סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מזל טוב למינסוטה
הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 12:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
אפרופו לגבי ניו אורלינס בתקופת דיוויס
אני חושב שלאור מה שאנחנו יודעים עכשיו לגביו - ממילא לא היו להם יותר מדי סיכויים לייצר קונטנדרית.
זה ששחקן נראה ממש טוב ברמה האישית, לא בהכרח אומר שניתן לבנות סביבו (ובהתבסס בעיקר עליו, לא כמו כעת לצד לברון - ולהשיג "דמוי לברון" לצידך זה בעיקר עניין של מזל מטורף ולא משהו שקבוצה - בעיקר משוק קטן, יכולה לבנות עליו) קבוצה מנצחת.
ראינו את זה עם דיוויס במשך שנים (הייתי מצפה משחקן כזה להשיג תוצאות הרבה יותר טובות גם אם ההרכבים לצידו לא תמיד אידאליים), כנ"ל קאזינס בסקרמנטו, כנ"ל טאונס במינסוטה - מה שגורם לי פתאום תוך כדי כתיבה כעת לחשוב - האם זה אולי משהו משותף לשחקנים גבוהים (כי חלק מה"מקבילות שלהם" בגארדים כן סוחבים קבוצות למקומות לא רעים ממש על הגב שלהם - לילארד והארדן למשל).

זה תומך בגישה שלי.
אני לא חושב שהיה צריך למהר לבנות עליו
ובטח לא לצאת מתוך נקודת הנחה שהוא יהיה סופרסטאר
ורק צריך כמה שחקנים חביבים לידו כדי להביא את הקבוצה לארץ המובטחת.
צריך היה להמשיך בקו של בנייה מחדש, למצוא כוכבים צעירים נוספים ולבנות קבוצה חזקה
ובמקביל להבין מה הוא שווה ואיך הכי נכון להשתמש בו ביעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 12:37 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ורק אציין עוד משהו. זה שאתה נעלב כשאני בסך הכל אומר שאתה מדבר מתוך חוסר ניסיון ניהולי, זו בעיה וזה גם אומר שסף ההעלבה שלך נורא נורא נמוך. קשה לנהל דיון ככה

מסתבר שהאשמת הקורבן זה משהו שלא תקף רק לתקיפות מיניות (שאותן מסתבר אפשר לסגור עם כסף ואז הכל בסדר).

אתה כתבת שמעולם לא הייתי בתפקיד ניהולי.
מאיפה יש לך את החוצפה לקבוע את זה?

אתה לא מכיר אותי.
אתה לא יודע אלו תפקידים מילאתי בעבר ומה אני עושה כיום.

ולא ברור מי שמת לשופט.
האם אתה פיטר דרוקר החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 12:48 am 
Hall of Famer

"קרבן"
בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 12:54 am 
Senior

לאור התגליות החדשות אני מחרים את סרטי אדוארד נורטון. ואת נורטון קומנדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 12:56 am 
Hall of Famer

אבל את יודע מה, בא לך שאהיה יותר ישיר? סבבה. הגישה שלך פשטנית ברמה כמעט עצובה ומתחמקת להכעיס מכל השאלות. הן אלו של שקי כאן והן זאת העיקרית שלי שדנה בספקטרום הרחב של החלטות ניהוליות ויודע ש 'ניהול' קבוצת כדורסל בנ.ב.א הוא הרבה יותר מהשאלה היחידה שמעסיקה אותך (איך בונים אלופה תוך חצי עשור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:08 am 
Hall of Famer

זו בוודאי לא השאלה היחידה שמעסיקה אותי :roll:
ואני עונה כבר מספר שנים ומסביר את עצמי בפירוט עד כמה שאני יכול.

כולל לענות כמה וכמה פעמים על השאלות של שקי
שאכן חוזרות על עצמן למרות שכבר עניתי עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:11 am 
Hall of Famer

לעולם לא ענית על השאלה שלי שגם עמוס שאל לא מעט פעמים. לפחות כזכור לי ואם כן, אשמח ללינק או לתשובה כאן

נערך לאחרונה על ידי נורטון בתאריך א' פברואר 02, 2020 1:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:12 am 
Senior

אטט, אני לא חושב שאתה טרול.
אני מסכים שאתה חוזר ומנסה להסביר את עצמך בסבלנות ובפירוט שוב ושוב כבר כמה שנים. נכון גם שכמעט אף אחד לא מצליח להשתכנע ושכל פעם מחדש שואלים אותך שאלות שאתה 'מחליק' אותן.
לא חשבת אפילו פעם אחת שאולי אולי, יש איזה פגם אינהרנטי בתיאוריה או "תיאוריה לכאורה" הזו שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:16 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
מעבר לזה - אתה מתעלם משאלות שסותרות את ההצהרות שלך.
כשעמוס מסביר לך למה המהלכים של קליבלנד היו במטרה לחזק את הליבה הצעירה אתה לא מגיב לזה, כשיובל מפרט למה ב4 העונות הראשונות ניו אורלינס עבדו כדי להשיג קור צעיר אתה מתעלם וכשאני שואל אותך איך אתה מצליח להשיג שחקן טופ 5 בעמדה מתחת ל25 בלי אולסטאר או בחירות אתה מתעלם.
כשמבקשים ממך לתת דוגמא לקבוצה שהצליחה להשאיר כוכב בתחתית הליגה למשך 3-4-5 שנים ולהגיע לאליפות אתה מתעלם, כשמדברים איתך על מקרים של אלופות בצורות שונות ( דאלאס, ספרס, סלטיקס, פיסטונס) אתה פוטר את זה כשגיאה סטטיסטית.
כשמדברים איתך על האצת בניה שהצליחה (גולדן סטייט והעלו פה ובצדק את מיאמי) אתה לא מגיב לזה.

אז בסוף יש לך סט אמירות שנשענות על ניתוח בדיעבד של מקרים כושלים ואתה מגיב רק לנקודות שבהם אתה יודע שאתה צודק (אני ממש לא טוען שאין כאלו) ומתעלם לחלוטין מאלו שאין לך מה להגיב.

מה שלי מפריע בשיח איתך זה שאתה נשען על אקסיומות שלא הוכחו ומזלזל מאוד במי שטוען אחרת (וזה מוביל לזלזול בחזרה אליך כפי שאני מודה שחטאתי בזה בעבר וגם התנצלתי לגבי זה).

א. אני לא מקבל את מה שכתבת - אני לא מרגיש שאני מזלזל במי שטוען אחרת.
אני חושב שיש כאן חבר׳ה אינטיליגנטיים ורהוטים.
אני משתדל להתייחס לגופו של עניין לרוב המוחלט של הטיעונים כאן.
עם זאת, בשלב מסוים עוברים מטיעונים להתקפות אישיות לא נעימות ואז אני משיב בהתאם.
אם יש לך דוגמה להתייחסות מזלזלת (ללא התגרות לפני כן) - אני אשמח שתביא אותה כדי שאוכל ללמוד מזה.
ב. הסיבה שלא עניתי לך היא שאני מרגיש (כפי שכתבתי לך כבר בעבר) שהדיון איתך הוא במעגלים ולא מוביל לשום מקום. אתה מתעקש לחזור שוב ושוב על אותם הטיעונים מבלי להקשיב או להתייחס לתשובות שאני כותב. האם זה יעזור שאכתוב לך שוב שהאליפויות שאתה מציין (דאלאס, ס״א בשנה מסוימת, דטרויט וכו׳) מהוות כ-10% (לא זוכר את המספר המדויק אבל באזור הזה) מכלל האליפויות שנלקחו ולכן לא כדאי לקחת את זה כבסיס לאיך לוקחים אליפות בנ.ב.א.? אני מסכים שניתן לקחת אליפות ללא סופרסטאר. זה פשוט לא קורה ב-90% מהמקרים ולכן אם אתה רוצה סיכוי סביר לקחת אליפות כנראה שאתה צריך להצטייד בסופרסטאר.
עניתי גם לגבי ג״ס מספר פעמים. אתה פשוט שואל שוב ושוב ושוב כי אתה לא מוכן לקבל את התשובה. אין לי תשובות חדשות בשבילך.
ג. לגבי ניו אורלינס וה-core הצעיר שהם ניסו לבנות - זה לא core מבחינתי. להביא שחקנים צעירים (צעיריםish, הם היו כבר בחוזה השני שלהם אאל״ט) זו לא בעיה. יש כמה כאלו בדי-ליג אם רוצים. ה-core מורכב מכוכבים או כוכבים לעתיד. טייריק ואנדרסון לא איימו להיות כוכבים או כוכבים לעתיד. הם היו שחקנים בינוניים פלוס ולא יותר מזה. מבחינתי ה-core של ניו אורלינס היה אנתוני דיוויס לבדו (וככה זה גם נראה). עד קאזינס הם לא השכילו להביא כוכב שישחק לצידו.
ד. כנ״ל לגבי קליבלנד. זה בשנתיים הראשונות הם עשו ניסיונות להביא שחקנים צעירים בינוניים במקרה הטוב ואז עברו להביא ווטרנים בינוניים בתשלום מופרז לא אומר שהם בנו בצורה נכונה.
ה. אני עניתי לך כששאלת איך להשיג שחקן צעיר שהוא טופ5 בעמדה שלו ללא בחירות גבוהות (בקליבלנד של לברון) - שימוש נכון בקאפ ספייס. כלומר, פינוי מקום לחוזה מקס אחד או שניים כאשר אם אין אפשרות להביא כוכב בספייס שיצרת, להשתמש בו כדי לעזור לקבוצות אחרות תמורת בחירות דראפט נוספות.
ו. דוגמאות להשארת כוכב במשך 3-4-5 שנים בתחתית הליגה? כל כוכב שהוא שהקבוצה שלו נשארה בתחתית הליגה. למעשה, אשמח ממך לדוגמה לכוכב שהתייאש ועזב ולא חתם על החוזה השני שלו בקבוצה שבחרה אותו בדראפט למרות שהקבוצה רצתה לשלם לו. אני מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:18 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לעולם לא ענית על השאלה שלי שגם עמוס שאל לא מעט פעמים. לפחות כזכור לי ואם כן, אשמח ללינק או לתשובה כאן

אז בוא תשאל בצורה מסודרת ואשתדל לענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:21 am 
Senior

אטט, האם השיטה שאתה מציע לבניית קבוצה נוסתה בהצלחה מתישהו בהיסטוריה של הנבא?

אתה כותב הרבה על קבוצות שלא הצליחו וכיצד זה מראה על הבעיה הסיסטמית בניהול. האם אפשר לקבל דוגמאות לקבוצות שכן נבנו בצורה האיטית והמבוקרת שאתה מדבר עליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:28 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אטט, אני לא חושב שאתה טרול.
אני מסכים שאתה חוזר ומנסה להסביר את עצמך בסבלנות ובפירוט שוב ושוב כבר כמה שנים. נכון גם שכמעט אף אחד לא מצליח להשתכנע ושכל פעם מחדש שואלים אותך שאלות שאתה 'מחליק' אותן.
לא חשבת אפילו פעם אחת שאולי אולי, יש איזה פגם אינהרנטי בתיאוריה או "תיאוריה לכאורה" הזו שלך?

אני בודק את ההנחות שלי באופן מתמיד אבל הבדיקה שלי היא לא מול הטיעונים כאן בפורום אלא מול המציאות (שמשתנה לעתים) בנ.ב.א.

במרוצת השנים קיבלו בנ.ב.א. חלק מההנחות שכתבתי כאן.
אתה כבר בקושי רואה חוזים ארוכים וגדולים לשחקנים בינוניים, מנהג נפוץ מאוד בעבר. לרוב ניתן להם כרגע חוזה לשנה אחת.
קבוצות עושות שימוש חכם הרבה יותר בקאפ ספייס שלהן. הנטס למשל השכירו אותו תמורת בחירות.
אנחנו בקושי רואים מכירת בחירות דראפט (מה שבעבר היה מאוד נפוץ) בשביל פתרונות זמניים.

מה שמפתיע אותי זה שגם אם חוזרים אחורה לדוגמאות שהן כשלון מוחלט כמו קליבלנד של לברון הצעיר או ניו אורלינס של דיוויס בעונת הרוקי שלו, אין הכרה בטעויות אסטרטגיות. זה הכל סתם טעויות של בחירת השחקן הלא נכון. האם חשבתם לרגע שאולי יש פגם בחשיבה הזו?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' פברואר 02, 2020 1:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:31 am 
Senior

אף אחד לא התווכח איתך על ההנחות האלו. הן ההנחות של כולנו ולא שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:32 am 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:

אז בוא תשאל בצורה מסודרת ואשתדל לענות

אתה צוחק עליי. שאלתי שלוש פעמים השני העמודים האחרונים ועמוסב שאל קודם לכן בצורה קצת אחרת אבל מאד מנומקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:34 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אף אחד לא התווכח איתך על ההנחות האלו. הן ההנחות של כולנו ולא שלך.

באמת?
היה נדמה לי שאני מנהל כבר שנים דיונים ו-וויכוחים בנושא אבל כנראה שרק היה נדמה לי.
אפילו בת׳רד הזה הייתה טענה שההחתמות של טייריק אוונס וראיין אנדרסון היו לגיטימיות ובסך הכל אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:40 am 
Hall of Famer

אגב לדבר על 4 אליפויות בתור 10% זה אומר שאתה סופר מ 1980. תרשה לי להניח שגם אתה לא באמת חושב להגיע רחוק כל כך... אולי משנת 2000 וגם זה סטרץ'

ומה שמעצבן הוא שאני מניח שגם אתה מבין שהתשובה הזאת היא מריחה לא אינטליגנטית ודי מזלזלת
אז למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:51 am 
Senior

רק נדמה לך. אתה מנהל דיונים אחרים. כלומר, אתה לא מנהל, כי אתה לא מתעניין במה כותבים בפורום הזה כמו שהרגע הסברת. גישה מאוד בריאה לדיון.

כמו שכתבתי לך כבר, ריאן אנדרסון הוחתם אחרי שזכה ב-MIP. קלע 17 נק' ו-7 ריב, הוביל את הליגה בשלשות ואחוזים לשלוש והיה אחד הסטרץ' 4 המבטיחים בתקופה שעוד לא היו כאלו כמו מים. ההתאמה עם דיוויס נראתה מצוינת וזה לא שהיו אלף שחקנים בסגנון הזה באותה תקופה.
טייריק נחשב לכשרון עצום ובעייתי והימור עם הרבה אפסייד שהם לקחו.

האם אלו החתמות אחלה? לא. האם טייריק היה הימור לגיטימי שיכול להיות כוכב? כן.
ושוב, הטענה שלי לא הייתה שניו אורלינס הם מופת לניהול ועשו החלטות מדהימות. הטענה -שלך- הייתה שהם -דוגמא קלאסית- להאצת בניה והיה -ברור- שדיוויס יעזוב (3 שנים אחרי) בגלל אותה בניה למרות שבדרך הם בכלל עשו בדיוק מה שאמרת והביאו שחקן טופ 5 בעמדה שלו.

הבעיה היא שאנחנו קוראים את כל מה שאתה כותב ומגיבים לעניין ואתה לא עונה על שום דבר.

וכאמור, יש לך איזשהי יכולת מופלאה לגרום לאנשים להמשיך לנסות. זה באמת כישרון ואינני יודע מה קורות החיים שלך ששלחת לנורטון, אבל אני מקווה שהכשרון הזה מופיע שם.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך א' פברואר 02, 2020 1:53 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:51 am 
Senior

Yuval כתב:
אטט, האם השיטה שאתה מציע לבניית קבוצה נוסתה בהצלחה מתישהו בהיסטוריה של הנבא?

אתה כותב הרבה על קבוצות שלא הצליחו וכיצד זה מראה על הבעיה הסיסטמית בניהול. האם אפשר לקבל דוגמאות לקבוצות שכן נבנו בצורה האיטית והמבוקרת שאתה מדבר עליה?

אשמח לתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:59 am 
Sophomore

Att אני לבטח לא רואה את עצמי כמבין גדול בבניית קבוצות, אבל הרושם שלי הוא שאתה מייחס חשיבות הרבה יותר מדי גדולה לאסטרטגיה ותכנון לעומת הבנה בכדורסל ומזל. יש המון דרכים לבנות קבוצת כדורסל טובה והן לא דורשות יותר מדי שכל. מה שבאמת קשה זה להעריך את כשרון הכדורסל של שחקנים, את היכולת שלהם להשתלב אחד עם השני ועם המאמן ואת אלמנט הפציעות. ולכן אלמנט המזל כל כך גדול. הדוגמה הבולטת ביותר היא מייקל ג׳ורדן שאפילו לא נבחר ראשון בדראפט. כמובן יש הרבה דוגמאות הפוכות של שחקנים שנבחרו גבוה ונכשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 1:59 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
רק נדמה לך. אתה מנהל דיונים אחרים. כלומר, אתה לא מנהל, כי אתה לא מתעניין במה כותבים בפורום הזה כמו שהרגע הסברת. גישה מאוד בריאה לדיון.

כמו שכתבתי לך כבר, ריאן אנדרסון הוחתם אחרי שזכה ב-MIP. קלע 17 נק' ו-7 ריב, הוביל את הליגה בשלשות ואחוזים לשלוש והיה אחד הסטרץ' 4 המבטיחים בתקופה שעוד לא היו כאלו כמו מים. ההתאמה עם דיוויס נראתה מצוינת וזה לא שהיו אלף שחקנים בסגנון הזה באותה תקופה.
טייריק נחשב לכשרון עצום ובעייתי והימור עם הרבה אפסייד שהם לקחו.

האם אלו החתמות אחלה? לא. האם טייריק היה הימור לגיטימי שיכול להיות כוכב? כן.
ושוב, הטענה שלי לא הייתה שניו אורלינס הם מופת לניהול ועשו החלטות מדהימות. הטענה -שלך- הייתה שהם -דוגמא קלאסית- להאצת בניה והיה -ברור- שדיוויס יעזוב (3 שנים אחרי) בגלל אותה בניה למרות שבדרך הם בכלל עשו בדיוק מה שאמרת והביאו שחקן טופ 5 בעמדה שלו.

הבעיה היא שאנחנו קוראים את כל מה שאתה כותב ומגיבים לעניין ואתה לא עונה על שום דבר.

וכאמור, יש לך איזשהי יכולת מופלאה לגרום לאנשים להמשיך לנסות. זה באמת כישרון ואינני יודע מה קורות החיים שלך ששלחת לנורטון, אבל אני מקווה שהכשרון הזה מופיע שם.

עם כל הכבוד, אני זוכר היטב את רייאן אנדרסון ואת טייריק אוונס. אני זוכר שחיבבתי אותם וחשבתי שהם אחלה שחקנים אבל אני גם זוכר שזה היה ברור כשמש שהם לא כוכבים בליגה וגם לא יהיו. השכר שלהם שיקף זאת, אגב.

למלא את הרוסטר שלך בשחקנים בינוניים פלוס שאינם כוכבים ולא צפויים להיות כדי להגיע לפלייאוף במהירות
כשהכוכב שלך נמצא בעונת הרוקי שלו זו טעות קולוסאלית.

ולא, לא ציפיתי שאנתוני דיוויס יעזוב אחרי 3 שנים כי אף שחקן לא עוזב אחרי 3 שנים. עוד אחד מהטיעונים שאתה ממציא שאמרתי שאני צריך להיאבק איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 2:04 am 
Hall of Famer

בגלל שאני רוצה להיות אובייקטיבי בדיון. אציין שאפשר לפרש גם את מיאמי וגם את הביאה השניה של קליבלנד כקבוצות שבונות על חלק מסוים לפחות מהקריטריונים של אטט, בכך שהן ניצלו קאפ ספייס להחתים כוכבים גדולים ( אבל לא ממש דרך הדראפט אלא אם מתייחסים לוויגינס כנכס)
הווריורס, טורונטו, ספרס והלייקרס של תחילת העשור - ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 2:08 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אגב לדבר על 4 אליפויות בתור 10% זה אומר שאתה סופר מ 1980. תרשה לי להניח שגם אתה לא באמת חושב להגיע רחוק כל כך... אולי משנת 2000 וגם זה סטרץ'

ומה שמעצבן הוא שאני מניח שגם אתה מבין שהתשובה הזאת היא מריחה לא אינטליגנטית ודי מזלזלת
אז למה

רק כדי שנהיה ברורים, אני מדבר כאן על הימצאות או היעדרות של סופרטאר בקבוצה אלופה.
אני לא זוכר את האחוז המדויק (הכנתי רשימה כזו בפורום בעבר) אבל נדמה לי שהוא סובב סביב 90%.
אם אתה רוצה להוכיח אחרת, אתה מוזמן להכין רשימה ולבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 2:09 am 
Hall of Famer

הבנתי. אז אתה משווה בין תקופה אחרת עם תרבות וחוקים אחרים ומשליך מזה מסקנות
סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 2:12 am 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
Att אני לבטח לא רואה את עצמי כמבין גדול בבניית קבוצות, אבל הרושם שלי הוא שאתה מייחס חשיבות הרבה יותר מדי גדולה לאסטרטגיה ותכנון לעומת הבנה בכדורסל ומזל. יש המון דרכים לבנות קבוצת כדורסל טובה והן לא דורשות יותר מדי שכל. מה שבאמת קשה זה להעריך את כשרון הכדורסל של שחקנים, את היכולת שלהם להשתלב אחד עם השני ועם המאמן ואת אלמנט הפציעות. ולכן אלמנט המזל כל כך גדול. הדוגמה הבולטת ביותר היא מייקל ג׳ורדן שאפילו לא נבחר ראשון בדראפט. כמובן יש הרבה דוגמאות הפוכות של שחקנים שנבחרו גבוה ונכשלו.

בתפיסה שלי ומה שאני רואה בפועל בנ.ב.א., אסטרטגיה היא קריטית.
זיהוי כשרון אצל שחקנים שכבר משחקים בליגה הוא יחסית קל.
בבחירות דראפט יש מטבע הדברים קושי רב יותר
אבל זה שקשה לפגיעות בבחירות דראפט זה נתון מבחינתי (שמשותף לכל הקבוצות).
אני לא חושב שקליבלנד של לברון הצעיר וניו אורלינס של דיוויס הצעיר סבלו בהכרח מחוסר מזל.
לא שלמזל אין חלק במשחק, בהחלט יש לו (ושינוי חוקי הלוטרי הגדיל אותו משמעותית) אבל אתה צריך לפעול בדרך נכונה כדי למקסם את הסיכויים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 2:12 am 
Senior

שוב, אין שום דימיון בין התקרה והרצפה המאוד יציבים של ריאן אנדרסון אל מול התקרה והרצפה הפסיכיים של טייריק. אני לא יודע מה חשבת ולאור הטענה המצחיקה שלך על ברוגדון ובלופז בת'רד על מילווקי אני לא לגמרי בטוח מה יכולות השימוא שלך, אבל הם לא שחקנים דומים במעמד שלהם ובהימור עליהם. (זה אגב מוטיב חוזר שאתה לעולם לא כותב שום דבר על כדורסל למעט "טופ X" "כוכב/לא כוכב".

וכאמור, כל זה כי אתה שוב מזיז את עמודי השער. עכשיו עברנו למצב שגם השחקן ה-4 וה-5 שאתה מחתים צריכים להיות טופ 5 בעמדה שלהם בגיל 12 ומטה? לניו אורלינס היה את הולידיי אחרי עונת אולסטאר בגיל 22. את אריק גורדון שנחשב בליגה לכוכב אפשרי.

כמו שכבר אמרתי 15 פעם, אני חושב שהם יכלו לפעול אחרת והם לא הבינו מספיק טוב את הבעיות של אריק גורדון. אבל הם לקחו שחקנים צעירים שחשבו שהם מתאימים לדיוויס.

אבל שוב, אין עם מי לדבר. יש חוקים ברורים. או שזה ביזיון כישלון קולוסאלי מערכתי בסיסי או שזו הצלחה מדהימה. או טופ 5 או שחקן בינוני. קצת ברור מה מקור החשיבה הזו, אבל זה לא המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 174 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: