סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELIA321e
מנותק
Freshman

הצטרף: ד' פברואר 09, 2022 6:47 pm
הודעות: 2
בלוג: הצג בלוג (55)

ארכיונים
- ספטמבר 2022
מתכון דג אמנון
   ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מתכון דג סלמון
   ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
בחירת תרמוס
   א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
איך לבחור תרמוס
   ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm

+ אוגוסט 2022
+ יולי 2022
+ יוני 2022
+ מאי 2022
+ אפריל 2022
+ מרץ 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: לזניית בשר
קישור קבועפורסם: ד' יוני 15, 2022 12:22 pm 
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרים את התבנית עם רדיד אלומיניום ואופים במשך שעה.
– פותחים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות עד להזהבה.


נערך לאחרונה על ידי ELIA321e בתאריך ד' יולי 06, 2022 11:58 am, נערך פעם אחת בסך הכל.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction