סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 10:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (125)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



קישור קבועפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm 
מרכיבים:

למלית השוקולד:

200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה

לתערובת העוגה:

חצי כוס סוכר
1 כוס קמח
חצי כוס קקאו טהור
כפית סודה לשתייה
רבע כפית מלח
3 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל

להוספה מעל:
חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ)

אופן הכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה
את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה.

המסת השוקולד והחמאה:

בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת.
בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת.
בקערה אחרת, מניחים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח, ומערבבים את המרכיבים היבשים בעזרת מטרפה או כף, ואז מניחים את התערובת היבשה לתוך תערובת השוקולד שהכנו מקודם ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר שהתערובת אחידה, מוסיפים את הפיצפוצים ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.

אפייה:
מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ומיישרים את החלק העליון עם לקקן. מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה
לאחר סיום האפיה, נותנים לעוגה להתקרר בתבנית במשך רבע שעה ולאחר מכן מעבירים אותה בעזרת נייר האפייה לרשת קירור. נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.


בתיאבון!


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction