סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
210סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

סיר מחולק סקירה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 2:20 pm
סיר מחולק 30 ס"מ BLACK MARBLE מבית פוד אפיל
זהו סיר מחולק המאפשר בישול של 2 מאכלים שונים או יותר תוך כדי הפרדה
הסיר עצמו מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדקוציה ומאפשר פיזור חום אחיד
על שימוש מכל סוג של כיריים.
ציפוי הנונסטיק של הסיר מאפשר בישול בקלות וניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים.
הטכנולוגיה החדשה בה הסיר מיותר מאחדת את כל חלקי גוף הסיר ליחידה אחת המאפשרת עמידות רבה לאורך זמן רב.
הציפוי עשוי משטח אבן שמיש ומאפשר בזכות תחתית האינדוקציה הגברה של אפקטיביות פיזור החום.
הסיר מחולק בצורת S וניתן להכין בו מבחר תבשילים ייעודים לתוך סיר מחולק זה כמו: עוף,מרק,אורז,קינואה,פסטה או אורז.
העיצוב החדשני של הסיר מאפשר הגשה שלו לשולחן.

התפתחות כלי בית על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 05, 2024 3:12 pm
כלי בית וגם כלי מטבח הפכו במהלך השנים להיות מוצר מרכזי בחיי היום יום המאפשרים
נוחות,במאמר זה נביא עבורכם מספר דגשים על כלים שימושיים לבית ולמטבח.

סכין מטבח

סכינים הם כלי מטבח בסיסי שהתפתחו במהלך השנים,מאז ומעולם,האדם הקדמון השתמש
בכלים חדים כדי לחתוך ולהכין מזון.
עם הזמן,כלי החיתוך עברו שידרוג עיצובי וטכנולוגי,חלקם גם מחוזקים באמצעות ניטים וכוללים
סכיני שף,ירקות,קילוף ועוד.

מחבתות

בתחילה,מחבתות היו כלים העשויים מחומרים כמו ברזל או אבן ובמהלך הזמן התפתחו סוגים שונים של

חומרים כמו נירוסטה,אשר נמצאת כמעט בכל בית אב ונחשבת למחבת המחזיקה לאורך זמן הודות לכך
שאינם בעלי תכונות נונסטיק.בעידן הביניים עברה המחבת כמו כלי בית נוספים התפתחות נוספת והתוספת

המהותית בה,היתה הידית הארוכה שאפשרה יכולת שימוש במחבת בצורה נוחה יותר.
כיום,קיימות מבחר מחבתות בעיצובים ובצבעים שונים.

סירים

בעבר,האדם הקדמון השתמש בכלים מסוימים העשויים מאבן על מנת לבשל לעצמו מאכלים.
עם התפתחות,כמו המחבתות,במרוצת השנים גם הסירים התפתחו מבחינת חומרם והפכו להי...

[ התקדם ]

סירי יציקת ברזל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub

סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית.
סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור
כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת
שימוש קל ויעיל.

לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים.

חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש
לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל
טרם ייצורם.

אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה,
החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר.
עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים.

זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז...

[ התקדם ]

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction