ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm
|
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה. המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים במי ברז או כמו עופרת. מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד. אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה פילטר בריטה מקסטרה. מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום זה.
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ו' יוני 14, 2024 2:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 5719 פעמים
|
פורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 11:52 am
|
מרכיבים 2 כף תמצית וניל 200 גרם חמאה כוס שמן אגוזים 4 ביצים + חלמון 4 כוסות קמח תופח כפית מלח כוס פקאנים טחונים דק שוט (60 מ"ל) אספרסו חזק חצי כוס דבש 2 כף מייפל כהה כוס וחצי סוכר חום בהיר כוס חלב שקדים לקישוט: אבקת סוכר אופן ההכנה משמנים תבנית אפיה קוגלהוף עם חור באמצע בקוטר 24 ס"מ או כלי בית דומה ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מנפים את ההל,הקמח,המלח והפקאנים לקערת נירוסטה. בקערה נפרדת,מקציפים את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים בהדרגה. לאחר מכן,יש להוסיף מידי פעם את תערובת הדבש,הקפה,מייפל,קמח,השמן והחלב וממשיכים לערבב עד שלעיסה מתקבלת צורה אחידה. אופים במשך 35 דקות בתנור ובודקים עם קיסם,מוציאים,מצננים. מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים. בתאבון
|
|
נצפה 5784 פעמים
|
פורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 1:36 pm
|
מרכיבים 5 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות 4 ביצים 2 שקית אבקת אפייה חצי כוס פירורי לחם 2 כפית גדושה מלח 1 כפית פלפל לבן 1 כפית כמון 1 כפית כורכום חצי כוס שמן זית חצי כוס מים 3 כוסות קמח אופן ההכנה מחממים מראש תנור ל-180 מעלות,לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הבצל,שמן זית,אבקת אפיה, התבלינים והמים. לאחר מכן,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים תבנית פיירקס או כלי בית אחר מזכוכית ויוצקים לתוכה את כל הבלילה שהכנו. מפזרים את פירורי הלחם מעל הפשטידה ואופים במשך 70 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
|
|
נצפה 5743 פעמים
|
פורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
|
מרכיבים לבסיס: 6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס 2 ביצה 2 שקית אבקת אפיה 2 שקית סוכר וניל 2 כוס שמן גרידת לימון כוס וחצי סוכר להכנת שכבת הגבינה: 500 מ"ל שמנת מתוקה 2 כף כוס סוכר 1000 גרם גבינה לבנה 4 כפות פודינג וניל לקישוט: ריבת חלב אופן ההכנה לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת תערובת אחידה. מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה. את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה. בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד. אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה. את הפירורים האפו... [ התקדם ]
|
|
נצפה 5765 פעמים
|
פורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
|
מרכיבים 4 כוסות פטריות משימורים 8 ביצים אגוז מוסקט מלח ופלפל שחור כוס פירורי לחם 6 בצלים סגולים, פרוסים דק 8 כפות שמן אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה. לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.
|
|
נצפה 5747 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], sheky, uriel17 |
|