סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' יוני 26, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

כוס חתן על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 2:47 pm
ההפניה העתיקה ביותר לשבירת זכוכית באירוע החתונה,מקורו בספרות היהודית ובתלמד.
שבירת הכוס בחתונה היא אחת המסורות העתיקות ביותר.
זהו מנהג סמלי אבל יש לנו מספר פרשנויות.

יש כאלו שיגידו שהכוס מייצגת את שבריריות החיים,מערכת היחסים או הנישואין.
רסיסי הזכוכית לאחר שבירת הכוס עשויה לייצג את שפע החיים שבני הזוג יהנו מעתה ואילך.

מתי שוברים את הכוס?

כוס חתן שוברים לאחר טקס החתונה ואופן עטיפת הכוס מתבצע באמצעות מגבת דקה או נייר אלומיניום,יש כאלו
שיש להם שיטות אחרות לשבירת כוס חתן.
אחרי השבירה,האורחים צועקים מזל טוב !

היסטוריית הפיצה על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 12:45 pm
עם למעלה מאלף שנים של היסטוריה ומסורות חוצות גבולות,פיצה או הפיצה היא אחד המאכלים הנחשבים ביותר בעולם ובמיוחד

באיטליה.

אחרי שבני האדם הבינו כיצד להשתמש ולבשל באמצעות אבנים,הדרך להכנת פיצה ואפייתה,הייתה קצרה.
מקור הפיצה,שהפכה לסמל המטבח האיטלקי,נעוץ בתקופה הפרה היסטורית והיא מלווה אותנו עד היום.

במזרח,כשעבודת החקלאות הייתה עוד בחיתוליה,הבינו האנשים שבישול של בצק המורטב על אבן,היא מפתח להשגת
מאכל מקורי וטעים.
לאחר ההתפחה,הבצק שעשוי מדגנים טחונים,הופך להיות רך יותר וכך גם קל יותר לעכל אותו.
מכאן נוצר הלחם.
אחרי שהומצא הלחם,מכאן והדרך לסלילת הפיתה,התפתחה ברומא העתיקה,ושם האיכרים למדו איך לחתוך את הלחם
לסוגים שונים.
הם לשו את קמח החיטה שנטחן,יחד עם מים,עשבי תיבול ומלח.
לאחר מכן הם הניחו את הבלילה שמוצרה על אח וכך הרומאים התחילו להשתמש בלחמים עגולים וכך נוצרו פיצות עגולות.
חלק מהמרכיבים נשכחו עם הזמן ולקח מאות שנים לגלות את אותם המרכיבים החסרים שיצרו את הלחם העגול שלימים הפך
לפיצה וזאת עוד אחרי שהשתמשו עם [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%98_%D7%95%...

[ התקדם ]

מה זה נירוסטה? על ידי ELADG2 ב ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד.
החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות.
כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה.
ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר.
על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%.

מבחינת שימוש במזון

נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי.
הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה.

עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400.

למה להשקיע בכלי נירוסטה?

בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר
זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים.
לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן
כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש...

[ התקדם ]

שימוש באבן שמוט על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], אבימאל


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction