סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
פסטה ברוטב עגבניות על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 10:39 am
מרכיבים


1 קילו פסטה ספגטי
12 עגבניות בינוניות
2 בצל סגול בינוני
10 שיני שום
5 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום
חצי 4כפית שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות מלח דק
2 כפית סוכר לבן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 כפות רסק עגבניות


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות 3 ס"מ,חותכים את הבצל הסגול וגם את השום.
מניחים בתוך סיר את כל חומרי הפסטה.
שופכים את המים מעל בתוך הסיר ומבשלים מספר דקות.
מערבבים את כל תכולת המרכיבים ומבשלים עוד 10 דקות.מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לערבב.


ניתן להשיג מבחר כוסות זכוכית סיטונאות באתר.

מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
מרכיבים:


4 נתחים של דג סלמון
2 כפות שמן זית
4 שיניים שום קצוצות דק
2 פלפלים צהובים קלויים וקצוצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית פפריקה מתוקה
עשבי תיבול קצוצים כמו שמיר או פטרוזיליה לקישוט
חצי כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול
רבע כוס מיץ לימון טרי


אופן ההכנה:

אם משתמשים בפלפלים טריים, קלפו אותם בעזרת מייבש או מעל כירה פתוחה עד שהם רכים ומעט שרופים. לאחר מכן, הניחו להם להתקרר וחתכו לקוביות קטנות. אם יש לכם פלפלים קלויים מוכנים, פשוט חתכו אותם לקוביות.

לוקחים סיר קטן, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה עד שהוא מתחיל להתבשם. לאחר מכן, מוסיפים את הפלפלים הקלויים וטגנו יחד למשך כ-2-3 דקות נוספות.

הנמיכו את החום והוסיפו את השמנת המתוקה ומיץ הלימון. ערבבו היטב והביאו לרתיחה קלה. הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה מתוקה. בשלו את הרוטב על חום נמוך למשך 5-7 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

לוקחים מחבת נפרדת שהונחה ליד חנוכיה מקריסטל, מחממים מעט שמן זית על חום...

[ התקדם ]

מתכון למרק בטטה עם בזיליקום על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מרק בטטה עם בזיליקום הוא מנה חמה, מזינה ומרגיעה, המשלבת את המתיקות של הבטטה עם הרעננות והארומה של הבזיליקום. מדובר במרק קל להכנה, בריא ומלא בטעמים. המתכון הזה מתאים לארוחה קלה, לארוחת ערב או כמתאבן בארוחה חגיגית. תהליך ההכנה פשוט ומהיר, והמרק עשוי להיות טעים במיוחד כשמגישים אותו עם קרם פרש או שמנת חמוצה.

מרכיבים:

4 כוסות ציר ירקות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כוס עלי בזיליקום טריים, קצוצים דק
2 בטטות בינוניות,קלופות וחתוכות לקוביות
1 בצל גדול,קצוץ דק
2 שיני שום,קצוצות דק
1 גזר בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות


אופן הכנה:
בקערה גדולה, חיתכו את הבטטות, הגזר ותפוח האדמה לקוביות בינוניות. לאחר מכן את הבצל והשום וקצצו היטב.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה אחת, עד שהשום מתחיל לשחרר ריח טוב.
מוסיפים את קוביות הבטטה, הגזר ותפוח האדמה לסיר שהיה ליד מגש חלות...

[ התקדם ]

מדריך לבחירת חנוכיה על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
בחג החנוכה, החנוכיה מהווה סימן היכר חשוב ומשמעותי. היא לא רק כלי להדלקת הנרות, אלא גם פריט עיצובי שמוסיף לאווירה בבית. כאשר בוחרים חנוכיה, כדאי לקחת בחשבון מספר גורמים מרכזיים.

החומר שמהם עשויה החנוכיה משפיע על המראה, העמידות והמחיר שלה. הנה החומרים הנפוצים:
חנוכיות ממתכת, כגון אלומיניום או נחושת, מציעות עמידות רבה ומראה מודרני. הן מתאימות לעיצובים מינימליסטיים ומודרניים.
חנוכיות מזכוכית מגיעות במגוון עיצובים, לעיתים בשילוב צבעים ואיורים. חשוב להיזהר לא לשבור אותן, שכן הן עשויות להיות עדינות.
חנוכיות מעץ מעניקות תחושה חמה ומסורתית. ישנן חנוכיות בעבודת יד, המוסיפות נופך אישי.
חנוכיות קרמיקה מציעות עיצובים צבעוניים ומגוונים, המתאימים לסגנונות שונים.
בעת בחירת החנוכיה, חשוב לשקול את העיצוב. האם אתם מחפשים סגנון מודרני, קלאסי או אולי משהו ייחודי? יש חנוכיות פשוטות ויש חנוכיות עם פרטים מורכבים. בחר בעיצוב שמתחבר לסגנון הבית שלכם.
גודל החנוכיה הוא גורם חשוב. חנוכיות קטנות מתאימות לדירות קטנות או...

[ התקדם ]

מתכון לפיצה עם זיתים על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מרכיבים:

להכנת הבצק:

7 גרם שמרים יבשים
1 כף סוכר
2 כפות שמן זית
500 גרם קמח פיצה
300 מ"ל מים
10 גרם מלח


לרוטב:
400 גרם רסק עגבניות
2 שיני שום, קצוצות דק
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כף שמן זית

לתוספות:

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
חצי פלפל חריף
עלי בזיליקום טריים
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים או ירוקיםחצויים

אופן הכנה:

הכנת הבצק:

לוקחים קערה גדולה, שמים את המים הפושרים ומוסיפים את השמרים והסוכר. מערבבים היטב ומשאירים לעמוד כעשר דקות עד שהשמרים מתחילים לבעבע.
מוסיפים לקערה את הקמח והמלח, ואז את שמן הזית. לאח מכן מתחילים לערבב עם כף עד שהתערובת אחידה לבצק.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומתחילים ללוש במשך כעשר דקות, עד שהבצק חלק וגמיש.
מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומשאירים לתפוח במקום חם במשך כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

הכנת הרוטב:

בזמן שהבצק תפח, מכינים את הרוטב. במחבת על חום בינוני שהוארה על ידי חנוכיות[/url:3...

[ התקדם ]

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], rony


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction