סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 19, 2024 6:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מאפה בצק עם קינמון על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:30 am
מרכיבים

50 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
חצי קילו בצק עלים מופשר
50 גרם חמאה מומסת
חצי כפית קינמון
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה שהנחנו על מייבש כלים עם נייר.
פותחים את בצק העלים על משטח עם מעט קמח שזהו כלי בית הנמצא בכל מטבח בישראל ומברישים בחמאה שהמסנו קודם לכן.
מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזרים על הבצק ואז מעבירים מערוך על הבצק ומטפטפים את החמאה המומסת.
חותכים ל-15 פסי אורך ומגלגלים כל אחד מהם לספירלה.
מקפלים את הקצה מתחת לבסיס ומניחים בתבנית ומברישים בביצה.
אופים במשך 20 דקות עד להזהבת המאפים.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

טבעות בצל על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
מרכיבים:

כוס קורנפלור
10 בצלים
2.5 כוסות בירה לבנה
שני שליש כוס מים
280 גרם קמח
2 ביצים
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:

כוס קורנפלור
כוס שומשום
42 כוסות פירורי לחם


אופן ההכנה

חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים
מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל.
לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה
ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים.
לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם.

מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.

דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry על ידי ELADG2 ב ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
מרכיבים

2 פלפלים אדומים יבשים
3 פילטים של דג אמנון/דניס חתוך לחתיכות קטנות
1/4 כפית כורכום
צרור כוסברה טרייה מקוצצת
2 עגבניות אדומות רכות
כוס שמן חמניות
חצי גמבה אדומה
4 שיני שום
150 גרם גרגירי חומוס
קורט מלח
1 כף פפריקה

אופן ההכנה

חותכים את העגבניות והגמבה לרצועות ארוכות ומניחים בתוך סיר FOOD APPEAL.
במידה ויש לכם סיר אינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה סולתם.
מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
בקערה אחרת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום ולאחר מכן מערבבים היטב ויוצקים מעל הדגים.
מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-25 דקות על אש בינונית.

בחירת תרמוס על ידי ELIA321e ב א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות
1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר
2.היכן אשתמש בתרמוס
3.איך אשא את התרמוס
4.איזו קיבולת אני צריך


נסיעה או שימוש ברכב

האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית?
ישנן אפשרויות רבות של
תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית.
ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית.
בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.

בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 2:44 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך

סל שוק פלסטיק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Dovi, Google [Bot], Hacohen


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction