סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' פברואר 21, 2025 2:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
224סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 223 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
איך לבחור מתקן כביסה ? על ידי ELIA321e ב ה' אפריל 21, 2022 12:05 pm
מתקן כביסה לייבוש בגדים הוא המוצר הנוח והפרקטי ביותר לשימוש.

מה לבדוק בעת רכישת מתקן ייבוש כביסה

ישנם מספר דברים שכדאים לשקול טרם הקנייה והם:
כושר העמסה של בגדים על המתקן וגודלו,ישנם מתקנים לייבוש כביסה קלאסיים עם שטח תלייה של 18 או 20 מטר.
כמו כן קיימים מתקנים המגיעים עם מיתרי תליה עבים יותר או מתקנים לייבוש כביסה בצורת מגדל הנקראים גם מתקן כביסה 3 קומות אשר
להם גלגלים לניוד קל.


קיבולת שטח התלייה

משקי בית קטנים משתמשים במתלי כביסה בין 18 ל-20 מטר אך קיימים גם שטחי תלייה של 34 ו-45 מטר.
כפי שציינו קודם מתקני המגדל בעלי 3 קומות מעולים גם למשפחות מרובות ילדים.
יש לכם חצר או גינה ? ניתן להשיג אצלנו מתקן כביסה לגינה או מתקני כביסה לגינה המספיקים לתכולת כביסה של עד 6 מכונות.
מתקנים אלו מגיעים עם 5 שנות אחריות.

כעת,כשיש לכם בגדים נקיים חשוב לוודא כיצד אתם מייבשים אותם וכמו כן חשוב לבחור את הטמפרטורה ה...

[ התקדם ]

מתכון לשייק בננה עם חלב על ידי ELADG2 ב ג' דצמבר 24, 2024 7:52 pm
מרכיבים:

1 כוס קרח
1 כפיות דבש או סוכר
1 כפית תמצית וניל (מוסיף טעם נהדר)
1 כוס יוגורט
1.5 כף חמאת בוטנים (להעשרת הטעמים)
3 בננות בשלות (הבננות לא צריכות להיות קשות מדי, רצוי שיהיו רכות)
1.5 כוס חלב (חלב רגיל או חלב צמחי כמו חלב סויה)


אופן ההכנה:

חותכים את הבננות לחתיכות קטנות יותר כדי שיהיה קל יותר לטחון אותן בבלנדר. אם החלטתם להשתמש ביוגורט או חמאת בוטנים, הכינו גם את המרכיבים הנוספים. אם רוצים שה שייק יהיה קר יותר, הוסיפו קרח.
הכנס את הבננות לחתיכות, החלב, הקרח, הדבש או הסוכר, תמצית הוונילה (אם בחרת להשתמש), והיוגורט או חמאת הבוטנים לבלנדר שהונח ליד חנוכיה קריסטל,אם רוצים שייק יותר עשיר, ניתן גם להוסיף חצי כוס שיבולת שועל או חצי כוס קינואה מבושלת כדי להעשיר את הערכים התזונתיים.
סוגרים את מכסה הבלנדר והפעל אותו על מהירות גבוהה במשך 30 שניות עד דקה.אם הוא סמיך מדי, הוסיפו עוד חלב עד שתגיע לסמיכות הרצויה. אם אתם מעדיפים שייק סמיך במיוחד, שמרו על הסמיכות הנוכחית.
אחרי שטחנתם את כל המרכיבים, טעמו את השייק וראה אם הוא צריך מתיקות נוספת. אם כן, הוסיפו עוד דבש או סו...

[ התקדם ]

מתכון לאסאדו על ידי ELADG2 ב ש' דצמבר 14, 2024 9:03 am
מרכיבים:

1.5 ק"ג אסאדו (חתיכות בשר עם עצם, אפשר גם לבחור בחתיכת בשר עם שומן)
5 שיניים של שום, כתושות
2 כפות פפריקה (אפשר לשלב בין אדום מתוק ופפריקה חריפה)
1 כף כמון טחון
1 כף קימל טחון (אופציונלי)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס שמן זית או שמן רגיל
2 כפות סוכר חום (לתוספת קרמול)
רבע כוס חומץ בלסמי (או חומץ רגיל)
רבע כוס דחוסה של עלי רוזמרין טריים (אופציונלי)
חצי כוס מים


אופן ההכנה:
הכנה מוקדמת: ראשית, חותכים את האסאדו לחתיכות בגודל בינוני, תלוי בגבול החום הרצוי לך על הגריל. אם רוצים להשרות את הבשר, שמים אותו בקערה גדולה ומוזגים אליו שמן זית, שום כתוש, פפריקה, כמון, קימל , מלח ופלפל שחור. אפשר להוסיף גם סוכר חום שיתפוס ויתפשט בצורה טובה על הבשר, יחד עם חומץ בלסמי. נערבב היטב את החומרים וניתן לבשר לשבת במרינדה למשך 1-3 שעות (אם יש זמן, עדיף להשאיר למשך הלילה במקרר).

אם מבשלים על גריל, מדליקים את הפחמים ומניחים את הרשת על החום הנכון. אם משתמשים בתנור, יש לחמם את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.

אם הכנתם את הבשר על גריל או כלי בית[/url:1j2vsob...

[ התקדם ]

מתכון למרק עגבניות על ידי ELADG2 ב ד' ינואר 15, 2025 4:25 pm
מרק עגבניות הוא אחד מהמאכלים הפשוטים והטעימים ביותר שניתן להכין. הוא מלא בטעמים, משביע, ומזין.


מרכיבים:

1 ק"ג עגבניות טריות
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית אורגנו יבש (או כף אורגנו טרי קצוץ)
חצי כוס שמנת מתוקה (למרק קרמי יותר)
3 שיניים שום קצוץ דק
אופן ההכנה:

לוקחים את העגבניות הטריות וחותכים קצה של כל אחת מהן,לאחר מכן מבצעים חיתוך בצורת איקס בצד השני,מחממים מראש סיר רחב שהנחנו ליד חנוכייה קריסטל,אח"כ מניחים את העגבניות במים שהרתחנו למשך 3 דקות עד שהקליפה נושרת מהעגבניה.לאחר מכן מכניסים למים קרים במשך 5 דקות בכדי שיהיה קל לקלפן.רק אז חותכים לקוביות קטנות.
באמעות סיר רחב או מחבת,מחממים שמן זית או חמניות ומוסיפים את הבצל שקצצמו ומתחילים לטגנו עד לכדי התרככות והשחמה,במשך חמש דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ ומטענים לכמה דקות נוספות.יש להוסיף את העגבניות שקצצנו לסיר ולבשל במשך עשר דקות עד להתרככות,אם המרק סמ...

[ התקדם ]

מתכון לקוסקוס מרוקאי על ידי ELADG2 ב ש' פברואר 15, 2025 10:53 am
הקוסקוס המרוקאי הוא אחד המאכלים הפופולריים בעיקר במטבח המרוקאי. הקוסקוס עשוי מקמח סולת והוא משולב לרוב עם ירקות, תבשילים או בשרים, ובמהלך השנים הפך לאחד המאכלים המרכזיים בשולחן החג ובאירועים משפחתיים.

מרכיבים:


להכנת הקוסקוס:

500 גרם קוסקוס (סולת גרגרי בינוני)
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 כוס מים

להכנת התבשיל:

3 בצל בינוני, קצוץ דק
4 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות
חצי כוס צימוקים (אופציונלי)
חצי כפית קינמון
חצי כפית כמון טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית קימל טחון
4 כפות שמן זית
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
חצי חציל בינוני, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

הכנת הקוסקוס:
הכנה ראשונית – מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה,לאחר מכן מוסיפים את המלח והשמן, ומערבבים היטב כך שהקוסקוס יתפזר באופן אחיד.
השריה – מחממים את כוס המים עד שהיא כמעט רותחת (לא לבשל). מוסיפים את המים בהדרגה על הקוסקוס, ומערבבים בעדינות כך שכל הגרגרים ייספגו במים.
מכסים את הקוסקוס בניילון נצמד או במגבת ששמנו לצד [url=ht...

[ התקדם ]

 [ 223 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: em28, Google [Bot], Hacohen, shmueliki, ראי שעל הקיר


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction