סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פסטה בולונז על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 11:59 am
מרכיבים


2 קילו בשר טחון בקר
6 גבעולי סלרי קצוצים
4 שיני שום - מעוכות קלות
קורט פלפל גרוס
2 צרור בזיליקום קטן
4 פחיות שימורי עגבניות
כוסיין אדום יבש
4 כפות רכז עגבניות
2בצל - קצוץ דק
5 גזרים - חתוכים לקוביות קטנטנות או מגוררים גס על פומפייה

10 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

אופן ההכנה

בסיר רחב שהנחנו על מתאם אינדוקציה שמים שמן,שום ופלפל,מחממים ומטגנים מספר דקות.

מוסיפים את כל הירקות הקצוצים וממליחים ומערבבים היטב.
מבשלים רבע שעה עד להתרככות הירקות.
מפוררים את הבשר הטחון בפנים וממשיכים למהמליח ומערבבים על להבה בינונית
עד להשחמת הבשר במשך 15 דקות.
מוסיפים את רכז העגבניות וממשיכים לערבב מספר דקות.
יוצקים את היין האדטם ומגרדים היטב,מבשלים מספר דקות עד להתאדות היין.

לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

טבעות בצל על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
מרכיבים:

כוס קורנפלור
10 בצלים
2.5 כוסות בירה לבנה
שני שליש כוס מים
280 גרם קמח
2 ביצים
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:

כוס קורנפלור
כוס שומשום
42 כוסות פירורי לחם


אופן ההכנה

חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים
מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל.
לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה
ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים.
לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם.

מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.

חנוכיה קריסטל על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
במהלך חג החנוכה, מדליקים ברחבי העולם חנוכיות כדי לציין את ניסי חנוכה ולזכור את המאורע ההיסטורי. חנוכיה קריסטל היא אחת האפשרויות היפות והאלגנטיות ביותר לקשט את שולחן החג ולהוסיף אווירה ייחודית. החנוכיה לא רק שהיא פונקציונלית, אלא גם מהווה יצירת אמנות שמעניקה לחג נופך נוסף.

חנוכיות קריסטל עשויות מחומרים איכותיים, והן משקפות אור בדרכים שונות. כאשר מדליקים את הנרות, האור נשבר על פני השטח המבריקים של הקריסטל, ויוצר אפקט זוהר מרהיב. זהו מחזה מרהיב שמחמם את הלב ומוסיף שמחה לשולחן החג. החנוכיה מגיעה במגוון עיצובים, מהמסורתי ועד המודרני, כך שכל אחד ואחת יכול למצוא את האופציה המתאימה לו.
בנוסף,היא גם מתנה אידיאלית. היא מתאימה לכל גיל ולכל סגנון, ותשמח כל מקבל. כאשר אנו מעניקים חנוכיה כמתנה, אנחנו לא רק מעניקים פריט יפה, אלא גם מסר של מסורת ואיחוד משפחתי. מתנה כזו תישמר לשנים רבות.
חנוכיות קריסטל מספקות גם אפשרות לשמר את המסורת בצורה מודרנית. רבים מאיתנו רוצים להמשיך את המסורת של הדלקת נרות חנוכה, אך עם טוויסט עכשווי.[url=https://www.simhim.com/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction