סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 20, 2024 2:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
זני ענבים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 12, 2023 12:31 pm
קיימים לא מעט זנים של ענבים בעולם,נוכל לפרט בפניכם מספר זנים עיקריים הנפוצים

זן הכרמר - זהו זן המותאם לייצור יינות אדומים איכותיים שבהם נכללים: קברנה,מרלו,סוביניון.
ענבי הקברנה הם קטנים ובעלי קליפה עבה,צבעם סגול כהה והם מאופיינים ברמות טאנין גבוהות המסייעות
לפונטציאל ההתיישנות של היין,הם גדלים בעיקר בבורדו,עמק נאפה,צ'ילה ודרום אפריקה.
ייחודיות ענבי הקברנים באות לידי ביטוי בכך שלהם טעמים עזים וניחוחות של שזיף ופטל שחור.
ענבים אלו מתיישנים בדרך כלל מצוין,ניתן לשלב אותם עם ארוחות בשריות כמו סטייקים,המבורגרים ומנות
רוטבים כמו מטבוחה וכדומה.
זן פינו נואר - זן אדום פופולרי מאוד שמיוצר באזור בורדו שבצרפת,זן משובח מאוד.
מקור ענבי פינו נואר הוא בחבל בורגונדי שבצרפת וקיים מאות שנים,השם פינו מגיע מהמילה הצרפתחת סיכה
שפירושה אצטרובל בשל צורתן האשכולותיות של הענבים.ניתן למצוא כוסות ייעודיות של רידל לזן טעים זה.
ענבי הפינו נואר קטנים בדרך כלל,בצבע כחול ובעלי קליפה דקה,הם רגישים ועדינים ומעט יותר מאתגרי...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור 15 על ידי ראובן ב ב' פברואר 06, 2012 10:45 pm
כצפוי, מחזור עגום לטבלה, ורק שני פוקסים בשנייה האחרונה מנעו ממנה לטעות בכל המשחקים. ולמרות זאת מקומות 1-5 ללא שינוי:

1. מכבי - 38
2-3. גליל, אשקלון - 33 (1+)
4-5. חולון, ראשון - 32 (0)
6. הפועל - 30 (2-)
7. הביקעה - 29 (3-)
8-10. חיפה, נתניה, אשדוד - 26
11. הרצליה - 25

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

הוראות שימוש מתאם על ידי ELIA321e ב ג' יוני 14, 2022 1:31 pm
ש להקפיד על הוראות השימוש הבאות:-
אין להשתמש במתאם, ללא כלי המונח עליו
מתאם אינדוקציה מתאים לשימוש עם כלים בעלי תחתית שטוחה בלבד
אין לעשות שימוש במתאם כמשטח צלייה ישירה למזון או לגריל
המתאם אינו מיועד לשמש פתרון קבוע להתאמת כלי הבישול לכיריים מסוג אינדוקציה, אלא מיועד כתחליף למשכי בישול קצרים בלבד לאותם כלים אשר לא ניתן למצוא תחליף מותאם לאינדוקציה עבורם, לדוגמא הרתחת מים בפינג'ן
שינויי צבע או גוון של המתאם, כתוצאה מחשיפה לחום עשוי לקרות כבר מן השימוש הראשון. שינוי גוון המתאם נובע מחשיפה לחום, אך עם זאת אינו משפיע כלל על ביצועיו
שימוש ממושך או חימום מתאם ריק (ללא כלי בישול עליו) - עלולים לגרום היווצרות של עיוות או התנפחות

מתכון טבית על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
מרכיבים

2 כף מלאה רסק עגבניות
2 כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
6 כוסות מים
2 כפית סוכר
6 כרעיים מופרדות
4 כוסות אורז
6 שיני שום
פלפל שחור דק
4 בצלים
2 כף סילאן


אופן ההכנה


מחממים מראש סיר סולתם עם שמן קנולה או חמניות עד שנגיע למצב בו כל תחתית הסיר תכוסה.
מניחים את הכרעיים כלפי מטה ומטגנים עד להזהבה ולאחר מכן מטגנים גם את הצד השני.
לוקחים מחבת ויוצקים לתוכה 2 כפות שמן,חותכים את הבצל לקוביות קטנות עד להזהבה.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: bill_tipesh, Bing [Bot], Bluey, Dovi, oren_80, נביא בעירו, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction