סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ספטמבר 28, 2024 11:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
182סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
מה זה מתאם אינדוקציה על ידי ELADG2 ב ג' מאי 16, 2023 11:05 am
מה זה מתאם אינדוקציה

ישנם מספר מקרים שבהן יש צורך להשתמש בפלטת דיסק מתאם אינדוקציה.

במידה ויש ברשותכם סירים ישנים,כאלו שלא מתאימים לאינדוקציה,נדרש להשתמש במתאם זה על מנת להשמישם.
כלומר,מחבתות וסירים בעלי תחתית רגילה שאינם מתאימים לאינדוקציה,יכולים להפוך לשמישים עם שימוש בפלטת
הדיסק העגולה הזו,כך לא תצטרכו לזרוק אותם לפח או אפילו לאלו שנקשרים לסירים שבמקרה עברו בירושה(לא יכאב
לכם כי תוכלו עדיין להשתמש בהם).
אז מה זה בעצם מתאם אינדוקציה,הכלי הוא בעצם פלטת ברזל עגולה,שיש לה ידית נשלפת והיא בעצם סופגת את החום
מכיריים של האינדוקציה שלכם וממירה את האנרגיה מהכיריים לחום שעובר לסיר.
שימו לב,שעל מנת לא לשרוט את הכיריים שלכם,ישנן מתאמי אינדוקציה שמגיעים עם בליטות מסוימות על מנת למנוע
חיכוך ושריטות על הכיריים מסוג זה,שבדרך כלל עשויים מזכוכית.

כיריים מסוג אינדוקציה מבצעים "התמגנטות" של הכלי שברשותכם,כלי בישול איכותיים ש...

[ התקדם ]

פשטידת פסטה על ידי ELADG2 ב א' מאי 14, 2023 1:11 pm
פשטידת פסטה

מרכיבים

1 קילו פסטה
1000 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
כוס וחצי שמן
6 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 ביצים


אופן ההכנה


לוקחים סיר ומרתיחים בו מלח,מערבבים מידי פעם את הפסטה ולאחר 10-15 דקות בודקים
אם היא לעיסה.
מסננים את הפסטה ובנתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים סיר אחר ומחממים בתוכו שמן,לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב,ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות וגם את המלח ומערבבים.
את הפסטה שסיננו,מכניסים לקערה ומוסיפים לאחר מכן את תערובת הגבינה שהכנו מקודם.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך תבנית ומורחים מעל את תערובת הגבינות שהוכנה קודם לכן.
אופים למשך 40-45 דקות עד שהפשטידה נעשית זהובה.

איך לבחור סל קניות מפלסטיק על ידי ELADG2 ב ג' מאי 09, 2023 10:49 am
סלסלת קניות מפלסטיק או סל שוק כפי שהוא נקרא בשפה העממית,הוא מוצר שמיועד
לנשיאת מצרכים מהסופר,בדרך כלל הסל עשוי מפלסטיק גמיש המאפשר חסכון במקום באחסון
המוצר הוא חידוש של סל הוינטג' שהיה לפני עשרות שנים,שבו השתמשו לא מעט אנשים בכדי
לארגן את קניותיהם,בין אם הם הלכו לשוק,או למרכז קניות שבו יכלו לרכוש מוצרים מסוגים שונים.
סל קניות פלסטיק מיוצר היום מחומרים עמידים ואיכותיים ומשמש גם את הדור הצעיר ברכישה
ונחשב למוצר שמיש ביותר.
לפני שאתם רוכשים סל שוק כזה ודאו שהוא מיוצר ללא פגמים.

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

מתכון לקובה על ידי ELADG2 ב א' מאי 07, 2023 2:07 pm
מרכיבים

100 גרם רסק עגבניות
150 גרם אריסה מתוקה
100 גרם פלפל שאטה גרוס דק
100 מ"ל שמן זית
1 כפות פפריקה אדומה
חצי כף פלפל אנגלי טחון
רבע כפית היל
רבע כפית קמון
1.5 כפות מלח
חצי קילו בורגול דק
250 גרם בשר עיזים טחון
חצי פלפל אדום
חצי פלפל חריף
1 צרור נענע
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל קטן


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים,מניחים בתוך תבנית פיירקס ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שמן הזית,מניחים את הקובה במקרר במשך שעתיים עד לקבלת התקררות מלאה.

 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], ציפה דריפה אלמדלסי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction