מרכיבים
6 חתיכות עוף ירך
1.5 כף שמן
כפית מלח
פלפל שחור
כפית וחצי כורכום
כפית פפריקה מתוקה
1.5 כוס מים
אופן ההכנה
עם סיר לחץ או עם סיר רגיל יש לאדות את כל חלקי העוף מכל הצדדים.
להוסיף את שאר החומרים,ולבשל עם סיר לחץ שהנחנו על
מייבש כלים עד הלחץ הראשוני ועוד חצי שעה נוספת בסיר רגיל.
לאדות בצל גדול פרוס פרוסות או רבעים במעט שמן עם מחבת רחבה עם מכסה.
להוסיף כוס אורז נקי וכוס אטריות דקות מאוד. לבחוש ביחד.
לאחר מכן יש להוסיף את חלקי העוף והרוטב, ולבשל באש נמוכה כשעה עד לריכוך מלא של האורז.
אם חסר מעט מים,ניתן להוסיף קצת. יש לבחוש מידי פעם.
להגיש חם עם תוספת של צנוברים קלויים.