מרכיבים
2 כף מלאה רסק עגבניות
2 כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
6 כוסות מים
2 כפית סוכר
6 כרעיים מופרדות
4 כוסות אורז
6 שיני שום
פלפל שחור דק
4 בצלים
2 כף סילאן
אופן ההכנה
מחממים מראש סיר עם שמן קנולה או חמניות עד שנגיע למצב בו כל תחתית הסיר תכוסה.
מניחים את הכרעיים כלפי מטה ומטגנים עד להזהבה ולאחר מכן מטגנים גם את הצד השני.
לוקחים מחבת ויוצקים לתוכה 2 כפות שמן,חותכים את הבצל לקוביות קטנות עד להזהבה.
מחממים מראש תנור ל-120 מעלות ולאחר מכן מפזרים את הבצל והשום ומוסיפים את האורז ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך 10 דקות ומכסים.
מעבירים לתנור ואופים 8 שעות.
ניתן להשיג מבחר כלים וגם
שואב שוטף מבית לייפהייט אצל שמחי