סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ספטמבר 28, 2024 1:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
182סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פשטידת קישואים על ידי ELIA321e ב ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
מרכיבים

6 כוסות קישואים קלופים וחתוכים
2 בצל קטן קצוץ
4 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס דק
2 כוס קמח
2 כוס גבינה צהובה מגורדת
6 ביצים טרופות
כוס שמן
8 כפות פרמזן מגוררת


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומערבבים את כל מרכיבי הפשטידה ביחד ואז מוסיפים את הפרמזן.
עם מעט שמן משמנים את תבנית פשטידה בקוטר 28 ויוצקים לתוכה את כל התערובת בשכבה אחת.
אופים למשך 50 דקות ואז מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפרמז'ן.
מצננים ל-20 דקות לפני ההגשה.
את השאריות שנותרו ננקה עם דלי הפלא.

דג מרוקאי חריף על ידי ELIA321e ב ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נרירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר.
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם...

[ התקדם ]

קציצות אורז ועוף על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 11:49 am
מרכיבים

2 כוס אורז
2 בצל קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור
1 קילו עוף טחון

להכנת הרוטב

6 כפות שמן זית
4 שיני שום
600 גרם רסק עגבניות
4 כוסות מים חמים
6 לימון פרסי
12 שזיפים מיובשים
2 בצל קצוץ דק

אופן ההכנה

שוטפים את האורז ושמים לאחר מכן בתוך קערת נירוסטה סולתם ומוסיפים את כל החומרים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה,מגלגלים לצורת קציצות ומניחים על מגש ומאחסנים במקרר,את השאריות מנקים עם דלי הפלא.
לאחר שהקציצות התקשו,מכינים את הרוטב ומוסיפים את השמן לסיר נמוך רחב ומחממים על אש גבוהה.
מטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד לזהזבה,מוסיפים את השום,מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים לתוך הסיר את רסק העגבניות עם המים ומערבבים עד לרתיחה,לאחר מכן מוסיפים את השזיפים
המיובשים,מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות,מתבלים בפלפל ומלח ומערבבים.
מניחים את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים עוד חצי שעה.

פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

קובה אורז עם בשר על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:13 am
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.

 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Lakic


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction