סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
210סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

כוסות לקפה שחור על ידי ELADG2 ב ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
קפה הוא משקה נפוץ בכל העולם ועשוי מפולי קפה וידוע בטעם,בארומה שלו והוא מתאים כמעט לכל אירוע.
מספרים שמקור הקפה החל באתיופיה,ומשם התרחב לחצי האי ערב והפך להיות חלק בלתי נפרד מהשימוש
עד המאה החמש עשרה.
בהמשך הקפה עבר שינוי בתימן ולאחר מכן חלחל לאירופה ולכל רחבי העולם.
על מנת שיהיה קל לגדל קפה,הוא בדרך כלל מגודל באזורים טרופיים ברחבי העולם.
ישנם כמה סוגי קפה שונים והם: אספרסו,קפוצ'ינו,לאטה,אמריקנו,אייס קפה,קפה טורקי.
הקפה מכיל קפאין ומעורר,ומשאיר אותנו ערניים יותר ומקל באופן זמני על עייפות.
צריכה מסודרת של קפה,משפרת תפקוד ומפחיתה סוכרת מסוג שתיים כך לפי מחקרים,אך יחד עם זאת
צריכה מוגברת של קפה עלולה לפגוע בבריאותכם.
בעולם קיימים יצרנים המייצרים כוסות לקפה שחור במספר סוגים המתאימים כמעט לכל סוג של קפה
הנמצא במסעדות,בתי מלון ומקומות אירוח ברחבי העולם.

פשטידת פסטה על ידי ELADG2 ב א' מאי 14, 2023 1:11 pm
פשטידת פסטה

מרכיבים

1 קילו פסטה
1000 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
כוס וחצי שמן
6 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 ביצים


אופן ההכנה


לוקחים סיר ומרתיחים בו מלח,מערבבים מידי פעם את הפסטה ולאחר 10-15 דקות בודקים
אם היא לעיסה.
מסננים את הפסטה ובנתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים סיר אחר ומחממים בתוכו שמן,לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב,ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות וגם את המלח ומערבבים.
את הפסטה שסיננו,מכניסים לקערה ומוסיפים לאחר מכן את תערובת הגבינה שהכנו מקודם.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך תבנית ומורחים מעל את תערובת הגבינות שהוכנה קודם לכן.
אופים למשך 40-45 דקות עד שהפשטידה נעשית זהובה.

מתכון לעוגת קינמון על ידי ELADG2 ב ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
מרכיבים

6 ביצים L
1 כוס סוכר רגיל
חצי כוס סוכר חום
1 שקית אבקת אפיה
1 כף קינמון
1 כף אבקת קפה
2 כוס קמח
2 כוס אגוזים טחונים
כוס שמן
2 מיכל שמנת חמוצה

להכנת הציפוי

חצי כף סוכר
חצי כף קינמון
רבע כוס אגוזים קצוצים דק


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומכניסיפ לתוכה את הקינמון,אגוזים,קפה אבקת אפייה והקמח ומערבבים
עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה נוספת ושמים בתוכה את הסוכר הלבן,הביצים והסוכר החום ומערבבים היטב עד לקבלת
מרקם אחיד,תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה והשמן ומערבבים,חוזרים על אותה הפעולה
הפעם עם חצי מכמות האגוזים והקמח וממשיכים לערבב עד שהתערובת נעשית אחידה.
שופכים את הבלילה לתבנית 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ואופים במשך רבע שעה.
מוציאים מהתנור,מפזרים את חומרי הציפוי ומכניסים לאפייה נוספת של עוד 20 דקות,מגישים עם צלחות אוכל לכל

המשפחה

בתאבון

שימוש באבן שמוט על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]

 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction