Equilibrium כתב:
אני מאמין שיהיו עוד שינויים בהרכב וברמת הדקות של השחקנים הבודדים בקבוצה , כן אני רואה את מאריץ' משוחרר , אלא אם יהיה שיפור קיצוני בתרומה שלו , קשה לי להעריך את סופו במידה ויחזור , אבל סופו הוא תמיד game changer.
פארגו אני מאמין שייתן את שלו , כנ"ל פניני ולאנסברג , אבל כל העונה תלוייה ביכולת של מרקיז להכנס לנעליים של היקמן , ושל רנדל לא להכנס למיטת חולים.
אני מסכים עם מה שאתה כותב. הבעיה שפארגו, עם כל היכולות האישיות שלו ומספרי האסיסטים הנאים שהוא מציג עד עתה, לא ממש עושה (בינתיים) את השחקנים שלצידו טובים יותר, לנדסברג יכול להיות סקורר מצויין אבל זה לאו דוקא מתבטא בנצחונות (ראינו זאת בעונות הנפל של חיפה ובגמר גביע ווינר), רנדל בינתיים נפצע כבר פעמיים או שלוש ואנחנו עדיין בטרום-עונה ולגבי היינס, אני פשוט לא מצליח להיות אופטימי... אני מתאר לעצמי שבדמיונם אנשי מכבי ראו את השילוב שהיה בין פארגו לפרקינס בעונת גמר היורוליג הזכורה לטובה (שני קומבו גארדים אקספלוסיבים באותו הגובה שיכולים להתחלף בניהול המשחק ויצירת הנקודות) וחשבו לשחזר זאת עם פארגו והיינס, אבל עד עכשיו מהמעט שראיתי (ואשמח להתבדות) אני לא רואה כימיה בין השניים על הפארקט ולמרות שפרקינס נטה לפרקים בכדררת והליכה עם הראש בקיר הוא בראש ובראשונה היה אתלט אדיר שעושה את הדברים הקטנים (והגדולים) שעוזרים לקבוצה לנצח. היינס לא כזה. הוא אתלט טוב, לוחץ בהגנה ובעל יכולת מסירה לא רעה אבל הוא בטח לא הבולדוג ההגנתי שפרקינס היה, לא תורם כמעט על הקרשים וחשוב לו מדי לקבל את הזריקות שלו גם אם זה פוגע בשטף הקבוצתי. בתחילת העונה כתבתי שהשניים (פארגו/היינס) עשויים להתפתח לצמד גארדים דינמי ומוצלח אבל עד עכשיו לא ראינו משחק אחד בו שניהם היו טובים יחדיו.
ודבר חשוב נוסף - אנחנו קרבים לפתיחת הליגה כאשר סמית', רנדל וסופו לא כשירים לגמרי. האם מכבי יכולה לא לרשום את לינהרט/מאריץ למשחקי הליגה (עם כל ההשפעה שתהיה לכך על הביטחון של השניים)? אם הם לא נרשמים הקו הקדמי יכלול את טיוס, כהן, פניני ואלטיט שזה מספיק בקושי מול קבוצות ליגה טובות, אבל אם כן רושמים אותם (ובמידה שסופו חוזר) אז יישאר מקום לחילוף זר אחד ויחיד במהלך העונה.