סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 30, 2024 2:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 21, 2011 10:43 pm
מחזור מלא וגדוש אבל במבחן התוצאה רק שינוי יחיד (ומיוחד):

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שמיני על ידי ראובן ב ב' דצמבר 05, 2011 12:37 am
ננחס את מכבי ונפרסם כבר היום:

1. מכבי - 39
2-3. אשקלון,גליל - 33 (1+)
4. הפועל - 32 (0)
5-8. הביקעה, חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9. הרצליה - 24
10. אשדוד - 23
11. נתניה - 22

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:52 am
מרכיבים:
200 גרם סוכר חום דמררה
200 גרם סוכר לבן
700 גרם קמח לעוגה ללא גלוטן
14 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
כפית מלח
כפית קינמון
כפית ציפורן
800 גרם תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
400 מ"ל תה שהכנו
600 גרם דבש
4 ביצים גדולות
400 גרם שמן


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ולוקחים תבנית Pyrex בקוטר 26 ס"מ,משמנים את התבנית היטב !
לוקחים קערת נירוסטה ובעזרת מטרפה מקציפים את הביצים,סוכר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
בזמן הערבוב מוסיפים את השמן תוך כדי באיטיות.
את שאר החומרים מערבבים בקערה נפרדת,ולאחר מכן מוסיפים גם אותם לאותה קערה ראשונה שמלכתחילה
השתמשנו לערבוב החומרים.
את הקמח מערבבים עם קוביות התפוחים טרם הוספתם לתערובת ואח"כ יש להכניסם לתוך קערה
ולהמשיך לערבב.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

בתאבון

עוף וספגטי על ידי ELIA321e ב א' יולי 31, 2022 9:41 am
מרכיבים


8 כרעי עוף, מפורקות לשוקיים וירכיים
2 חבילות ספגטי
4 בצלים, פרוסים לרצועות
שמן זית
20 עגבניות שרי

לציפוי העוף

8 כפות שמן זית
כפית מלח גס
פלפל שחור
4 שיני שום
חופן בזיליקום
מעט צנוברים

לרוטב
2 פחיות עגבניות מרוסקות
2 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
2 פחיות רסק עגבניות


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים של ציפוי העוף ומצפים איתם את הכרעיים.
לוקחים סיר רחב ומטגנים בו את הבצלים ומוסיפים לאחר מכן את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
מוסיפים לסיר את העגבניות ולאחר מכן את כל מרכיבי הרוטב שנלקחו מהפחיות שהונחו ליד מתקן כביסה
ומבשלים במשך חצי שעה עד 40 דקות,טועמים את הרוטב וממליחים.
שוברים את הספגטי לשתיים ומוסיפים לסיר ולאחר מכן מוסיפים עוד 2 וחצי כוס מים רותחים.
מבשלים חצי שעה נוספת ומגישים.

מתכון לעוגת שמרים על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 06, 2023 11:05 am
מרכיבים


לבצק: 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס סוכר
4 ביצים (לא גדולות)
200 מ"ל מים
לקרם שקדים: 200 גרם חמאה
כוס סוכר (200 גרם)
4 ביצים
4 כפות קמח (20 גרם)
2 כוס אבקת שקדים (100 גרם)
3 כפות רום (20 מ"ל)
2 כפית מלח (5 גרם)
6.5 כוסות קמח (500 גרם)
8 כפות שמרים טריים (40 גרם)



להכנת המרנג:
2 כוס אגוזים קצוצים (220 גרם)
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לאפייה:1 ביצה טרופה, להברשה
6 חלבונים
2 כוס סוכר (400 גרם)
2 כוס אבקת סוכר (200 גרם)


אופן ההכנה

להכנת הבצק:
מערבבים באמצעות קערה את הסוכר,ביצים,חמאה,מים מלח עד שהתערובת עם החמאה מתחילה להתרכך.
לאחר מכן,כשהתערובת החלה להיות אחידה,מוסיפים את השמרים והקמח וממשיכים לערבב את לקבלת מרקם

אחיד.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר,עד להכפלת נפחו.
יוצרים ממנו גליל מעט שמן ועוטפים אותו בנילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

להכנת קרם השקדים:
מערבבים בקערה נירוסטה או כלי בית המתאים לכך את החמאה וסוכר,מוסיפים את אבקת השקדים והקמח

וממשיכים לערבב.

מוסי
פים א...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction