סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' ספטמבר 27, 2024 7:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
182סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
קציצות בקר על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
להכנת הקציצות:
1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס
1 בצל מגורר
2 כף שמן זית
2 ביצה
2 כפית אריסה
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט


להכנת הרוטב:
12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס
2 צ'ילי אדום טרי
4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 פלפל אדום מתוק
2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
6 כפות שמן זית
2 כוס מים
4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים
2 שן שום פרוסה דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו,
לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם.
יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי.
מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה.

מגישים חם

קציצות דגים על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 5:19 pm
מרכיבים

400 גרם פילה דג נסיכה
חצי בצל סגול
1 ביצה גדולה
כף פירורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
כפית שום מעוך
חצי כפית כמון
מעט שמן חמניות
חצי חופן עלי כוסברה
חצי חופן עלי פטרוזיליה
2 שיני שום מקולפות


להכנת הרוטב של המטבוחה

2 עגבניות
200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי
5 שיני שום קלופות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף סוכר
חצי כף מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק


אופן ההכנה

טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה.
עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה.
מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים.
מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם.
מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

בראוניז שוקולד על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 10:52 am
מרכיבים

להכנת קרם לימון

2 כף קורנפלור
6 חלמונים
240 מל מיץ לימון סחוט טרי


להכנת הבראוניז

400 גרם שוקולד מריר
כפית תמצית וניל
500 גרם סוכר
140 גרם קמח
100 גרם אבקת קקאו
קצת מלח
6 ביצים גדולות
400 גרם חמאה

אופן ההכנה

בכדי להכין את קרם הלימון יש להטריף אתת המרכיבים להכנתו באמצעות קלחת פוד אפיל
ומבשלים במשך 8 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים בו תבנית אפיה מרופדת.
ממיסים את השוקולד והחמאה על הגז.
מטריפים את הביצים,הסוכר והוניל במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התערובת של החמאה ומקפלים ביחד.
יוצקים את התערובת לתבנית ומורחים עליה את קרם הלימון,מערבבים את שתי הבלילות
ומכסים את הקרם בבלילת הבראוניז.
אופים במשך חצי שעה ומגישים.

פשטידת בצל בוטיק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.

 [ 181 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction