קטגוריה |
בלוגים |
כדורסל ישראלי
ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'
|
0
|
נ.ב.א.
הליגה הטובה בעולם.
|
0
|
כדורסל באירופה
כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'
|
0
|
עוף-טופיק
כל מה שלא קשור לכדורסל...
|
1
|
רשימות הבלוג הפופלריות
|
מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
|
מרכיבים: למלית השוקולד: 200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה לתערובת העוגה: חצי כוס סוכר 1 כוס קמח חצי כוס קקאו טהור כפית סודה לשתייה רבע כפית מלח 3 ביצים גדולות 1 כפית תמצית וניל להוספה מעל: חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ) אופן הכנה: מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה. המסת השוקולד והחמאה: בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת. בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת. בקערה א... [ התקדם ]
|
|
מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש על ידי ELADG2 ב ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
|
חומרים להכנת הקציצות: 500 גרם בשר עוף טחון 1 בצל גדול קצוץ דק חצי כפית מלח חצי כפית כורכום מעט מלח ופלפל לפי הטעם חומרים לרוטב עגבניות: 5 עגבניות גדולות קצוצות 4 שיני שום קצוצות רבע כוס שמן זית 1 כפית סוכר מלח ופלפל לפי הטעם חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס קמח 2 ביצים 1 כפית כמון חצי כפית פפריקה חומרים להכנת לימון כבוש: שלושה לימונים כבושים פרוסים אופן ההכנה: בקערה גדולה מנירוסטה ששמנו במטבח לצד קרש חלה, מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, פטרוזיליה, קמח, ביצים, כמון, מלח, כורכום, קינמון ופלפל.רצוי ללוש את התערובת בידיים עד שהיא מגיעה לכדי אחידות. יוצרים כדורים קטנים בגודל של כדור עם הידיים ומניחים בצד. לוקחים סיר גדול, ומחממים את שמן הזית בתוכו על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להיות זהוב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל ופפריקה. מבשלים על חום נמוך במשך רבע שעה, עד שהעגבניות מתרככות והרוטב מסמיך. לאחר שהרוטב מוכן, מניחים... [ התקדם ]
|
|
ללמוד לשחק כדורסל בגיל מאוחר יחסית על ידי Maxim_T ב ו' יולי 14, 2017 9:52 am
|
אוקי אז ככה אני יתחיל בזה שאני לוחם עוד כחודש בן 19 והבנתי שהתשוקה האמיתית שלי היא לכדורסל וזה משהו שאני אוהב כבר זמן רב, הבנתי שזה משהו שאני רוצה להתעסק איתו אפילו ללמוד לשחק מקצועי אבל גם די הבנתי שזה משהו שמתחילים איתו בגיל צעיר. במשך הרבה זמן חיפשתי באינטרנט אפשרויות ומועדונים שיוכל להצטרף, גם בנקודה כלשהי בשירות הבנתי שאני אפילו מוכן לרדת מלוחמה כדי להגשים את החלום שלי. עליתי לארץ לפני 11 שנים ולא הייתה לי את האפשרות ללמוד לשחק כדורסל אז שם גם בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שלא נחשפתי לספורט הזה בגלל שהוא לא כלכך פופולרי שם (אוקראינה). חיפשתי בלוגים ולא מצאתי הרבה בלוגים רציניים עד שראיתי את הבלוג הזה, אנשים שמבינים בכדורסל וכל דבר בוא הוא נטו כדורסל וזה מה שגרם לי לרשום את הבלוג הזה. אז השאלה שלי היא כזאת אני יודע שזה מאוחר אבל באמת מה הסיכויים שלי ללמוד לשחק מקצועי למרות הגיל המאוחר השמח לתשובות רציניות תודה ממראש.
|
|
מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
|
מרכיבים: 500 גרם בשר טחון בצל גדול קצוץ דק שני שיני שום קצוצות 1 גזר בינוני מגורד 1 פלפל אדום חתוך לרצועות חצי כוס יין אדום ( מרלו או קברנה) רבע כוס רוטב טריאקי 1 כף סויה 1 כפית ג’ינג’ר קצוץ 1 כף שמן זית קורט מלח ופלפל שחור בצל ירוק קצוץ שומשום קלוי אופן ההכנה: לוקחים מחבת גדולה ומחממים אותה בחום בינוני, מחממים את שמן הזית ולאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומקפיצים במשך 5 דקות עד להתרככות מלאה של הבצל. לאחר מכן כאשר הבצל מוכן, מוסיפים את השום הקצוץ והגזר המגורר. מערבבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע וריחו מתפשט במטבח. בישול הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, ממליחים ומפלפלים. מקפיצים היטב עד שהבשר מתבשל לחלוטין ומשנה את צבעו. זה יכול לקחת כ-5-7 דקות. לאחר שהבשר התבשל, מוסיפים את היין האדום למחבת שהונחה ליד מגש לחלה. מערבבים ומבשלים על חום גבוה במשך 4 דקות, עד שהיין מתחיל לספוג את טעמי הבשר והירקות. לאחר שהיין התערבב במרכיבי המנה, מוסיפים את רוטב הטריאקי ורוטב הסו... [ התקדם ]
|
|
מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
|
רכיבים: למלית: 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וקצוצים לקוביות 1/2 כוס תרד קצוץ טרי 1/2 כוס זיתים שחורים קצוצים 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות 1 פלפל חריף, קצוץ דק רבע כוס נענע קצוצה טרי רבע כפית כמון 4 כפות שמן זית קורט מלח קורט פלפל להכנת הבצק: 500 גרם בצק עלים ביצה אחת גדולה אופן ההכנה: להכנת תפוחי האדמה: מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומלח. מבשלים עד להתרככות במשך רבע שעה. מסננים ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שמתקבלת תערובת חלקה. אופן הכנת החצילים: לוקחים מחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים בהדרגה את קוביות החציל. מטגנים על חום בינוני עד להתרככות החציל והזהבתו. מוסיפים מעט מלח, ומעבירים לקערה. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המועכים עם החציל המטוגן, התרד הקצוץ, הזיתים הקצוצים, הפלפל החריף והנענע. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים מראש התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משטחים את בצק העלים על משטח מקומח, וחו... [ התקדם ]
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|