סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
210סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
איך לבחור מגב לשטיפת רצפה? על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
כשמדובר בניקוי הרצפה,בחירת המגב הנכון היא מאוד חשובה,ישנם מגבים המיועדים לסוגי רצפות מסוימות ואי בחירה כראוי של המגב המתאים לכם
עלולה לגרום לנזק למגב ויותר מכך,לריצפה.
כיום יש מגוון חברות אשר מוצריהן דומים מאוד,לשם כך הכנו עבורכם מספר טיפים שיקלו עליכם בבחירת דלי הפלא המתאים לכם.

משקל המגב

משקל מגב אמיתי הוא לפחות 450 גרם.

חומר המגב

סחבה של המגב העשויה כותנה היא חסכונית ועם ספיגת מים מעולה הנשמרת לאורך זמן ומאפשרת ייבוש רצפה במהירות יותר.
לכותנה יש כמות הצטמקות מוגבלת עם שימוש.

ידיות המגב

מומלץ לרכוש ידיות אשר אינן מגיעות בציפוי כלשהו ומאפשרים איזון עם שימוש המגב בניקיון ובסיבוב מנגנון הדחיפה של דלי הפלא המקורי.

בשוק ניתן להשיג את דלי הפלא המגיע עם מערכת מסוג Clean Twist המאפשרת ניקוי ללא מגע ידיים.
את דלי הפלא המקורי של חברת Leifheit הגרמנית ניתן למצוא באתר שמחי ובניו וכמו כן מגוון אביזרים נלווים.

כוס חתן על ידי ELADG2 ב ש' יולי 01, 2023 10:11 am
זה הרגע,עוד מעט יתכנסו כל האורחים לאירוג החשוב בחייכם כזוג,חלקם יכינו את הפלאפונים בכדי לצלם את הרגע
המרגש,חלקם יצעקו מזל טוב או שכוייח ואז הגיע הזמן לשבור את הכוס ולהתחיל בחגיגה !
כוס חתן שהיא חלק מרכזי בעריכת טקס החתונה,נעוצה במסורת עתיקה שבה הכוס לרוב,עטופה בבד או במפית ומונחת
על הרצפה מול החתן.לרוב הרב העורך את הטקס ישיר עם הקהל: "אם אשכחך ירושלים".
אנו כיהודים שחווים שמחה עצומה,לא שוכחים את הרגעים הפחות שמחים,ולכאן נכנסת לתמונה כוס החתן.
יש לא מעט סיבות שבגינן החתנים שוברים את הכוס,הסיבה הראשונה היא לזכר החורבן שעמדו בו היהודים ב-2000 השנים

האחרונות,דבר המסמל את הסבל שהם עברו עד היום.
פרשנות נוספת באה לציין שעצם שבירת הכוס,מסמלת מחיקה של כך הסדקים הפוטנציאליים שעלולים להופיע
במערכת יחסים.יש זוגות שלאחר שבירת כוס נוהגים לעשות מהשברים פסיפס דקורטיבי כלשהו.
ניפוץ הכוס היא מסורת נהדרת,בעלת משמעות שונה לזוגות רבים.

עוגת שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 10, 2023 11:38 am
מרכיבים

לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח

להמשך הבלילה:

4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית


לקישוט העוגה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר....

[ התקדם ]

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:52 am
מרכיבים:
200 גרם סוכר חום דמררה
200 גרם סוכר לבן
700 גרם קמח לעוגה ללא גלוטן
14 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
כפית מלח
כפית קינמון
כפית ציפורן
800 גרם תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
400 מ"ל תה שהכנו
600 גרם דבש
4 ביצים גדולות
400 גרם שמן


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ולוקחים תבנית Pyrex בקוטר 26 ס"מ,משמנים את התבנית היטב !
לוקחים קערת נירוסטה ובעזרת מטרפה מקציפים את הביצים,סוכר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
בזמן הערבוב מוסיפים את השמן תוך כדי באיטיות.
את שאר החומרים מערבבים בקערה נפרדת,ולאחר מכן מוסיפים גם אותם לאותה קערה ראשונה שמלכתחילה
השתמשנו לערבוב החומרים.
את הקמח מערבבים עם קוביות התפוחים טרם הוספתם לתערובת ואח"כ יש להכניסם לתוך קערה
ולהמשיך לערבב.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

בתאבון

מתכון לעוגת פאי גבינה על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]

 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction