מצרכים:
4 טורטיות קמח רכות
700 גרם כתף טלה
בצל אחד
12 גזרים גמדיים
150 גרם עגבניות שרי
400 גרם תפוחי אדמה קטנים
20 גרם רסק עגבניות
250 מ"ל מים
זר עשבי תיבול
רבע כפית שום כתוש
2 כמות שמן חמניות
מלח ופלפל שחור
פורסים את בשר הטלה לקוביות בגודל 4 ס"מ. מקלפים את הבצל וקוצצים
אותו דק. מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה )חוצים לשתיים אם גדולים
מדי(.
מחממים שמן לחום גבוה בסיר ללא המכסה ומשחימים בו את הבשר.
מוסיפים מים ובוחשים עד לשחרור משקעי מיצי הבישול מהקרקעית.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים את כל הירקות, את זר עשבי התיבול ואת השום הכתוש. מתבלים
לטעם הרצוי ומערבבים.
סוגרים וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום
ומשאירים להתבשל במשך הזמן הרשום.
לאחר שהזמן עבר, יוצקים באמצעות מצקת, תערובת בשר, ירקות ורוטב
במרכז כל טורטיה, מקפלים את השוליים כמתואר בתמונה ומגישים בתוך
כוסות זכוכית שהנחנו עם
סל שוק פלסטיק