סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 19, 2024 5:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
עונת המלפפונים 8: הכל בגלל בלאט! וואלה?? על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:48 pm
מכבי ת"א כדורסל כנראה לא תגיע השנה אפילו לשלב הטופ 16. תקציב בינוני, שחקנים שלא מספקים את הסחורה ושערוריות שסבבו את הקבוצה כנראה בכלל לא קשורים לחוסר ההצלחה הזה. כך לפחות נראה מהסיקור של אתר "וואלה", שמצא את האשם הבלעדי - הכל בגלל דיוויד בלאט!

אם תשאלו את דיוויד בלאט, קרוב לוודאי שאפילו הוא יודה בפה מלא שמכבי ת"א שלו נמצאת באחת מהעונות האירופאיות החלשות שלה בשנים האחרונות. בלאט, מאמן שלא בורח מאחריות אישית, יודע שהוא נכשל בבחירת השחקנים השנה, ביצירת היררכיה ברורה, מציאת מנהיג ומיקסום הפוטנציאל האישי והקבוצתי של שחקניו.
עם כל זאת,לא צריך להתאמץ מדי כדי למצוא גורמים נוספים לחוסר ההצלחה היחסי: שחקן שבמקום להמשיך את עונת הפריצה שלו מתקשה לשמור על יציבות (אוחיון), זר בעל קבלות מוכחות באירופה שלא הצליח להתאקלם בקצב הרצוי ביד אליהו (ניק קיינר מדלי), שלא לדבר על שחקנים שנתפסו בקלקלתם וסחבו את הקבוצה לשערוריות מתוקשרות.
בנוסף, התקציב של מכבי כבר מזמן לא מהגדולים ביבשת ושחקנים שמצליחים כאן עונה אחת בורחים לכסף הגדול. קשה לצפות ממאמן, מוכשר ככל שיהיה, להצליח בכל שנה ושנה למצוא את...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת בננה עם שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 10, 2023 9:28 am
מרכיבים:

400 גרם סוכר
250 מ”ל שמן
6 ביצים L גדולות
קורט מלח
6 בננות מרוסקות
420 גרם קמח
20 גרםאבקת אפייה
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפית תמצית וניל


אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
לוקחים קערת נירוסטה או כלי בית שמשמש לערבוב ומערבבים בה את השמן,ביצים,וניל,מלח,בננות שריסקנו,סוכר

עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת שיצרנו וממשיכים לערבב.
את כל התערובת שנוצר יוצקים לתבנית.
לאחר מכן,אופים במשך 40 דקות את העוגה עד לקבלת הזהבה.
מצננים ומגישים.

תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי Amos Gueta ב ב' יולי 16, 2012 1:40 pm
עקב כל מני שאלות ובקשות שצצות בפורום תדירות, ועקב צורך במשאב נגיש המבאר את תקרת השכר ושאר המנגנון הכלכלי של ה-NBA, החלטתי ליצור כאן תרגום רשמי בעברית לFAQ (שאלות נפוצות ותשובות) תקרת השכר המפורסם של לארי קון. לארי מאפשר תרגומים לFAQ שלו בתנאים מסויימים, שאני מתכוון לעמוד בהם. את ה-FAQ המקורי של לארי קון, מחבר ובעל זכויות היוצרים אליו, ניתן למצוא כאן:

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm

התרגום יתבצע בזמני הפנוי, שאלה אחר שאלה (ויש יותר מ-100 כאלו). אם מישהו מעוניין לשאול שאלות ספציפיות, הוא מוזמן לכתוב אותן כאן ואני אשמח לחרוג מהסדר ולספק תרגום של השאלות הרלבנטיות. כמובן שאם יש משהו שלארי לא מכסה אני אנסה לענות, אבל לא בגוף התרגום אלא כתגובה


FAQ תקרת השכר של לארי קון
הסכם המו"מ הקיבוצי של 2011

http://www.cbafaq.com
כל הזכויות שמורות © 1999-2012, לארי קון.
בקרו את ה-FAQ בפייסבוק או עקבו אחרי ל...

[ התקדם ]

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

שעועית ובשר על ידי ELIA321e ב ב' מאי 23, 2022 10:59 am
מרכיבים

1 קילו בשר עגל חתוך לקוביות
3 כוס שעועית לבנה יבשה
חצי כוס שמן זית
5 עגבניות מגוררות
2 ליטר ורבע מים חמים
גבעול סלרי
גזר שלם
4 פלפלים מתוקים
4 בצלים, קצוצים דק
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה
2 כפית פפריקה חריפה
4 כפות גדושות רסק עגבניות
2 שן שום, כתושה


אופן ההכנה

משרים את השעועית ללילה ואת השאריות שנפלו על הרצפה מנקים עם דלי הפלא,מחממים סיר גדול ומוסיפים את
קוביות הבשר עד להזהבה מלאה.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל שקצצנו ומטגנים עד להתרככותו.
מתבלים את הבשר והבצל עם מלח ופלפל ושאר הפפריקות ומטגנים מספר דקות,מוסיפים את רסק
העגבניות וממשיכים לטגן,לאחר מכן מוסיפים את השום והעגבניות המגוררות ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את המים,השעועית,הסלרי,הגזר והפלפלים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ורבע
או עד שהבשר מתרכך.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction