סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
פשטידת ברוקולי על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:54 am
מרכיבים

4 ביצים
6 כפות קמח
2 גביעים של גבינה רכה
300 גרם גבינה קשה מגוררת
2 חבילות פרחי ברוקולי


אופן ההכנה

משמנים תבנית ומחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
את הביצים שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח,לוקחים ומערבבים את מלח,פלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו ואופים למשך 40 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים.

פשטידת חצילים על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
חומרים

2 חצילים בגודל בינוני
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
קופסת רסק עגבניות
כוס מים
1 ביצה
500 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 שיני שום
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל
חצי כוס קמח

אופן ההכנה

מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מפזרים עליהן כפית מלח,טובלים בקמח ובביצה ומטגנים באמצעות מחבת שלקחנו מתוך מייבש כלים משני הצדדים. מניחים את הפרוסות על נייר סופג. מטגנים את הבצל הקצוץ.
מערבבים את הרסק במים ומוסיפים לבצל. מבשלים על להבה קטנה במשך כחמש דקות. מתבלים בחצי כפית מלח, פלפל ושום כתוש.
מסדרים את פרוסות החצילים בתבנית משומנת, ומפזרים עליהן גבינה ורסק עגבניות לסירוגין. מפזרים למעלה מעט
גבינה. אופים בחום בינוני 20 דקות. מגישים חם.

מתכון טבית על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
מרכיבים

2 כף מלאה רסק עגבניות
2 כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
6 כוסות מים
2 כפית סוכר
6 כרעיים מופרדות
4 כוסות אורז
6 שיני שום
פלפל שחור דק
4 בצלים
2 כף סילאן


אופן ההכנה


מחממים מראש סיר סולתם עם שמן קנולה או חמניות עד שנגיע למצב בו כל תחתית הסיר תכוסה.
מניחים את הכרעיים כלפי מטה ומטגנים עד להזהבה ולאחר מכן מטגנים גם את הצד השני.
לוקחים מחבת ויוצקים לתוכה 2 כפות שמן,חותכים את הבצל לקוביות קטנות עד להזהבה.

טבעות בצל על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
מרכיבים:

כוס קורנפלור
10 בצלים
2.5 כוסות בירה לבנה
שני שליש כוס מים
280 גרם קמח
2 ביצים
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:

כוס קורנפלור
כוס שומשום
42 כוסות פירורי לחם


אופן ההכנה

חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים
מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל.
לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה
ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים.
לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם.

מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.

מאפה זעתר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
מרכיבים
150 מ”ל מים
כף שמן זית
חצי כפית מלח
250 גרם קמח רגיל
15 גרם שמרים טריים
לציפוי
רבע כוס תבלין זעתר
40 מ”ל שמן זית
אופן ההכנה
מערבלים קמח ומים עם מיקסר במשך 3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בניילון נצמד לחצי שעה.
מוסיפים את השמרים ומניחים למשך 6 דקות נוספות.
מוסיפים את שמן הזית והמלח ומשאירים לשתי דקות נוספות.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים בידיים על משטח מקומח במשך 2 דקות נוספות.
שמים את הבצק בקערה ששומנה מראש ומכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
לאחר מכן מצפים,מתפיחים שוב ואז אופים – מערבבים שמן זית וזעתר בקערת נירוסטה שיובשה על מייבש כלים שהיא נחשבת כלי בית שימושי בכל מטבח ולאחר מכן מחלקים
את הבצק על משטח מקומח ל5 חלקים במשקל 80 גרם כל אחד.
מגלגלים כל חלק לכדור ומכסים בניילון נצמד למשך רבע שעה.
מרדדים כל חלק בצע לעיגול בקוטר 8 ס,מ.
מניחים ב-2 תבניות המכילות נייר אפייה ומורחים בתערובת הזעתר ומניחים להתפחה במשך חצי שעה.
אופים במשך רבע ש...

[ התקדם ]

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction