סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
מתכון לעוגת גבינה וקוקוס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm
מרכיבים

1000 גרם גבינה לבנה
כוס שמן
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר


לציפוי הקצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר


אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ
מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף
לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי.
את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים במשך 35 דקות.
להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף.
אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת.
מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.

עוגת שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 10, 2023 11:38 am
מרכיבים

לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח

להמשך הבלילה:

4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית


לקישוט העוגה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר....

[ התקדם ]

עוגת פיסטוק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 2:33 pm
מרכיבים

2 כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
200 גרם שוקולד לבן מגורד
2 כוס יוגורט בטעם טבעי
10 כפות אוכמניות טריות
2 כוסות קמח תופח
8 ביצים מדיום
8 כפות מחית פיסטוק
200 גרם פיסטוקים שנטחנו מראש


לחלק העליון של העוגה:
פיסטוקים גרוסים דק


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה של פוד אפיל בקוטר 26 ס"מ או 28 ס"מ.
מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לאחר מכן את הביצים בזו אחר זו רק אחרי שהביצה הקודמת התערבבה היטב בתערובת שיצרנו קודם לכן.
מוסיפים את מחית הפיסטוק והפיסטוק הטחון,היוגורט וממשיכים להקציף מספר דקות נוספות.
לאחר מכן מוסיפים את האוכמניות והשוקולד הלבן וממשיכים לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הקמח עד להטמעתו בבלילה ומפזרים את הפיסטוקים מעל.
אופים במשך חצי שעה

מתכון לתפוחי אדמה על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 10:58 am
מרכיבים


תפוחי אדמה בינוניים
שמן זית
3 שיני שום כתושות
טימין יבש
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
רוזמרין טרי

אופן ההכנה

מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן
מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול.
מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות
עד להתרככות תפוחי הרדמה

קציצות בקר על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
להכנת הקציצות:
1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס
1 בצל מגורר
2 כף שמן זית
2 ביצה
2 כפית אריסה
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט


להכנת הרוטב:
12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס
2 צ'ילי אדום טרי
4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 פלפל אדום מתוק
2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
6 כפות שמן זית
2 כוס מים
4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים
2 שן שום פרוסה דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו,
לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם.
יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי.
מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה.

מגישים חם

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction