ארכיונים |
ספטמבר 2022
אוגוסט 2022
יולי 2022
יוני 2022
מאי 2022
- עוגת תפוזים
- ג' מאי 31, 2022 11:08 am
- שעועית ובשר
- ב' מאי 23, 2022 10:59 am
- פשטידת קישואים
- ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
- דג מרוקאי חריף
- ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
- קציצות אורז ועוף
- ה' מאי 19, 2022 11:49 am
- פרגיות ממולאות באורז
- ה' מאי 19, 2022 10:46 am
- קובה אורז עם בשר
- ה' מאי 19, 2022 10:13 am
- פרגיות ואורז
- ג' מאי 17, 2022 9:35 am
- עוף בגריל
- ב' מאי 16, 2022 2:35 pm
- פסטה אדומה
- ב' מאי 16, 2022 11:08 am
- פסטה ברוטב עגבניות
- ב' מאי 16, 2022 10:39 am
- טוסט חביתה ועגבניה
- א' מאי 15, 2022 1:16 pm
- מתכון טבית
- ה' מאי 12, 2022 11:14 am
- קציצות עוף
- ג' מאי 10, 2022 9:31 am
אפריל 2022
מרץ 2022
- בורקס פיצה
- ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
- טאג'ין טלה עם משמש ותאנים
- ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
- עוף בלימון
- ש' מרץ 19, 2022 4:06 pm
- קציצות אפויות
- ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
- מתכון טבית
- ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
- עוף בדואי
- ו' מרץ 18, 2022 10:45 am
- פשטידת חצילים
- ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
- מתכון לעוף בנענע עם צנוברים
- ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
- עוגיות סופלה מרציפן
- ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
- מאפה בצק עם קינמון
- ו' מרץ 18, 2022 10:30 am
- מאפה זעתר
- ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
- כנפיים עם אפונה וגזר
- ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
|
|
פורסם: ד' אפריל 27, 2022 1:32 pm
|
מרכיבים: 500 גרם פסטה 2/3 כוס שמן זית 2 עירית קצוצה דק פלפל שחור גרוס מלח 2 בצל קצוץ דק 4 שיני שום קצוצות 3 כפית טימין מיובש 2 כפית בזיליקום מיובש 2 כף פטרוזיליה מיובשת 120 גרם קוביות גבינת נעם אופן ההכנה מכינים את הפסטה שאחסנו בתוך סל שוק פלסטיק. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה,מוסיפים שום וממשיכים לטגן ואז את שאר המרכיבים,מטגנים עוד 5 דקות. מוסיפים את הפסטה למצרכים,מערבבים ומגישים.
|
|
נצפה 1672 פעמים
|
פורסם: ד' אפריל 27, 2022 12:23 pm
|
מצרכים: 4 טורטיות קמח רכות 700 גרם כתף טלה בצל אחד 12 גזרים גמדיים 150 גרם עגבניות שרי 400 גרם תפוחי אדמה קטנים 20 גרם רסק עגבניות 250 מ"ל מים זר עשבי תיבול רבע כפית שום כתוש 2 כמות שמן חמניות מלח ופלפל שחור פורסים את בשר הטלה לקוביות בגודל 4 ס"מ. מקלפים את הבצל וקוצצים אותו דק. מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה )חוצים לשתיים אם גדולים מדי(. מחממים שמן לחום גבוה בסיר ללא המכסה ומשחימים בו את הבשר. מוסיפים מים ובוחשים עד לשחרור משקעי מיצי הבישול מהקרקעית. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות, את זר עשבי התיבול ואת השום הכתוש. מתבלים לטעם הרצוי ומערבבים. סוגרים וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום ומשאירים להתבשל במשך הזמן הרשום. לאחר שהזמן עבר, יוצקים באמצעות מצקת, תערובת בשר, ירקות ורוטב במרכז כל טורטיה, מקפלים את השוליים כמתואר בתמונה ומגישים בתוך כוסות זכוכית שהנחנו עם סל שוק פלסטיק
|
|
נצפה 1684 פעמים
|
פורסם: ד' אפריל 27, 2022 12:13 pm
|
מרכיבים חבילת פטרוזיליה 2 גבעול בצל ירוק 2 כפות שמן זית חופן עלי נענע חצי בצל סגול 1 שן שום מלח גרוס דק פלפל גרוס דק 3 ביצים אופן ההכנה חותכים את הפטרוזיליה,הבצל הירוק והסגול ואת הנענע ומחממים מחבת עם השמן ומאדים את הבצל. מוסיפים את כל העלים ולאחר מכן גם את השום ואז מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים את הביצים וממשיכים לטגן עד שמקבלים צבע זהוב לאחר שלקחנו עם סל שוק פלסטיק בתאבון
|
|
נצפה 1839 פעמים
|
פורסם: ג' אפריל 26, 2022 4:04 pm
|
מרכיבים: קערת לחם: 600 ג' קמח רגיל 40 ג’ שמרים טריים 120 מ”ל שמן חמניות 330 מ”ל מים חמים 1.5 כף סוכר 2 כפית מלח לשקשוקה: 4 בצלים פלפל שחור גרוס מלח 8 ביצים 2 פלפל ירוק חריף 12 עגבניות 2 כפית סוכר 2 צרור פטרוזיליה 17 שיני שום 2 פלפל אדום 4 כף גדושה רסק עגבניות 4 כפית פפריקה מרוקאית אופן ההכנה מערבבים את כל מרכיבי הבצק שייבשנו קודם לכם על מתקן כביסה או מייבש,מתפיחים את הבצע כשעה ורבע או עד שהבצק מכפיל את עצמו. מרדדים את הבצע על צלחת הגדולה עד לקבלת עיגול גדול,מכינים קערה שניתנת להכנסה לתנור ומרפדים אותה עם נייר אפייה ומניחים מעל הבצק,מהדקים. מברישים את הביצה ומפזרים שומשון,מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ואופעם במשך חצי שעה. אופן הכנת השקשוקה מרתיחיים עגבניות במים במשך מספר דקות וחותכים את הבצל,הפלפל ,השום והפלפל החריף. מחממים מחבת עם 6 כפות שמן חמניות ומטגנים את הבצל כשתי דקות.מוסיפים את השום לעוד 2 דקות טיגון ואז את הרסק,... [ התקדם ]
|
|
נצפה 1663 פעמים
|
פורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
|
מרכיבים: כוס קורנפלור 10 בצלים 2.5 כוסות בירה לבנה שני שליש כוס מים 280 גרם קמח 2 ביצים 2 כפיות מלח פלפל שחור גרוס לציפוי: כוס קורנפלור כוס שומשום 42 כוסות פירורי לחם אופן ההכנה חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל. לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים. לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם. מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.
|
|
נצפה 1690 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|