סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 23, 2024 2:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
איך לבחור תרמוס על ידי ELIA321e ב ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm
בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק
האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו.
חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת
תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן
והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק
לא מכיל BPA.
ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.

קובה אורז עם בשר על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:13 am
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.

בחירת מערכת סכו"ם על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 04, 2022 10:51 am
כלי אוכל הם כלים המשמשים כלי עזר לאכילה כגון: כפיות,מזלגות וסכינים המסייעים לאכילה והגשה ולא רק
כלים המשמשים ככלי ששת.
כלי מטבח אלו מיוצרים לרוב נירוסטה שהיא נחשבת כחומר הגלם הטוב ביותר לשימוש יומיומי בשל עלותה הזולה יחסית,עמידותה
ואופן תחזקותה הקל לטיפול.

סוגי איכויות הנירוסטה

בשוק ניתן למצוא מספר סוגי איכויות נירוסטה וכאן נפרט מהן:

נירוסטה 18/10

משמעותה היא 18% כרום ו-10% ניקל

נירוסטה 18/8

משמעותה היא 18% כרום ו-8% ניקל


נירוסטה 18/0

משמעותה היא 18% כרום ו-0% ניקל


איך לנקות כלי סכו"ם

הסירו את כל שאריות המזון מהכלים מהר ככל שניתן,מומלץ למיין את הכלים אם ניתן בתוך קערות
שונות על מנת להקל על הניקיון,משרים בקערת מים פוד אפיל במשך 20 דקות.לאחר מכן מסבנים את הכלים ושוטפים שוב.

עוגת תפוזים על ידי ELIA321e ב ב' יולי 25, 2022 9:13 am
מרכיבים

6ביצים גדולות
3 כוסות קמח לבן
3 כפית אבקת אפיה
2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס קוקוס
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי



אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות של רידל ומשמנים את התבנית.
מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Lakic


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction