סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
209סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מדריך לבחירת חנוכיה על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
בחג החנוכה, החנוכיה מהווה סימן היכר חשוב ומשמעותי. היא לא רק כלי להדלקת הנרות, אלא גם פריט עיצובי שמוסיף לאווירה בבית. כאשר בוחרים חנוכיה, כדאי לקחת בחשבון מספר גורמים מרכזיים.

החומר שמהם עשויה החנוכיה משפיע על המראה, העמידות והמחיר שלה. הנה החומרים הנפוצים:
חנוכיות ממתכת, כגון אלומיניום או נחושת, מציעות עמידות רבה ומראה מודרני. הן מתאימות לעיצובים מינימליסטיים ומודרניים.
חנוכיות מזכוכית מגיעות במגוון עיצובים, לעיתים בשילוב צבעים ואיורים. חשוב להיזהר לא לשבור אותן, שכן הן עשויות להיות עדינות.
חנוכיות מעץ מעניקות תחושה חמה ומסורתית. ישנן חנוכיות בעבודת יד, המוסיפות נופך אישי.
חנוכיות קרמיקה מציעות עיצובים צבעוניים ומגוונים, המתאימים לסגנונות שונים.
בעת בחירת החנוכיה, חשוב לשקול את העיצוב. האם אתם מחפשים סגנון מודרני, קלאסי או אולי משהו ייחודי? יש חנוכיות פשוטות ויש חנוכיות עם פרטים מורכבים. בחר בעיצוב שמתחבר לסגנון הבית שלכם.
גודל החנוכיה הוא גורם חשוב. חנוכיות קטנות מתאימות לדירות קטנות או...

[ התקדם ]

מתכון לפיצה עם זיתים על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מרכיבים:

להכנת הבצק:

7 גרם שמרים יבשים
1 כף סוכר
2 כפות שמן זית
500 גרם קמח פיצה
300 מ"ל מים
10 גרם מלח


לרוטב:
400 גרם רסק עגבניות
2 שיני שום, קצוצות דק
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כף שמן זית

לתוספות:

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
חצי פלפל חריף
עלי בזיליקום טריים
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים או ירוקיםחצויים

אופן הכנה:

הכנת הבצק:

לוקחים קערה גדולה, שמים את המים הפושרים ומוסיפים את השמרים והסוכר. מערבבים היטב ומשאירים לעמוד כעשר דקות עד שהשמרים מתחילים לבעבע.
מוסיפים לקערה את הקמח והמלח, ואז את שמן הזית. לאח מכן מתחילים לערבב עם כף עד שהתערובת אחידה לבצק.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומתחילים ללוש במשך כעשר דקות, עד שהבצק חלק וגמיש.
מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומשאירים לתפוח במקום חם במשך כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

הכנת הרוטב:

בזמן שהבצק תפח, מכינים את הרוטב. במחבת על חום בינוני שהוארה על ידי חנוכיות[/url:3...

[ התקדם ]

מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח על ידי ELADG2 ב ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
סלט כרוב הוא אחד הסלטים הפשוטים והטעימים ביותר, שמגישים אותו כמעט בכל ארוחה. כאשר מוסיפים לו גרעיני אבטיח, הסלט מקבל טוויסט מעניין של טעמים ומרקמים.

מרכיבים:
חצי ראש כרוב בינוני (כ-500 גרם)
1 גזר קלוף וגרר דק
חצי בצל סגול קטן, פרוס דק
חצי כוס קולורבי קלוף וחתוך דק
רבע כוס חומץ תפוחים
שני כפות סוכר חום
שני כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
חצי לימון סחוט
כמה עלי נענע קצוצים דק
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס גרעיני אבטיח קלויים (ניתן לקנות גרעינים קלויים או לקלות בבית)


אופן ההכנה:

חותכים את ראש הכרוב לחצאים ומוציאים ממנו את הליבה הקשה במרכז. לאחר מכן,חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות. מומלץ לשים אותו בקערה עם מעט מלח וללוש אותו בידיים למשך כמה דקות,כך זה יעזור לו להתרכך.
מקלפים את הגזר ומגרדים אותו בפומפיה. אפשר להוסיף גם קולורבי להעשרת הטעם, לאחר מכן,חותכים אותו לרצועות דקות כמו הכרוב. קוצצים את הבצל הסגול לפרוסות דקות כך שתהיה נוכחות בצל בסלט.
בקערה נפרדת,ששמנו ליד חנוכיות[/url:2q8...

[ התקדם ]

מתכון למרק בטטה עם בזיליקום על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מרק בטטה עם בזיליקום הוא מנה חמה, מזינה ומרגיעה, המשלבת את המתיקות של הבטטה עם הרעננות והארומה של הבזיליקום. מדובר במרק קל להכנה, בריא ומלא בטעמים. המתכון הזה מתאים לארוחה קלה, לארוחת ערב או כמתאבן בארוחה חגיגית. תהליך ההכנה פשוט ומהיר, והמרק עשוי להיות טעים במיוחד כשמגישים אותו עם קרם פרש או שמנת חמוצה.

מרכיבים:

4 כוסות ציר ירקות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כוס עלי בזיליקום טריים, קצוצים דק
2 בטטות בינוניות,קלופות וחתוכות לקוביות
1 בצל גדול,קצוץ דק
2 שיני שום,קצוצות דק
1 גזר בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות


אופן הכנה:
בקערה גדולה, חיתכו את הבטטות, הגזר ותפוח האדמה לקוביות בינוניות. לאחר מכן את הבצל והשום וקצצו היטב.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה אחת, עד שהשום מתחיל לשחרר ריח טוב.
מוסיפים את קוביות הבטטה, הגזר ותפוח האדמה לסיר שהיה ליד מגש חלות...

[ התקדם ]

מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים: על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל אחיד
חצי כפית פפריקה
רבע כפית קימל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן לטיגון (שמן קנולה או שמן זית או חמניות)
1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים קטנים
3 כפות קמח
1 ביצה
חצי כפית כמון



אופן ההכנה:


בישול תפוחי האדמה:

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח עד שהם רכים, כרבע שעה. מסננים ומועכים לפירה (לא דק מדי, כדאי שיישארו גושים קטנים).
מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח עד שהם רכים, כעשר דקות. מסננים ומייבשים את הכרובית היטב.
לוקחים קערה גדולה שהיתה במטבח לצד מגש חלות, ולאחר מכן מערבבים בה את תפוחי האדמה המועכים עם הכרובית שבישלנו. מוסיפים את הקמח, הביצה, תבלינים (כמון, פפריקה, קימל, מלח ופלפל) ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
טובלים את הידיים בשמן ויוצרים מהתערובת קציצות שטוחות בגודל שאוהבים.
מחממים שמן במחבת גדולה (כשלוש כפות שמן) על להבה בינונית. מטגנים את הקציצות מכל צד עד שהן משחימות וקריספיות, כארבע דקות מכל צד. אם יש צורך, ניתן להוסיף ש...

[ התקדם ]

 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], itai


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction