מרכיבים
2 קילו בשר טחון בקר
6 גבעולי סלרי קצוצים
4 שיני שום - מעוכות קלות
קורט פלפל גרוס
2 צרור בזיליקום קטן
4 פחיות שימורי עגבניות
כוסיין אדום יבש
4 כפות רכז עגבניות
2בצל - קצוץ דק
5 גזרים - חתוכים לקוביות קטנטנות או מגוררים גס על פומפייה
10 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
בסיר רחב שהנחנו על
מתאם אינדוקציה שמים שמן,שום ופלפל,מחממים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את כל הירקות הקצוצים וממליחים ומערבבים היטב.
מבשלים רבע שעה עד להתרככות הירקות.
מפוררים את הבשר הטחון בפנים וממשיכים למהמליח ומערבבים על להבה בינונית
עד להשחמת הבשר במשך 15 דקות.
מוסיפים את רכז העגבניות וממשיכים לערבב מספר דקות.
יוצקים את היין האדטם ומגרדים היטב,מבשלים מספר דקות עד להתאדות היין.