סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 10:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (127)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לפסטה עם חמאת לימון
   ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
מתכון לפסטה ברוטב בטטה
   ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: דג מרוקאי חריף
קישור קבועפורסם: ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm 
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתם
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר.
אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה שנותרה.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], דניאל, נביא בעירו, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction