סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
ההאקה: ניו זילנד - ארגנטינה, 1/2 גמר אליפות העולם ברוגבי, השנה על ידי frodoborg ב א' אוקטובר 30, 2011 6:14 pm
ההאקה (מאורית ואנגלית Haka) הוא ריקוד מאורי מסורתי. ריקוד זה מבוצע על ידי קבוצת אנשים, המכונים "קאפה האקה" ("שורת האקה"). נבחרת ניו זילנד ברוגבי אימצה את הריקוד, ושחקניה רוקדים אותו לפני כל משחק שלהם.

ההאקה מהמשחק של ניו זילנד מול ארגנטינה בחצי גמר אליפות העולם 2011.10.09.


מתכון לחלה עם צימוקים על ידי ELADG2 ב ד' אוגוסט 21, 2024 3:36 pm
מרכיבים

1 ק"ג קמח
2 כפית מלח
380 מ"ל מים
חצי כוס שמן
2 ביצים
75 גרם צימוקים
30 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר
שומשום למריחה


אופן ההכנה

הכנת הבצק:

לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומערבבים בתוכה את השמרים,הסוכר והקמח.לאחר מכן מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
נותנים לתערובת לתפוח במשך 10 דקות עד שהשמרים מתחילים ליצור קצף.
לאחר מכן,מוסיפים את יתרת הקמח שנשארה בהדרגה ומערבבים עד לקיפול מלא.
מוסיפים את המלח,השמן לתערובת עד שהקמח מוטמע לחלוטין בתערובת שנוצרה.
מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה וממשיכים לערבב עד שהן משתלבות עם התערובת.

מוציאים את הבצק ולשים אותו במשך 10 דקות על משטח שקימחנו מראש ,עד שהבצק מרגיש חלק ואלסטי לחלוטין.
מניחים את הבצק בקערה משומנת,לאחר מכן מכסים אותו בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח במשך שעה,או עד שהוא מכפיל את הגודל שלו.
מוסיפים את הצימוקים לאחר שהבצק תפח,לאחר מכן לשים אותם עם הבצק.
מסדרים את הבצק למספר חלקים לפי הסוג הרצוי (קלוע,שזור או רגיל).
מסדרים את החלקים שיצרנו לצורה של חלה,ומניחים אותה בתבנית מרופדת בנייר אפייה שהונחה ליד [url=https://www....

[ התקדם ]

מתכון לחביתה עם לחם תימני על ידי ELADG2 ב ד' ספטמבר 04, 2024 4:52 pm
מרכיבים:

4 ביצים
1/4 כוס חלב
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי), קצוץ דק
2-3 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2-3 פרוסות לחם תימני (לחם שטוח וקריספי)
גבינה צהובה או פטה (אופציונלי)


אופן ההכנה:

הכנת הבצלים והפלפל החריף:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או כלי בית אחר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו עד שהוא נהיה שקוף , במשך כ-5 דקות.
ניתן להוסיף את הפלפל החריף ומטגנים עוד מספר דקות.


בקערה בינונית, שוברים את הביצים ומוסיפים את החלב . מערבבים היטב.
מוסיפים את הכמון, הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

לאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצלים והפלפל למחבת עם הבצל המטוגן ומערבבים.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים על חום נמוך עד שהחביתה מקבלת צורה אחידה.

הכנת הלחם התימני:
בזמן שהחביתה מתייצבת, חותכים את הלחם התימני לנתחים קטנים או רצועות.
אפשר להניח את הלחם על תבנית אפייה ולחמם אותו בתנור חם (180 מעלות צלזיוס) למשך 5-7 דקות עד שהוא מתייבש ונהיה פריך.
אפשרות נוספת...

[ התקדם ]

מתכון לחצילים עם מיונז, טחינה ורוטב טריאקי. על ידי ELADG2 ב ד' ספטמבר 04, 2024 3:36 pm
המתכון מתאים לארוחה קלה או כנשנוש לצד המנות העיקריות.

מרכיבים:
2 חצילים בינוניים
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות רוטב טריאקי
1 שן שום כתושה
1/2 כפית כמון (אופציונלי)
1/2 כפית פפריקה (אופציונלי)
פטרוזיליה קצוצה לקישוט



אופן הכנה:
הכנת החצילים:

קלפו היטב את החצילים ושטפו אותם,ניתן להשאיר את הקליפה לפי הטעם שלכם.
חתכו את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ או לחתיכות באורך של ס"מ.
הניחו את החצילים בקערה,לאחר מכן הסויפו מיט מלח,תנו לחצילים חצי שעה שהמרירות תצא מהן ולאחר מכן שטפו אותם במים קרים ואז ייבשו עם מגבת.
לצורך טיגון החצילים,קחו מחבת גדולה וחממו אותה על חום בינוני,הניחו את פרוסות החצילים במחבת וטגנו
לטיגון החצילים:
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את פרוסות החציל במחבת בשכבה אחת ומטגנים כל צד עד שהחצילים מזהיבים ורכים (כ-3-4 דקות לכל צד). אם החצילים סופגים הרבה שמן, ניתן להניחם על מגבת נייר לייבוש.
להכנת הרטבים:
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הכתוש והכמון (אם משתמשים). ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי ה...

[ התקדם ]

איך לבחור כיסוי לקרש גיהוץ ? על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 16, 2024 9:45 am
כיסוי לקרש גיהוץ הוא כיסוי עם ריפוד טוב וחיוני לקבלת תוצאות טובות.
חלק משולחנות הגיהוץ הנמכרים כיום,ניתנים לרכישה עם כיסוי לקרש גיהוץ נוסף.

חלק מהכיסויים לקרשי גיהוץ הם כיסויים בעלי תכונת נונסטיק המקלים על מלאכת הגיהוץ של הבגדים ומונעת מהם להידבק אל שולחן הגיהוץ.
בשוק ניתן למצוא מגוון כיסויים לקרש גיהוץ בשלל צבעים ועיצובים שונים,רובם מצויים עם שרוך למתיחת הכיסוי אך ניתן למצוא אותם גם עם קצוות גמישים.
כמו כן יש כיסויים לקרשי גיהוץ אשר מגיעים עם קליפסים לתפיסת הכיסוי לקרש גיהוץ.

ודאו שהכיסוי לקרש אותו אתם רוכשים הוא כיסוי לקרש גיהוץ אשר אינו מחליק ונוטה להישאר במקומו.
כיסויים לקרשי גיהוץ העשויים 100% כותנה הם כיסויים מעולים לנוחות מקסימלית של הגיהוץ.

כיסוי לקרש גיהוץ עם ריפוד טוב חיוני להשגת תוצאות מושלמות.
רוב קרשי החיתוך מגיעים עם כיסוי כלול אך יחד עם זאת תמיד קיימת אפשרות לשדרוג או להחלפה במידת הצורך.

חלק מהכיסויים בעלי תכונות שמונעים...

[ התקדם ]

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction