאמנים אחרים (חייב בהשוואה למאמנים אחרים, אחרת כמעט לכל מאמן יש מאזן ליגה יותר טוב). לא בדקתי את זה, אבל זה משהו שאפשר לבדוק יחסית בקלות ולבסס את הטענה או הנראטיב. גם את הטענה על אלעד חסין אפשר לבדוק, האם המאזן שלו בקבוצות קטנות יותר טוב משל מאמנים אחרים שאימנו בקבוצות קטנות מבלי שעברו בקבוצות גדולות קודם. גודס מאמן טוב משמיר זו טענה שקשה לבדוק כי נכנסים המון משתנים אחרים. את הטענה על בית הלחמי לא הבנתי, הוא מצטיין במאני טיים של משחקים או במאני טיים של עונה?

במחשבה שנייה, ולמרות שלא הבנת, נראה לי שאפשר להשתמש בדוגמאות שלך כדי להסביר יותר טוב את הטענה שלי. נניח שעבדנו ויצרנו מדד פשוט שמשקלל את הפער בין אחוזי הצלחה בליגה לאחוזי הצלחה באירופה וגילינו שלפרנקו באמת יש את הפער הכי גדול מבין כל המאמנים הישראלים. הוא מצליח בליגה הרבה יותר מאשר באירופה. אתה באמת חושב שהצלחת לבודד את ההשפעה של המאמן? לא יותר פשוט להניח שבשנים שהוא שיחק באירופה הוא קיבל הגרלות יותר קשות ממאמנים אחרים? או שספציפית היה לו מאצ׳אפ גרוע מול הקבוצות שאיתן הוא שיחק במפעל האירופי? או שמישהו נפצע? או שהכוכב שלו היה שחקן שהיה בנוי על יתרון פיזי שהיה לו בליגה ובאירופה לא? ועל כמה משחקים באירופה בכלל מבוססת הסטטיסטיקה הזאת? 30? 40? ואז אתה משקלל את זה. מצד אחד, הוא לא טוב באירופה. מצד שני יש לו קבוצות התקפיות מצויינות, כי אתה זוכר את הלפרין ואליהו משחקים תן ולך. מצד שלישי, הוא קורס במאני טיים, כי אתה זוכר את הפועל ירושלים שלו מפסידה לראשון בגמר גביע ואת הפועל תל אביב שלו מפסידה להרצליה בגמר גביע. אז יש לך איזשהי הערכה של מי זה פרנקו כמאמן, אבל היא בנויה על הררי בולשיט וחצאי עובדת. מנגד, כשאני אומר על ג׳סטין סמית׳ למשל שהוא שחקן בינוני ומוגבל, זה בגלל שאני רואה שיש לו חצי מוב בהתקפה, שהוא קטן מדי פיזית, לא אוהב לקחת ריבאונד ולא יקלע ג׳אמפ שוט מחצי מרחק גם כדי להציל את החיים שלו. לא ספקולציות. לא מסקנות שנראות משיעור ראשון של איך לא להסיק מסקנות מסטטיסטיקה לא תקפה.

די, חטפתי את הת׳רד ובחיי שזה לא היה בכוונה הפעם. אולי זה כי אני בהיי מהנצחון. אני מציע לעסוק במקום זה בשאלה האם זוסמן לא עשה צעדים לפני הפאול וסל האחרון שלו מהאסיסט של הובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:57 pm 
Hall of Famer

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507870
ציטוט מתוך הנ"ל:
ציטוט:
הפועל תל אביב כבר הייתה במרחק נגיעה מגמר שלישי רצוף. אחרי שפתחה את המחצית השנייה בריצת 0:16 משוגעת וברחה להפועל ירושלים עם שש שלשות רק ברבע השלישי, בעשר הדקות האחרונות איבדה את הראש ולא הצליחה לעצור את הסחף, זאת למרות משחק אדיר של אנטוניו בלייקני ומרכוס פוסטר.

אני לא פה בכדי לנגח את הכותבת, היא לא הנקודה פה.
אלו פשוט "הנרטיבים" שנישאר איתם (אולי ספציפית לא אנחנו, אלא "ציבור אוהדי הכדורסל") - הסקוררים היו אדירים (בלייקני גם היה המצטיין במשחק מספר 1 וכו'), וחרף זאת הפועל ת"א הפסידה.
דמיינו שחקן ישראלי "עם תדמית לא מי יודע מה" (בלאט, זוסמן וכו') שמנפק דקות סיום ברמה של בלייקני - היו רומסים אותו מבוקר ועד ערב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 2:37 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
דניאל כתב:
נביא בעירו כתב:

במחשבה שנייה, ולמרות שלא הבנת, נראה לי שאפשר להשתמש בדוגמאות שלך כדי להסביר יותר טוב את הטענה שלי. נניח שעבדנו ויצרנו מדד פשוט שמשקלל את הפער בין אחוזי הצלחה בליגה לאחוזי הצלחה באירופה וגילינו שלפרנקו באמת יש את הפער הכי גדול מבין כל המאמנים הישראלים. הוא מצליח בליגה הרבה יותר מאשר באירופה. אתה באמת חושב שהצלחת לבודד את ההשפעה של המאמן? לא יותר פשוט להניח שבשנים שהוא שיחק באירופה הוא קיבל הגרלות יותר קשות ממאמנים אחרים? או שספציפית היה לו מאצ׳אפ גרוע מול הקבוצות שאיתן הוא שיחק במפעל האירופי? או שמישהו נפצע? או שהכוכב שלו היה שחקן שהיה בנוי על יתרון פיזי שהיה לו בליגה ובאירופה לא? ועל כמה משחקים באירופה בכלל מבוססת הסטטיסטיקה הזאת? 30? 40? ואז אתה משקלל את זה. מצד אחד, הוא לא טוב באירופה. מצד שני יש לו קבוצות התקפיות מצויינות, כי אתה זוכר את הלפרין ואליהו משחקים תן ולך. מצד שלישי, הוא קורס במאני טיים, כי אתה זוכר את הפועל ירושלים שלו מפסידה לראשון בגמר גביע ואת הפועל תל אביב שלו מפסידה להרצליה בגמר גביע. אז יש לך איזשהי הערכה של מי זה פרנקו כמאמן, אבל היא בנויה על הררי בולשיט וחצאי עובדת. מנגד, כשאני אומר על ג׳סטין סמית׳ למשל שהוא שחקן בינוני ומוגבל, זה בגלל שאני רואה שיש לו חצי מוב בהתקפה, שהוא קטן מדי פיזית, לא אוהב לקחת ריבאונד ולא יקלע ג׳אמפ שוט מחצי מרחק גם כדי להציל את החיים שלו. לא ספקולציות. לא מסקנות שנראות משיעור ראשון של איך לא להסיק מסקנות מסטטיסטיקה לא תקפה.

די, חטפתי את הת׳רד ובחיי שזה לא היה בכוונה הפעם. אולי זה כי אני בהיי מהנצחון. אני מציע לעסוק במקום זה בשאלה האם זוסמן לא עשה צעדים לפני הפאול וסל האחרון שלו מהאסיסט של הובר?

במקום להגיד שחטפת את הת'רד אתה יכול פשוט להמנע מהתייחסות ליוזרים פה כאילו הם ילדים בני 5 ("לא הבנת" "ולמרות שלא הבנת").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 3:27 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
שוב: יכולת ההערכה של האוהדים - מבחינתי זה הרייטינג של האוברייטד. ובגלל שברייטינג הזה נשפך הרבה מאוד חרא. המסקנה היא שזה מוערך יתר על המידה = אוברייטד. אני לא אומר שזה לא חשוב. אני אומר שההערכה של *כמה* שזה חשוב בעיני האוהדים (וגם בעיני פרשנים ואנשי מקצוע) - מנופחת מאוד. אגב, אחרי ששנים אני טוען את זה מדי פעם פה, ראיתי שגם האוזמן אומר משהו דומה בשנה-שנתיים האחרונות…

לא אחי, הלוגיקה לא עובדת.

"רייטינג של אוברייטד" ו"אוברייטד" זה לא אותו דבר. הסברתי את זה בפירוט בכמה הודעות. אם בא לך להמשיך להתאבד על הבריקדה הזו זאת זכותך, אבל יותר קל פשוט לקבל ולהמשיך הלאה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:06 pm 
Sophomore

אם להתייחס רגע לטענות שעלו מקודם-
גם בחירת סגל זה אחריות שהיא הרבה על המאמן.
גם התאמה מול מצ'אפים לא נוחים.
אם אתה יודע שאתה הולך לשחק באירופה, תתאים את הסגל גם לאירופה.
זה מסוג הדברים שמאמן טוב עם מעמד מתאבד עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:06 pm 
Freshman

אחד המשחקים הגדולים שהיו בפלייאוף הישראלי בכל הזמנים
חתיכת אופי של ירושלים
ואנטי-אופי של הפועל... אפילו לא לעלות לגמר הליגה בעונה כזאת עם גביע אירופי ביד, איטודיס על הקווים ואחרי שאתה מוביל 16 רבע אחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:28 pm 
Sophomore

אישית, אני גם שמח שמדר יקבל מנוחה ראויה עכשיו.
מילא היורוקאפ, אבל זה כבר הפך להיות בעייתי מאוד איך שהתנהלו איתו.
אני לא יודע אם הוא ישחק בנבחרת, אבל קבוצה שמסכנת את השחקן שלה ביודעין ואז דורשת שלא ישתתף באליפות אירופה שזה טורניר של פעם בארבע שנים, ויתקיים חודשיים אחרי סיום העונה זה שיא ביזיון חדש, גם ביחס לשחקן וגם ביחס לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:42 pm 
Junior

יציע שמבן כתב:
אחד המשחקים הגדולים שהיו בפלייאוף הישראלי בכל הזמנים
חתיכת אופי של ירושלים
ואנטי-אופי של הפועל... אפילו לא לעלות לגמר הליגה בעונה כזאת עם גביע אירופי ביד, איטודיס על הקווים ואחרי שאתה מוביל 16 רבע אחרון

אז גם אחרי שהראינו מי הפועל האמיתית בארץ אתה קורא לנו ירושלים ולהם הפועל? : :D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:49 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
אישית, אני גם שמח שמדר יקבל מנוחה ראויה עכשיו.
מילא היורוקאפ, אבל זה כבר הפך להיות בעייתי מאוד איך שהתנהלו איתו.
אני לא יודע אם הוא ישחק בנבחרת, אבל קבוצה שמסכנת את השחקן שלה ביודעין ואז דורשת שלא ישתתף באליפות אירופה שזה טורניר של פעם בארבע שנים, ויתקיים חודשיים אחרי סיום העונה זה שיא ביזיון חדש, גם ביחס לשחקן וגם ביחס לנבחרת.

איפה הם דרשו שהוא לא ישחק באליפות אירופה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 6:11 pm 
Sophomore

ראיתי בכמה כתבות לאחרונה. כדי שלא יחמיר את הפציעה.
אבל אם זה המצב, אז רבאק, אל תסכנו אותו בעצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 6:13 pm 
Sophomore

תראה למשל כאן
https://sports.walla.co.il/item/3754271

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 6:54 pm 
Junior

יש לך ספק שהפועל תל אביב תפעל רק לטובת האינטרסים שלה עצמה, גם לא אלו של הנבחרת? זה גם לא משהו חריג בספורט הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 6:57 pm 
Sophomore

אבל זה לא רק זה, אם הטענה שלשחק ביובאסקט מסכן את מדר לטווח ארוך, אז לשחק עכשיו על אחת כמה וכמה. אם אתם לא רוצים שהוא יחמיר את הפציעה ביורובאסקט אל תחמירו אותה בעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 7:00 pm 
Junior

יואי כתב:
אם להתייחס רגע לטענות שעלו מקודם-
גם בחירת סגל זה אחריות שהיא הרבה על המאמן.
גם התאמה מול מצ'אפים לא נוחים.
אם אתה יודע שאתה הולך לשחק באירופה, תתאים את הסגל גם לאירופה.
זה מסוג הדברים שמאמן טוב עם מעמד מתאבד עליהם.

זה עובד גם הפוך - אפשר להגיד שאיטודיס הובא כדי לזכות ביורוקאפ, שזו מטרה אסטרטגית חשובה יותר מהאליפות. הוא בנה סגל שמתאים יותר לאירופה (התבססות על 7-8 זרים במקום על 5-6) וגם הביא את הקבוצה שלו לשיא סביב המאני טיים של אירופה. הרי הם בקלות יכלו להשבית את מדר מתחילת פגרת הנבחרת וגם על חשבון חצי הגמר והגמר של היורוקאפ, ולקבל אותו כשיר לחצי גמר הליגה.
העונה הבאה נראית כמו המשך ישיר - המטרה היא קודם כל לתקוע יתד ביורוליג, כלומר להגיע לפלייאוף. מביאים 8 זרים, השחקנים יעברו לגור בקפריסין ויטוסו למשחקים בארץ - די ברור מה החשיבות האסטרטגית של הליגה בארץ מבחינת הפועל תל אביב.
אני לא אומר שזה נכון או לא נכון. אבל אם הגדירו לאיטודיס שהצלחה זה קודם כל זכייה ביורוקאפ, אז הוא לגמרי הצליח העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 7:02 pm 
Junior

יואי כתב:
אבל זה לא רק זה, אם הטענה שלשחק ביובאסקט מסכן את מדר לטווח ארוך, אז לשחק עכשיו על אחת כמה וכמה. אם אתם לא רוצים שהוא יחמיר את הפציעה ביורובאסקט אל תחמירו אותה בעצמכם

זה לא שחור או לבן, זה ניהול סיכונים. אם הוא משחק מול ולנסיה הוא מסכן את עצמו אבל יש אפסייד משמעותי שהוא היורוליג. אם הוא משחק בנבחרת הוא רק מסכן את עצמו, אין שום אפסייד להפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 2:37 am 
Sophomore

אני רוצה לראות איך היו מתייחסים בארה"ב לגולדן סטייט אם היא היתה מתנהלת ככה עם סטף לפני האולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 2:39 am 
Sophomore

מעבר לזה שמסתבר שזה לא רק היורוקאפ.
לא הביאו רכז ראוי למרות שהיה מלא זמן ובנו על זה שמדר ישחק בפלייאוף, ואז אומרים שהוא לא צריך לשחק בנבחרת. זו התנהלות פשוט שערורייתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 10:14 am 
Freshman

יש תענוג מיוחד לעבור על התגובות מהמשחק הזה מתחילתו ועד סופו אחרי שאתה כבר יודע איך הוא הסתיים.
יש מקום שאפשר לראות את המשחק כולו בשידור חוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: