סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 42  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
בריטה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין
בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה.
המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים

במי ברז
או כמו עופרת.
מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו
מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד.
אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה
פילטר בריטה מקסטרה.
מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום

זה.

מתכון לעוגת דבש וקפה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 11:52 am
מרכיבים

2 כף תמצית וניל
200 גרם חמאה
כוס שמן אגוזים
4 ביצים + חלמון
4 כוסות קמח תופח
כפית מלח
כוס פקאנים טחונים דק
שוט (60 מ"ל) אספרסו חזק
חצי כוס דבש
2 כף מייפל כהה
כוס וחצי סוכר חום בהיר
כוס חלב שקדים

לקישוט:

אבקת סוכר
אופן ההכנה


משמנים תבנית אפיה קוגלהוף עם חור באמצע בקוטר 24 ס"מ או כלי בית דומה ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנפים את ההל,הקמח,המלח והפקאנים לקערת נירוסטה.
בקערה נפרדת,מקציפים את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
לאחר מכן,יש להוסיף מידי פעם את תערובת הדבש,הקפה,מייפל,קמח,השמן והחלב וממשיכים לערבב
עד שלעיסה מתקבלת צורה אחידה.
אופים במשך 35 דקות בתנור ובודקים עם קיסם,מוציאים,מצננים.
מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

בתאבון

מתכון לפשטידת בצל על ידי ELADG2 ב ו' ספטמבר 29, 2023 1:36 pm
מרכיבים

5 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
2 שקית אבקת אפייה
חצי כוס פירורי לחם
2 כפית גדושה מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כמון
1 כפית כורכום

חצי כוס שמן זית
חצי כוס מים
3 כוסות קמח

אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות,לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הבצל,שמן זית,אבקת אפיה,
התבלינים והמים.
לאחר מכן,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית פיירקס או כלי בית אחר מזכוכית ויוצקים לתוכה את כל הבלילה שהכנו.
מפזרים את פירורי הלחם מעל הפשטידה ואופים במשך 70 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

מתכון לעוגת פאי גבינה על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: עודד ל


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction