סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 7:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לחריימה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
מרכיבים :

5 חתיכות דג אמנון/סלמון
מים
מלח
חומץ
צרור כוסברה
כף כורכום
כף פפריקה אדומה חריפה
רבע כוס שמן
3 פלפלים חריפים אדומים
1 תפוח אדמה
2 עגבניות
עלי נענע

אופן ההכנה

מניחים את הדגים במים עם חומץ ומלח למשך שעה.
אחרי שהשרנו,שוטפים את הדגים ומקלפים את תפוחי האדמה וחותכים את העגבניות.
שמים בתוך סיר נמוך ורחב את תפוחי האדמה ומוסיפים את העגבניות.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפלים והדגים ששטפנו.
מערבבים רבע כוס שמן עם שאר התבלינים בתוך הסיר,ומניחים מעל הדגים,מבשלים מספר דקות על אש גבוהה
ואז מנמיכים עד להתאדות המים במשך 40 דקות.
לאחר שסיימנו ושטפנו,מניחים בתוך מייבש כלים עד לבישול הבא.

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

מה זה נירוסטה? על ידי ELADG2 ב ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד.
החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות.
כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה.
ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר.
על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%.

מבחינת שימוש במזון

נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי.
הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה.

עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400.

למה להשקיע בכלי נירוסטה?

בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר
זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים.
לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן
כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש...

[ התקדם ]

איך לבחור סל קניות מפלסטיק על ידי ELADG2 ב ג' מאי 09, 2023 10:49 am
סלסלת קניות מפלסטיק או סל שוק כפי שהוא נקרא בשפה העממית,הוא מוצר שמיועד
לנשיאת מצרכים מהסופר,בדרך כלל הסל עשוי מפלסטיק גמיש המאפשר חסכון במקום באחסון
המוצר הוא חידוש של סל הוינטג' שהיה לפני עשרות שנים,שבו השתמשו לא מעט אנשים בכדי
לארגן את קניותיהם,בין אם הם הלכו לשוק,או למרכז קניות שבו יכלו לרכוש מוצרים מסוגים שונים.
סל קניות פלסטיק מיוצר היום מחומרים עמידים ואיכותיים ומשמש גם את הדור הצעיר ברכישה
ונחשב למוצר שמיש ביותר.
לפני שאתם רוכשים סל שוק כזה ודאו שהוא מיוצר ללא פגמים.

כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction