סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יולי 13, 2026 2:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 4:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קודם כל אגיד שאני אוהב את ההפסקות הארוכות יחסית שיש בין המשחקים, אפשר לצבור שעות שינה ולשרוד יום בלי שינה אחרי המשחק
ואז להשלים עד המשחק הבא
משחק שלוש יכול ללכת לכאן ולשם בלי להכריע או אפילו לשנות מומנטום, היה חשש גדול שOKC יגיעו למשחק במצב של 0:2 ויטרפו את אינדי למצב של 0:3 שזה אומר סדרה גמורה
במקום זה, היא במקרה הטוב תוכל להחזיר את הביתיות האבודה
אפשר לדבר על משחק 2 כעל המשקף האמיתי לפער בין הקבוצות ועל משחק 1 כתקלה שתוקנה מיד
וזה כנראה הדבר הכי ריאלי וצלול שאפשר להגיד על הסדרה, כל המספרים תומכים בזה
הליין בערך 210- ראיתי גם מספרים אחרים, אבל לא שונים בהרבה לOKC, הרבה יותר צנוע מאשר באוקלהומה
הליין משקף משהו כמו 55% ל OKC
וכמאמר Att נעבור לכדורסל וכאן אסייג ואומר שלדבר על יחס הימורים של משחק זה הכי כדורסל בעולם
לא היה לי כוח להיות מקורי ואין לי גם זמן, אז אני ממזג ומאמלק מאמרים מהאטלת'יק ומאתר הרשמי
1. בשני המשחקים הקודמים היה ברור ששגא הוא ההבדל בין OKC מנצחת או מפסידה, מה שאומר שאינדי צריכה להעלות את ההרכב הכי טוב שלה (היא תדע מה ההרכב הכי טוב שלה במהלך המשחק עצמו, זה לא משהו שידוע מראש) בזמן ששגא על הספסל, בסוף הוא נח כל משחק למשהו כמו 8 דקות ואלה צריכות להיות הדקות שאינדי תעשה את העבודה. הדומיננטיות של שגא היא קצת תשובה לכל מי שחושב שOKC נבנתה מבחירות דראפט. היא נבנתה (במקרה לגמרי) כשרצתה להאריך את התקופה שבה היא קבוצה תחרותית למרות שלא היה לה שום קייס לאליפות והביאה את פול ג'ורג' ואיך זה קשור לשגא, כולם יודעים. בלי שגא ועם הבחירות דראפט, OKC היא פלוס מינוס ממפיס

2. האלי אקטיבי יותר בסקורינג, נכון הוא קודם כל רכז מוסר ולא סקורר, אבל לא צריך להגזים. כשהוא ממעט לזרוק הוא נותן יתרון להגנה של OKC וממקד אותה ליירט מסירות ובזה היא הרבה יותר טובה מאשר למנוע חדירות ובטח שלשות. בשתי המשחקים הראשונים הוא לקח רק 13 זריקות למשחק, כשהוא זורק 15 ויותר אינדי ב 1:8 כשהוא זורק פחות אינדי ב 4:5

3. הולמגרן כשומר יעיל מאוד כ4 שעושה סוויטץ' על הגארדים, הוא מספיק זריז עם הרגליים בשביל לא לאבד אותם והידיים מספיק ארוכות לחסום אותם גם אם הם טיפה יותר מהירים ממנו. לא להתבייש לשים אותו יחד את הרטנשטיין על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 5:11 pm 
Senior

שמואליקי בוא לפה:
לדעתי כמעט משחק להיות או לחדול בשביל אינדיאנה.
התאנדר קבוצה טובה יותר, חזקה יותר מבחינת הכוכבים, עמוקה יותר. הפייסרס לא ינצחו אותם 3 פעמים ברצף ויתקשו לנצח 3 מתוך 4.
2-1 לתאנדר פה והפייסרס מאבדים כל מומנטום או יתרון שהם יצרו במשחק מספר 1, והלחץ עובר אליהם כשלמעשה את משחק 4 הם כבר חייבים חייבים לנצח.

מנגד, ניצחון של הפייסרס והלחץ חוזר להיות על התאנדר. עם 2-2 אני חושב שאוקייסי עדיין יהיו פייבוריטים די חזקים לקחת את הסדרה, אבל להגיע למשחק 4 כשבמקרה הכי גרוע אתה ב2-2 זה עולם אחר.
אני חושב שהסיכוי היחיד של הפייסרס לקחת את הסדרה הזאת הוא לא לתת לתאנדר לייצר מומנטום ולהעביר את הלחץ אליך, ובדביל זה אינדי חייבים לקחת את המשחק הלילה, מבחינתי. (וכן, אני מודע לזה שזה אומר שאם הם אפילו קצת חושבים ככה, אז הלחץ כבר עליהם והם הפסידו את הסדרה. אז מקווה שהם קצת יותר מאמינים בעצמם ממני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 6:38 pm 
Sophomore

הפייסרס חייבים וגם יכולים לשחק טוב יותר.
לחדור הרבה ולמסור לפינות, לשחק על הגבוהים בקונסיסטנטיות כאשר אוקייסי בהרכב הףנמוך אבל בעיקר בעיקר לשמור טוב יותר.
לא התרשמתי שאוקייסי קבוצת התקפה טובה. חוץ מ SGA ווויליאמס אין שם הרבה ואני במקומם הייתי מודאג כי אני לא חושב שהם יקבלו עוד תצוגות קליעה כאלה משחקנים כמו קארוסו, דורט ווויגינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 6:40 pm 
Sophomore

אני באמת לא חושב שאוקייסי עמוקה יותר מבחינת הכוכבים. ת6ציא מאינדי את האלי ומאוקייסי את SGA. מי תנצח את הסידרה? לדעתי אינדי.
תכלס זאת קבוצה של SGA והגנה רצחנית שמקבלת טונות של ריספקט מהשופטים. גם במשחק הקודם שרקו להם רק 20 עבירות כשהם עושים לפחות 50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 6:50 pm 
מנהל פורום

וזו בדיוק הנקודה הראשונה בפוסט הפתיחה
אינדי צריכה לסחוט כל דקה שהוא לא על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 7:20 pm 
Junior

אבו שוקרי כתב:
הפייסרס חייבים וגם יכולים לשחק טוב יותר.
לחדור הרבה ולמסור לפינות, לשחק על הגבוהים בקונסיסטנטיות כאשר אוקייסי בהרכב הףנמוך אבל בעיקר בעיקר לשמור טוב יותר.
לא התרשמתי שאוקייסי קבוצת התקפה טובה. חוץ מ SGA ווויליאמס אין שם הרבה ואני במקומם הייתי מודאג כי אני לא חושב שהם יקבלו עוד תצוגות קליעה כאלה משחקנים כמו קארוסו, דורט ווויגינס.

מסכים שלת'אנדר יש קשיים בהתקפה והמון תלות בשיי. אבל קארוסו עם 42% משלוש בפלייאוף. דורט ואייזייה ג'ו קלעו 41% משלוש בעונה הרגילה ווויגינס עם 38% (אחרי 49% בעונה שעברה). אם שיי ממשיך לייצר להם מבטים פנויים, זה לא בלתי סביר שהם יקלעו באזור ה-40% במשחק נתון, גם אם בפלייאוף רובם לא הראו יציבות עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 11:31 pm 
Hall of Famer

וויליאמס עד עכשיו לא ממש בסדרה
ולכן ההתקפה של הת'אנדר מגומגמת מהרגיל (וגם כך היו לי חששות לגביה). אני מקווה שדווקא בחוץ הוא יחזור לעצמו. אם לא, היכולת של וויגינס להיכנס למשחק תהיה קריטית (ואני לא אופטימי לגבי זה).

אני מצפה שהפייסרס ישחקו ברמה גבוהה יותר בבית. קצת אופתע אם הת'אנדר ייקחו את המשחק השלישי (שעד כה היה רע מאוד עבורם בפלייאוף). אם מפסידים, המשחק הרביעי באינדיאנה הופך להיות do or die

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 11, 2025 11:48 pm 
Junior

מצד שני, הפייסרס הפסידו עד עכשיו את כל משחקי 3 בסדרות שלהם מול מילווקי, קליבלנד והניקס, כולל פעמיים בבית. ואוקייסי לגמרי שולטים עד עכשיו בסדרה. זה לא מבטיח שום דבר, אבל אם הייתי אוהב להמר (אני לא), הייתי שם את הכסף שלי על הת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 12:23 am 
Hall of Famer

סאבוניס, מה אתה חושב היה קורה אם וויגינס היה משחק 25-30 דקות בערב באופן קבוע?
אני נוטה לחשוב שזה הרול שצריך להיות לו בסדרה הזו,
במקום התפקיד של "ניתן לך 8-10 דקות ונראה אם אתה מתחמם ותופס משחק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 12:41 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
וזו בדיוק הנקודה הראשונה בפוסט הפתיחה
אינדי צריכה לסחוט כל דקה שהוא לא על המגרש

אתה מתעלם בחינניות מזה שהת'אנדר רצו ליתרון הגדול שעליו שמרו עד לסיום במשחק מספר 2 כששיי ישב על הספסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 1:34 am 
מנהל פורום

וזה בדיוק הכישלון של אינדי
להביא למגרש את ההרכב שמנצל את ההעדרות של שיי ולא להמשיך באותה רוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 4:19 am 
Junior

Att כתב:
סאבוניס, מה אתה חושב היה קורה אם וויגינס היה משחק 25-30 דקות בערב באופן קבוע?
אני נוטה לחשוב שזה הרול שצריך להיות לו בסדרה הזו,
במקום התפקיד של "ניתן לך 8-10 דקות ונראה אם אתה מתחמם ותופס משחק"

לא יודע. אחד היתרונות הכי גדולים של הת'אנדר הוא ההגנה החונקת בראשות דורט, קארוסו, וואלאס, ג'יי דאב ושיי. וויגינס מגן חביב, אבל לא ברמה הזו. אז עם נניח קארוסו או דורט בערב קליעה טוב, הם נותנים לאוקייסי יותר יתרונות. נוטה להסכים עם דיינוט לגבי המקום שלו ברוטציה (שים לב שעושה רושם שהוא כן עבר את ג'ו, שדי מאכזב בפלייאוף הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 4:49 am 
Hall of Famer

Tj משחק כמו רכז אירופאי ב1991 וזה נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 4:56 am 
Sophomore

אחלה משחק.
צט ברבע הראשון ומקונול בשני היו הכוכבים.
כולם הגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 5:13 am 
Hall of Famer

א. לגמרי רכז אירופאי, מזכיר לי עם העלייה שלו מחצי מרחק אחרי חדירה את גאליס, וגם מזכיר שחקנים כמו מסימו בולרי למשל.
ב. צ׳ט מאד שיפר את היכולת שלו עם הכדור השנה לעומת שנה שעברה. מה שאומר, שהוא כן יכול לתפקד היום כ-4. גם אם שנה שעברה, לא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 5:40 am 
Hall of Famer

לא רע המת׳ורין הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 5:42 am 
Hall of Famer

במילון בערך "סקורר" יש תמונה של מתורין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 5:50 am 
Hall of Famer

איזה משחק מדהים בינתיים. כיף של כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 6:04 am 
Hall of Famer

המהלך של האיבוד של האלי והפלגרנט של נייסמית יכול להיות מהלך של משחק ואולי של סדרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 6:08 am 
Hall of Famer

טרנר וסיאקם עם מהלכי הגנה א-ד-י-ר-י-ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 6:17 am 
Hall of Famer

אני מתחיל לחשוש שההימור שלי על סוויפ לאוקלהומה לא יתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 6:36 am 
מנהל פורום

מה שאינדי עושה הפלייאוף הזה
הארי פוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 6:59 am 
Hall of Famer

רבע רביעי אדיר של הפייסרס, בעיקר הגנתית ובעיקר על שגא. בית ספר.

קרלייל סוף סוף הקשיב לי ונתן למתורין להשאיר את הפייסרס בעניינים כשההתקפה פחות זרמה. האלי עם משחק התקפי מדויק ומלא ביטחון, ונימבהארד, טופין (למרות כמה שטויות שלו ברצף) ונייסמית׳ תרמו כל אחד את שלו ברגעים המכריעים. סדרה סדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 8:19 am 
Sophomore

איזו סדרה יא אללה.
סופסוף מת'ורין שיחק כמו שהוא צריך לשחק (ועדיין יכול היה למסור יותר). הפוטנציאל שלו אדיר, הוא גורם לנקודות להראות קלות. הוא חייב לשפר את ההגנה ואת עניין המסירות והוא יכול לעשות את זה. עניין של בגרות.
אינדי סופסוף דוחפת את הכדור, משחקת נכון ולמרות (פעם שניה הרציפות) ערב קליעה חלש מה-3 וחזק של OKC- היא מוצאת את הדרכים לקלוע. מחכה לאיזה ערב קליעה טוב של אינדי מה-3.
מקונל פשוט שחקן מרגש. נימהרד וניסמית שומרים נהדר- גם טרנר שהיה בערב קליעה מזוויע של זריקות שהוא בדרך כלל קולע באחוזים גבוהים.
מהצד השני וויליאמס שחקן שחקן וקלע הרבה מאוד זריקות קשות, דורט וקארוסו עוגנים, שחקנים אדירים. SGA זה SGA מלהטט לו ולא באמת אפשר לעצור אותו. הרטנשטיין עם פעולות נהדרות ותנועה טובה בלי הכדור והתפלץ הזה משהו מיוחד. ממש CHAT GPT.
עוד משחק ש-SGA כמעט ולא נח והוא נראה כבר עייף בסיום. 42 דק'. מאמין שהו אינער את העייפות כבר במשחק הבא כי יש לו כושר של שד אבל דיינולט או איך שלא הוגים את זה צריך לשקול לתת לו עוד איזה 5 דקות מנוחה.
משחק שלישי רצוף שהשופטים שורקים לאינדי יותר עבירות מ-OKC למרות שבפועל OKC מבצעת בערך פי-2 עבירות. די הדהים אותי איך SGA יוצר את המרווחים האלה ואז אני שם לב שחוץ מהחתוליות ויכולת הכדרור יוצאת הדופן שלו, שיש לו הרגל אשכרה להדוף ולפעמים אפילו לתפוס! את היד של המגן עם היד הנגדית. אני לא יודע איך עד עכשיו הוא לא קיבל על זה איזה תוקף מידי פעם.
מהצד השני האלי לא מקבל שריקות שצריכות להישרק כשהוא הולך אל הסל. לא יודע אם יעזור להתלונן, עם הקנסות במנש וזה שבתכלס השופטים פחות ופחות אוכלים את הפלופים של SGA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 12, 2025 10:09 am 
מנהל פורום

שמע, קח קרדיט שעשית קמפיין להעלאת הדקות של מת'ורין, הצליח לך
אהבתי את התשבחות ל OKC ככה מנחסים ב2025
והסיפור הגדול בפלייאוף הזה הוא קרלייל ועוד פעם קרלייל. קראתי שעוזרת המאמן שלו, היא אחראית לסכמות ההגנתיות ואם זה נכון אז טונות של מחמאות על העבודה שלה
אינדי עושה הגנה שלא תאמן בסידרה הזו, עלתה מדרגה בגמר ביחס לפלייאוף
זיהה את מת'ורין? הלך עליו
חי את המשחק ולא נצמד לרוטציות ודקות ידועות מראש
כן, יש יתרונות לשיטה של דקות מדודות ידועות מראש לכל שחקן, אבל אנחנו האוהדים אוהבים אילתורים והפתעות ולא מכונות מנצחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה