סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
207סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 206 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
הוראות שימוש מתאם על ידי ELIA321e ב ג' יוני 14, 2022 1:31 pm
ש להקפיד על הוראות השימוש הבאות:-
אין להשתמש במתאם, ללא כלי המונח עליו
מתאם אינדוקציה מתאים לשימוש עם כלים בעלי תחתית שטוחה בלבד
אין לעשות שימוש במתאם כמשטח צלייה ישירה למזון או לגריל
המתאם אינו מיועד לשמש פתרון קבוע להתאמת כלי הבישול לכיריים מסוג אינדוקציה, אלא מיועד כתחליף למשכי בישול קצרים בלבד לאותם כלים אשר לא ניתן למצוא תחליף מותאם לאינדוקציה עבורם, לדוגמא הרתחת מים בפינג'ן
שינויי צבע או גוון של המתאם, כתוצאה מחשיפה לחום עשוי לקרות כבר מן השימוש הראשון. שינוי גוון המתאם נובע מחשיפה לחום, אך עם זאת אינו משפיע כלל על ביצועיו
שימוש ממושך או חימום מתאם ריק (ללא כלי בישול עליו) - עלולים לגרום היווצרות של עיוות או התנפחות

טאג'ין טלה עם משמש ותאנים על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
מרכיבים

00 גרם כתף כבש עם עצמות
8 משמשים מיובשים
8 תאנים מיובשות
2 חצילים
2 בצלים
2 שיני שום
500 מיליליטר מים
כף כמון טחון
מקל קינמון ½
כף אבקת זנגביל
קמצוץ של זעפרן
כף שמן זית
מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה

משרים את המשמשים והתאנים במים פושרים. פורסים דק את הבצל
והשום. חותכים את החצילים ובשר הטלה לקוביות בגודל של כ- 4 ס"מ.
מחממים את השמן בסיר סולתם לחום גבוה ומשחימים בו את קוביות הטלה.
מוסיפים את הבצל שישחים ואת השום הקצוץ, הכמון, הקינמון, הג'ינג'ר,
הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים באופן יסודי.
מוסיפים את החצילים, המשמשים, התאנים והמים.
סוגרים את מכסה סיר לחץ וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום ומשאירים
להתבשל במשך הזמן הרשום.
מגישים.

עוגת תפוזים על ידי ELIA321e ב ב' יולי 25, 2022 9:13 am
מרכיבים

6ביצים גדולות
3 כוסות קמח לבן
3 כפית אבקת אפיה
2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס קוקוס
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי



אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות של רידל ומשמנים את התבנית.
מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.

עוף וספגטי על ידי ELIA321e ב א' יולי 31, 2022 9:41 am
מרכיבים


8 כרעי עוף, מפורקות לשוקיים וירכיים
2 חבילות ספגטי
4 בצלים, פרוסים לרצועות
שמן זית
20 עגבניות שרי

לציפוי העוף

8 כפות שמן זית
כפית מלח גס
פלפל שחור
4 שיני שום
חופן בזיליקום
מעט צנוברים

לרוטב
2 פחיות עגבניות מרוסקות
2 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
2 פחיות רסק עגבניות


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים של ציפוי העוף ומצפים איתם את הכרעיים.
לוקחים סיר רחב ומטגנים בו את הבצלים ומוסיפים לאחר מכן את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
מוסיפים לסיר את העגבניות ולאחר מכן את כל מרכיבי הרוטב שנלקחו מהפחיות שהונחו ליד מתקן כביסה
ומבשלים במשך חצי שעה עד 40 דקות,טועמים את הרוטב וממליחים.
שוברים את הספגטי לשתיים ומוסיפים לסיר ולאחר מכן מוסיפים עוד 2 וחצי כוס מים רותחים.
מבשלים חצי שעה נוספת ומגישים.

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

 [ 206 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], THE G1


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction