סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 11:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
Equilibrium כתב:
אני מאמין שיהיו עוד שינויים בהרכב וברמת הדקות של השחקנים הבודדים בקבוצה , כן אני רואה את מאריץ' משוחרר , אלא אם יהיה שיפור קיצוני בתרומה שלו , קשה לי להעריך את סופו במידה ויחזור , אבל סופו הוא תמיד game changer.
פארגו אני מאמין שייתן את שלו , כנ"ל פניני ולאנסברג , אבל כל העונה תלוייה ביכולת של מרקיז להכנס לנעליים של היקמן , ושל רנדל לא להכנס למיטת חולים.

אני מסכים עם מה שאתה כותב. הבעיה שפארגו, עם כל היכולות האישיות שלו ומספרי האסיסטים הנאים שהוא מציג עד עתה, לא ממש עושה (בינתיים) את השחקנים שלצידו טובים יותר, לנדסברג יכול להיות סקורר מצויין אבל זה לאו דוקא מתבטא בנצחונות (ראינו זאת בעונות הנפל של חיפה ובגמר גביע ווינר), רנדל בינתיים נפצע כבר פעמיים או שלוש ואנחנו עדיין בטרום-עונה ולגבי היינס, אני פשוט לא מצליח להיות אופטימי... אני מתאר לעצמי שבדמיונם אנשי מכבי ראו את השילוב שהיה בין פארגו לפרקינס בעונת גמר היורוליג הזכורה לטובה (שני קומבו גארדים אקספלוסיבים באותו הגובה שיכולים להתחלף בניהול המשחק ויצירת הנקודות) וחשבו לשחזר זאת עם פארגו והיינס, אבל עד עכשיו מהמעט שראיתי (ואשמח להתבדות) אני לא רואה כימיה בין השניים על הפארקט ולמרות שפרקינס נטה לפרקים בכדררת והליכה עם הראש בקיר הוא בראש ובראשונה היה אתלט אדיר שעושה את הדברים הקטנים (והגדולים) שעוזרים לקבוצה לנצח. היינס לא כזה. הוא אתלט טוב, לוחץ בהגנה ובעל יכולת מסירה לא רעה אבל הוא בטח לא הבולדוג ההגנתי שפרקינס היה, לא תורם כמעט על הקרשים וחשוב לו מדי לקבל את הזריקות שלו גם אם זה פוגע בשטף הקבוצתי. בתחילת העונה כתבתי שהשניים (פארגו/היינס) עשויים להתפתח לצמד גארדים דינמי ומוצלח אבל עד עכשיו לא ראינו משחק אחד בו שניהם היו טובים יחדיו.

ודבר חשוב נוסף - אנחנו קרבים לפתיחת הליגה כאשר סמית', רנדל וסופו לא כשירים לגמרי. האם מכבי יכולה לא לרשום את לינהרט/מאריץ למשחקי הליגה (עם כל ההשפעה שתהיה לכך על הביטחון של השניים)? אם הם לא נרשמים הקו הקדמי יכלול את טיוס, כהן, פניני ואלטיט שזה מספיק בקושי מול קבוצות ליגה טובות, אבל אם כן רושמים אותם (ובמידה שסופו חוזר) אז יישאר מקום לחילוף זר אחד ויחיד במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 1:35 pm 
Sophomore

בשך כך לדעתי רנדל לא משותף במסע ה NBA. ע"מ שלמשחק הליגה הקרב ובא , רנדל , טיוס וכהן יהוו את הקו הקדמי של מכבי , מאריץ' ולינהרט לדעתי לא יירשמו בעיקר בשל העובדה שלמכבי יהיה חילוף אחד בלבד לליגה הישראלית במידה והם ירשמו בטפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 4:15 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
אז לפי ידיעות, מכבי רוצים להחזיר את בלו וייפגשו איתו בארה"ב... עוד נכתב שהוא לא מגלה כרגע סימנים שהוא מתכוון לחזור.

יש גם דיבורים עם מיקי בקצב הזה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 4:27 pm 
מנהל פורום

מיקי ברקוביץ? כמו שהם נראים גם ניב ברקוביץ' יעזור :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 6:55 pm 
Junior

טיוס לא ישחק בתחילת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 9:26 pm 
Freshman

אבל סופו כנראה כן ..

והנה הכתבה של הגאון שתמיד פוגע בול בתחזיות שלו עם התפוצצות הפרשה של סופו :

http://sports.walla.co.il/?w=//2782683

מביך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 9:42 pm 
Hall of Famer

זה לא פעם ראשונה שגרינוואלד מביא בכותרות של נביא זעם בלי שום הצדקה. "ההסתבכות של סופו עם מכבי", "הבעיה החדשה של בלאט עם ההנהלה", "הסיכוי האחרון של טיוס" או בסגנון הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 8:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
טיוס לא ישחק בתחילת הליגה.

נכון. זה אומר שמכבי חייבים לשתף את מאריץ במחזורים הראשונים בליגה, אחרת ג'ק כהן יעלה כסנטר יחיד, ואלא אם יקרה שינוי של 180 מעלות ביכולת שלו הם מבזבזים רישום של זר על שחקן שלא יהיה פה אחרי דצמבר.
מישהו בכלל יודע אם מכבי מחפשים מועמדים אחרים (במקום מאריץ ולינהרט) או שהם פשוט שמים את כל הז'יטונים על הבריאות הרופפת של רנדל סופו וסמית.
מה שכן, אני מקווה שכמו שראינו בברוקלין, גודס מתכוון להעלות את לנדסברג כגארד בחמישייה ואת היינס מהספסל. אני מעדיף אותו מצומד לאוחיון האנמי מאשר דורך על האצבעות של פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 11:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בקיצור מתי חזרו לארץ? ומי ישחק מול ציונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 11:48 pm 
Senior

אני מעריך שהם בודקים את סופו היום ומחר ואם הוא כשיר לשחק אפילו 10 דקות הם רושמים אותו ולא את מאריץ לפתיחת הליגה בשביל לא לבזבז הרשמה של זר. חוץ מזה רנדל הולך לראות הרבה דקות בסנטר בליגה בפתיחת העונה לדעתי, מול רוב קבוצות הליגה זאת לא תהיה בעיה אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 10, 2014 1:42 am 
Hall of Famer

חזרו הבוקר כמדומני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 10, 2014 9:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
אני מעריך שהם בודקים את סופו היום ומחר ואם הוא כשיר לשחק אפילו 10 דקות הם רושמים אותו ולא את מאריץ לפתיחת הליגה בשביל לא לבזבז הרשמה של זר. חוץ מזה רנדל הולך לראות הרבה דקות בסנטר בליגה בפתיחת העונה לדעתי, מול רוב קבוצות הליגה זאת לא תהיה בעיה אם בכלל.

לפני חודש הדיבור היה שהוא לא יחזור לפני נובמבר או דצמבר... יאד עשרה קילו ופתאום הכל עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], d.k. ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה