ארכיונים |
נובמבר 2024
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
|
מרכיבים: 500 גרם פסטה 4 כפות שמן זית 8 שיניים שום קצוצות דק 1/חצי כוס רוטב טריאקי כוס מים (או קצת יותר לפי הצורך) 2 אבוקדו בינוני, חצוי ומגולען כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פתיתי צ'ילי 4 כפות שומשום קלוי עלי בזיליקום או כוסברה אופן ההכנה: לבישול הפסטה: את הפסטה נבשל באמצעות סיר גדול ונרתיח בו מין לפי הוראות השימוש של הפסטה עד שהיא מגיעה למצב אל דנטה. מסנננים את הפסטה ושומרים כוס ממי ההבישול בצד. להכנת הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע ומשנה מעט את צבעו. יש לשיב לב לא לשרוף בטעות את השום בכדי שלא יהיה מר לאחר מכן. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים היטב. אם הרוטב מרגיש סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד שהתערובת משתבת לרוטב אחיד. שילוב הפסטה: מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה תהיה מצופה ברוטב. אם הרוטב עדיין סמיך מדי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. מכסים את המחבת למשך מספר דקות כדי שהפסטה תספוג את הטעמים. בזמן שהפסטה השתלבה עם הרוטב, חותכים את האבוקדו לפרוסות דקות או לקוביות. אם רוצים, אפשר לתבל במעט מלח ופלפל שחור. הגשה: לאחר שהפסטה מוכנה עם הרוטב, מסירים מהכיריים. מעבירים לצלחת הגשה או לקערות אישיות. מסדרים מעל את פרוסות האבוקדו. מפזרים מעל חתיכות צ'ילי לפי הטעם, ומפזרים בשומשום קלוי ועלי בזיליקום או כוסברה. בתיאבון
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], itai |
|