סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 8:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
חנוכיה קריסטל על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
במהלך חג החנוכה, מדליקים ברחבי העולם חנוכיות כדי לציין את ניסי חנוכה ולזכור את המאורע ההיסטורי. חנוכיה קריסטל היא אחת האפשרויות היפות והאלגנטיות ביותר לקשט את שולחן החג ולהוסיף אווירה ייחודית. החנוכיה לא רק שהיא פונקציונלית, אלא גם מהווה יצירת אמנות שמעניקה לחג נופך נוסף.

חנוכיות קריסטל עשויות מחומרים איכותיים, והן משקפות אור בדרכים שונות. כאשר מדליקים את הנרות, האור נשבר על פני השטח המבריקים של הקריסטל, ויוצר אפקט זוהר מרהיב. זהו מחזה מרהיב שמחמם את הלב ומוסיף שמחה לשולחן החג. החנוכיה מגיעה במגוון עיצובים, מהמסורתי ועד המודרני, כך שכל אחד ואחת יכול למצוא את האופציה המתאימה לו.
בנוסף,היא גם מתנה אידיאלית. היא מתאימה לכל גיל ולכל סגנון, ותשמח כל מקבל. כאשר אנו מעניקים חנוכיה כמתנה, אנחנו לא רק מעניקים פריט יפה, אלא גם מסר של מסורת ואיחוד משפחתי. מתנה כזו תישמר לשנים רבות.
חנוכיות קריסטל מספקות גם אפשרות לשמר את המסורת בצורה מודרנית. רבים מאיתנו רוצים להמשיך את המסורת של הדלקת נרות חנוכה, אך עם טוויסט עכשווי.[url=https://www.simhim.com/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95...

[ התקדם ]

פסטה עם פטריות על ידי ELIA321e ב ו' יולי 29, 2022 12:48 pm
מרכיבים

500 גרם פסטה
2 בצל קצוץ
חצי כוס מים רותחים
4 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
6 שיני שום קצוצות
2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות גס



אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומעבירים למסננת,יוצקים מעט שמן ומערבבים .
במקביל,מחממיןם מחבת שהונחה ליד מתקן לייבוש כביסה עם 4 כפות שמן ומטגנים עד להזהבה של הבצל.
מוסיפים את הפטריות והשום וממליחים ומטגנים על אש בינוני במשך 11 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת ומוזגים חצי כוס מים,מתבלים ומוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים
במשך 5 דקות.

מה זה נירוסטה? על ידי ELADG2 ב ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד.
החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות.
כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה.
ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר.
על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%.

מבחינת שימוש במזון

נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי.
הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה.

עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400.

למה להשקיע בכלי נירוסטה?

בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר
זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים.
לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן
כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת פאי גבינה על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], יהיה בסדר


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction