מרכיבים
6 כוסות קישואים קלופים וחתוכים
2 בצל קטן קצוץ
4 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס דק
2 כוס קמח
2 כוס גבינה צהובה מגורדת
6 ביצים טרופות
כוס שמן
8 כפות פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומערבבים את כל מרכיבי הפשטידה ביחד ואז מוסיפים את הפרמזן.
עם מעט שמן משמנים את תבנית פשטידה בקוטר 28 ויוצקים לתוכה את כל התערובת בשכבה אחת.
אופים למשך 50 דקות ואז מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפרמז'ן.
מצננים ל-20 דקות לפני ההגשה.
את השאריות שנותרו ננקה עם
דלי הפלא.