סירי הברזל כשמם כן הן הנקראים באנגלית cast iron הם סירי יציקת ברזל המיועדים
לבישול ארוך ומתאימים לתבשילים כמו למשל,בשר בקר,חמין,ירקות,בעצם לכל בישולי קדירה
וגם בישולים איטיים.
לברזל יכולת הולכת חום מעולה,סירי ברזל איכותיים מפירמות מוכרות בעלי אורך חיים ארוך במיוחד כל עוד
שומרים עליהם ופועלים בהתאם להוראות השימוש שלהם.
אם הגעתם לעמוד סירי הברזל כאשר חיפשתם סירי יציקה אבל לא מברזל אלא יציקת אלומיניום,תוכלו להיכנס לעמוד סירי סולתם יציקת אלומיניום
כיצד לנקות סירי ברזל יצוק
אז קניתם
סיר ברזל,ברכות !
סיר כזה אי אפשר לשים ככה בתוך המדיח,עם טיפול מסודר ותחזוק נכון,אפשר לשמור לכל החיים.
סבון כלים כשמו כן הוא בשימוש עם ספוג רך עשוי לעשות את העבודה,ואם יש שאריות ממש קשות שנשארו דבוקות
בתוך הסיר במידה ולא היה לכם זמן או כוח לנקות את הסיר מוקדם יותר,אפשר עם כף עץ לנקותו או מרית עץ.
שמן קנולה עשוי לעזור לכם גם במלאכת הניקוי.
אז אם תוהים כמה זמן לוקח לנקות
סיר בר... [ התקדם ]