סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (127)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לפסטה עם חמאת לימון
   ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
מתכון לפסטה ברוטב בטטה
   ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 127 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
קישור קבועפורסם: ד' ספטמבר 04, 2024 3:36 pm 
המתכון מתאים לארוחה קלה או כנשנוש לצד המנות העיקריות.

מרכיבים:
2 חצילים בינוניים
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות רוטב טריאקי
1 שן שום כתושה
1/2 כפית כמון (אופציונלי)
1/2 כפית פפריקה (אופציונלי)
פטרוזיליה קצוצה לקישוט



אופן הכנה:
הכנת החצילים:

קלפו היטב את החצילים ושטפו אותם,ניתן להשאיר את הקליפה לפי הטעם שלכם.
חתכו את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ או לחתיכות באורך של ס"מ.
הניחו את החצילים בקערה,לאחר מכן הסויפו מיט מלח,תנו לחצילים חצי שעה שהמרירות תצא מהן ולאחר מכן שטפו אותם במים קרים ואז ייבשו עם מגבת.
לצורך טיגון החצילים,קחו מחבת גדולה וחממו אותה על חום בינוני,הניחו את פרוסות החצילים במחבת וטגנו
לטיגון החצילים:
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את פרוסות החציל במחבת בשכבה אחת ומטגנים כל צד עד שהחצילים מזהיבים ורכים (כ-3-4 דקות לכל צד). אם החצילים סופגים הרבה שמן, ניתן להניחם על מגבת נייר לייבוש.
להכנת הרטבים:
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הכתוש והכמון (אם משתמשים). ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי ה...

[ התקדם ]


 נצפה 10379 פעמים
קישור קבועפורסם: ו' אוגוסט 30, 2024 10:08 am 
רכיבים:
1 כוס קמח לבן
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
רבע כוס נענע קצוצה דק
שמן זית לטיגון
1 כפית אבקת סודה לשתייה



הוראות הכנה:

הכנת היבשים: בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת הסודה לשתייה ומלח. חשוב להקפיד לערבב היטב כדי לוודא שהמרכיבים יתערבבו באופן אחיד.

הכנת הרטובים: בקערה נפרדת, נבצע קצף לביצה ונתפוס את החלב ואת החמאה המומסת. נוודא שהתערובת מתמזגת בצורה טובה.

שילוב היבשים והרטובים: נוסיף את התערובת הרטובה לקערת היבשים. נערבב בעדינות עד שהתערובת כמעט אחידה. לא לערבב יתר על המידה; גושי קמח קטנים הם בסדר.

הוספת נענע: נוסיף את הנענע הקצוצה לתערובת. נערבב בעדינות כדי שהנענע תתפזר באופן אחיד בתערובת הבצק.

הכנת המחבת: נחמם מחבת של יבואן כלי בית עם 7 שקעים על חום בינוני. נמרח מעט חמאה או שמן על כל שקע כדי למנוע הידבקות.

טיגון הפנקייקים: נשפוך כף מהתערובת לכל שקע במחבת. נבשל כל פנקייק למשך כ-2-3 דקות, או עד שהפנקייק מתחיל להופיע בועות בחלקו העליון. הפנקייק צריך להיות זהוב ופריך בצד התחתון. נ...

[ התקדם ]


 נצפה 10357 פעמים
קישור קבועפורסם: ד' אוגוסט 21, 2024 3:36 pm 
מרכיבים

1 ק"ג קמח
2 כפית מלח
380 מ"ל מים
חצי כוס שמן
2 ביצים
75 גרם צימוקים
30 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר
שומשום למריחה


אופן ההכנה

הכנת הבצק:

לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומערבבים בתוכה את השמרים,הסוכר והקמח.לאחר מכן מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
נותנים לתערובת לתפוח במשך 10 דקות עד שהשמרים מתחילים ליצור קצף.
לאחר מכן,מוסיפים את יתרת הקמח שנשארה בהדרגה ומערבבים עד לקיפול מלא.
מוסיפים את המלח,השמן לתערובת עד שהקמח מוטמע לחלוטין בתערובת שנוצרה.
מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה וממשיכים לערבב עד שהן משתלבות עם התערובת.

מוציאים את הבצק ולשים אותו במשך 10 דקות על משטח שקימחנו מראש ,עד שהבצק מרגיש חלק ואלסטי לחלוטין.
מניחים את הבצק בקערה משומנת,לאחר מכן מכסים אותו בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח במשך שעה,או עד שהוא מכפיל את הגודל שלו.
מוסיפים את הצימוקים לאחר שהבצק תפח,לאחר מכן לשים אותם עם הבצק.
מסדרים את הבצק למספר חלקים לפי הסוג הרצוי (קלוע,שזור או רגיל).
מסדרים את החלקים שיצרנו לצורה של חלה,ומניחים אותה בתבנית מרופדת בנייר אפייה שהונחה ליד [url=https://www....

[ התקדם ]


 נצפה 10503 פעמים
קישור קבועפורסם: ו' אוגוסט 16, 2024 9:45 am 
כיסוי לקרש גיהוץ הוא כיסוי עם ריפוד טוב וחיוני לקבלת תוצאות טובות.
חלק משולחנות הגיהוץ הנמכרים כיום,ניתנים לרכישה עם כיסוי לקרש גיהוץ נוסף.

חלק מהכיסויים לקרשי גיהוץ הם כיסויים בעלי תכונת נונסטיק המקלים על מלאכת הגיהוץ של הבגדים ומונעת מהם להידבק אל שולחן הגיהוץ.
בשוק ניתן למצוא מגוון כיסויים לקרש גיהוץ בשלל צבעים ועיצובים שונים,רובם מצויים עם שרוך למתיחת הכיסוי אך ניתן למצוא אותם גם עם קצוות גמישים.
כמו כן יש כיסויים לקרשי גיהוץ אשר מגיעים עם קליפסים לתפיסת הכיסוי לקרש גיהוץ.

ודאו שהכיסוי לקרש אותו אתם רוכשים הוא כיסוי לקרש גיהוץ אשר אינו מחליק ונוטה להישאר במקומו.
כיסויים לקרשי גיהוץ העשויים 100% כותנה הם כיסויים מעולים לנוחות מקסימלית של הגיהוץ.

כיסוי לקרש גיהוץ עם ריפוד טוב חיוני להשגת תוצאות מושלמות.
רוב קרשי החיתוך מגיעים עם כיסוי כלול אך יחד עם זאת תמיד קיימת אפשרות לשדרוג או להחלפה במידת הצורך.

חלק מהכיסויים בעלי תכונות שמונעים...

[ התקדם ]


 נצפה 10377 פעמים
קישור קבועפורסם: ד' אוגוסט 14, 2024 3:08 pm 
מרכיבים

2-3 חצילים בינוניים, פרוסים לחצאים או לרבעים

2-3 כפות שמן זית

3 שיני שום, כתושות

1/2 כוס רוטב טריאקי (אפשר לקנות מוכן או להכין בבית, ראו מתכון למעלה)

1 כף סוכר חום (אם אוהבים מתוק יותר, ניתן להוסיף יותר)

1 כף חומץ אורז או חומץ תפוחים

1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק (לא חובה, אבל מוסיף טעם)

1/4 כוס מים (לדלול את הרוטב אם הוא סמיך מדי)

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה

הכנת החצילים:

חתכו את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ או לחצאים, בהתאם לגודלם.

מניחים את פרוסות החצילים על מגבת ומפזרים מעט מלח. המתן כ-30 דקות כדי להסיר את הנוזלים מהחצילים. לאחר מכן שוטפים את החצילים היטב ומייבשים בעזרת מגבת נייר.

טיגון החצילים:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה שהונחה ליד חנוכיה מעוצבת על חום בינוני-גבוה.

מטגנים את פרוסות החצילים משני הצדדים עד שהן רכות ומעט חרוכות,במשך -5-7 דקות מכל צד. אם יש צורך, מטגנים את החצילים בכמה סבבים כדי לא להעמיס על המחבת.

הכנת רוטב הטריאקי:

במחב...

[ התקדם ]


 נצפה 3902 פעמים

 [ 127 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction