סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 42  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 2:44 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך

סל שוק פלסטיק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

טבעות בצל על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
מרכיבים:

כוס קורנפלור
10 בצלים
2.5 כוסות בירה לבנה
שני שליש כוס מים
280 גרם קמח
2 ביצים
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:

כוס קורנפלור
כוס שומשום
42 כוסות פירורי לחם


אופן ההכנה

חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים
מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל.
לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה
ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים.
לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם.

מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.

פשטידת בצל בוטיק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.

הוראות שימוש מתאם על ידי ELIA321e ב ג' יוני 14, 2022 1:31 pm
ש להקפיד על הוראות השימוש הבאות:-
אין להשתמש במתאם, ללא כלי המונח עליו
מתאם אינדוקציה מתאים לשימוש עם כלים בעלי תחתית שטוחה בלבד
אין לעשות שימוש במתאם כמשטח צלייה ישירה למזון או לגריל
המתאם אינו מיועד לשמש פתרון קבוע להתאמת כלי הבישול לכיריים מסוג אינדוקציה, אלא מיועד כתחליף למשכי בישול קצרים בלבד לאותם כלים אשר לא ניתן למצוא תחליף מותאם לאינדוקציה עבורם, לדוגמא הרתחת מים בפינג'ן
שינויי צבע או גוון של המתאם, כתוצאה מחשיפה לחום עשוי לקרות כבר מן השימוש הראשון. שינוי גוון המתאם נובע מחשיפה לחום, אך עם זאת אינו משפיע כלל על ביצועיו
שימוש ממושך או חימום מתאם ריק (ללא כלי בישול עליו) - עלולים לגרום היווצרות של עיוות או התנפחות

מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
רכיבים:


לסלמון:

מיץ סחוט מלימון אחד
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
צרור פטרוזיליה קצוצה לקישוט
4 פילה סלמון כ-200 גרם כל אחד
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות דק
רבע כוס צנוברים קלויים


להכנת חצילים :

2 חצילים בינוניים, חתוכים לפרוסות דקות
1 כף מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מיץ סחוט מלימון אחד
2 כפות שמן זית מזוכך



אופן ההכנה:

חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בוזקים מלח על הפרוסות ומניחים אותן בצד למשך חצי שעה על מנת להוריד את המרירות מהחצילים.
שטיפת החצילים: לאחר מכן, שוטפים את החצילים במים קרים כדי להסיר את המלח והמרירות. סוחטים קלות ומניחים להם להתייבש.
טיגון החצילים: מחממים במחבת 2 כפות שמן זית על חום בינוני. מטגנים את פרוסות החצילים במשך כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהן רכות וזהובות. בשלב זה ניתן לפזר על החצילים כמון ופפריקה מתוקה, כדי להעניק להם טעם נוסף.
מעבירים את החצילים לצלחת ומניחים בצד.

הכנת הסלמון:
בסיר קטן ששמנו ליד ...

[ התקדם ]

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction