סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (127)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לפסטה עם חמאת לימון
   ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
מתכון לפסטה ברוטב בטטה
   ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 127 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
 נושא ההודעה: בריטה
קישור קבועפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm 
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין
בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה.
המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים

במי ברז
או כמו עופרת.
מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו
מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד.
אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה
פילטר בריטה מקסטרה.
מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום

זה.


נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ו' יוני 14, 2024 2:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.


 נצפה 5719 פעמים
 נושא ההודעה: מתכון לעוגת דבש וקפה
קישור קבועפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 11:52 am 
מרכיבים

2 כף תמצית וניל
200 גרם חמאה
כוס שמן אגוזים
4 ביצים + חלמון
4 כוסות קמח תופח
כפית מלח
כוס פקאנים טחונים דק
שוט (60 מ"ל) אספרסו חזק
חצי כוס דבש
2 כף מייפל כהה
כוס וחצי סוכר חום בהיר
כוס חלב שקדים

לקישוט:

אבקת סוכר
אופן ההכנה


משמנים תבנית אפיה קוגלהוף עם חור באמצע בקוטר 24 ס"מ או כלי בית דומה ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנפים את ההל,הקמח,המלח והפקאנים לקערת נירוסטה.
בקערה נפרדת,מקציפים את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
לאחר מכן,יש להוסיף מידי פעם את תערובת הדבש,הקפה,מייפל,קמח,השמן והחלב וממשיכים לערבב
עד שלעיסה מתקבלת צורה אחידה.
אופים במשך 35 דקות בתנור ובודקים עם קיסם,מוציאים,מצננים.
מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

בתאבון


 נצפה 5784 פעמים
 נושא ההודעה: מתכון לפשטידת בצל
קישור קבועפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 1:36 pm 
מרכיבים

5 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
2 שקית אבקת אפייה
חצי כוס פירורי לחם
2 כפית גדושה מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כמון
1 כפית כורכום

חצי כוס שמן זית
חצי כוס מים
3 כוסות קמח

אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות,לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הבצל,שמן זית,אבקת אפיה,
התבלינים והמים.
לאחר מכן,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית פיירקס או כלי בית אחר מזכוכית ויוצקים לתוכה את כל הבלילה שהכנו.
מפזרים את פירורי הלחם מעל הפשטידה ואופים במשך 70 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.


 נצפה 5743 פעמים
קישור קבועפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm 
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]


 נצפה 5765 פעמים
קישור קבועפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm 
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.


 נצפה 5747 פעמים

 [ 127 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], sheky, uriel17


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction