מדריך לקניית כלי מטבח
בכדי להכין ארוחות מפנקות ויוצאות דופן תצטרכו את אביזרי המטבח הנכונים.אנו מכינים מזון כמעט כל יום,לכן אביזרי מטבח טובים יקלו עלינו את העבודה ויהפכו
את מלאכת הבישול לקלה ומהנה יותר.הכנו עבורכם מספר טיפים והמלצות לבחירת אביזרי מטבח וקיטלגנו אותם לפי מספר מאפיינים.
אביזרי מטבח לבישול יומיומי
קולפן - מקלף ירקות,קולפן ג'וליאן.
כף ערבוב - לערבוב החומרים לפני הבישול.
כף מצקת להגשה - להגשה של מרקים,רטבים,פסטות,תבשילים.
מלקחיים-לברביקיו,לבשר,לסלט.
הופכן/תרבד-להפיכת ביצים,בשרים,קרפים והעברת מזון לצלחת.
מרית-להוצאת הבלילה שנשארה בתוך הקערה.
פומפייה-מגררת גבינה,שוקולד,לימון,אגוזים וכדומה.
מועך תפוחי אדמה
סט כלי מטבח-סט הכולל תרבד,כף הפיכה,מלקחיים,כף הגשה.
מסננת-להכנת פסטה/אורז או לשטיפת הירקות והפירות.
פותחן-יכול להיות פותחן רגיל או חשמלי.
מטחנות פלפל ומלח-מגוון רחב של סוגים מעץ,נירוסטה,אקריל ועוד.
כפות מדידה-בכדי לאמוד את הכמויות המדויקות הדרושות לאפייה ולקבלת תוצאות מושלמות.
משקלי מטבח-לשקול קמח ומרכיבים אחרים לקבלת כמויות מדויקות.
נפה-לנפות קמח או סוכר.
טיימר-לקבלת התר...
[ התקדם ]