sheky כתב:
מעבר לזה - אתה מתעלם משאלות שסותרות את ההצהרות שלך.
כשעמוס מסביר לך למה המהלכים של קליבלנד היו במטרה לחזק את הליבה הצעירה אתה לא מגיב לזה, כשיובל מפרט למה ב4 העונות הראשונות ניו אורלינס עבדו כדי להשיג קור צעיר אתה מתעלם וכשאני שואל אותך איך אתה מצליח להשיג שחקן טופ 5 בעמדה מתחת ל25 בלי אולסטאר או בחירות אתה מתעלם.
כשמבקשים ממך לתת דוגמא לקבוצה שהצליחה להשאיר כוכב בתחתית הליגה למשך 3-4-5 שנים ולהגיע לאליפות אתה מתעלם, כשמדברים איתך על מקרים של אלופות בצורות שונות ( דאלאס, ספרס, סלטיקס, פיסטונס) אתה פוטר את זה כשגיאה סטטיסטית.
כשמדברים איתך על האצת בניה שהצליחה (גולדן סטייט והעלו פה ובצדק את מיאמי) אתה לא מגיב לזה.
אז בסוף יש לך סט אמירות שנשענות על ניתוח בדיעבד של מקרים כושלים ואתה מגיב רק לנקודות שבהם אתה יודע שאתה צודק (אני ממש לא טוען שאין כאלו) ומתעלם לחלוטין מאלו שאין לך מה להגיב.
מה שלי מפריע בשיח איתך זה שאתה נשען על אקסיומות שלא הוכחו ומזלזל מאוד במי שטוען אחרת (וזה מוביל לזלזול בחזרה אליך כפי שאני מודה שחטאתי בזה בעבר וגם התנצלתי לגבי זה).
א. אני לא מקבל את מה שכתבת - אני לא מרגיש שאני מזלזל במי שטוען אחרת.
אני חושב שיש כאן חבר׳ה אינטיליגנטיים ורהוטים.
אני משתדל להתייחס לגופו של עניין לרוב המוחלט של הטיעונים כאן.
עם זאת, בשלב מסוים עוברים מטיעונים להתקפות אישיות לא נעימות ואז אני משיב בהתאם.
אם יש לך דוגמה להתייחסות מזלזלת (ללא התגרות לפני כן) - אני אשמח שתביא אותה כדי שאוכל ללמוד מזה.
ב. הסיבה שלא עניתי לך היא שאני מרגיש (כפי שכתבתי לך כבר בעבר) שהדיון איתך הוא במעגלים ולא מוביל לשום מקום. אתה מתעקש לחזור שוב ושוב על אותם הטיעונים מבלי להקשיב או להתייחס לתשובות שאני כותב. האם זה יעזור שאכתוב לך שוב שהאליפויות שאתה מציין (דאלאס, ס״א בשנה מסוימת, דטרויט וכו׳) מהוות כ-10% (לא זוכר את המספר המדויק אבל באזור הזה) מכלל האליפויות שנלקחו ולכן לא כדאי לקחת את זה כבסיס לאיך לוקחים אליפות בנ.ב.א.? אני מסכים שניתן לקחת אליפות ללא סופרסטאר. זה פשוט לא קורה ב-90% מהמקרים ולכן אם אתה רוצה סיכוי סביר לקחת אליפות כנראה שאתה צריך להצטייד בסופרסטאר.
עניתי גם לגבי ג״ס מספר פעמים. אתה פשוט שואל שוב ושוב ושוב כי אתה לא מוכן לקבל את התשובה. אין לי תשובות חדשות בשבילך.
ג. לגבי ניו אורלינס וה-core הצעיר שהם ניסו לבנות - זה לא core מבחינתי. להביא שחקנים צעירים (צעיריםish, הם היו כבר בחוזה השני שלהם אאל״ט) זו לא בעיה. יש כמה כאלו בדי-ליג אם רוצים. ה-core מורכב מכוכבים או כוכבים לעתיד. טייריק ואנדרסון לא איימו להיות כוכבים או כוכבים לעתיד. הם היו שחקנים בינוניים פלוס ולא יותר מזה. מבחינתי ה-core של ניו אורלינס היה אנתוני דיוויס לבדו (וככה זה גם נראה). עד קאזינס הם לא השכילו להביא כוכב שישחק לצידו.
ד. כנ״ל לגבי קליבלנד. זה בשנתיים הראשונות הם עשו ניסיונות להביא שחקנים צעירים בינוניים במקרה הטוב ואז עברו להביא ווטרנים בינוניים בתשלום מופרז לא אומר שהם בנו בצורה נכונה.
ה. אני עניתי לך כששאלת איך להשיג שחקן צעיר שהוא טופ5 בעמדה שלו ללא בחירות גבוהות (בקליבלנד של לברון) - שימוש נכון בקאפ ספייס. כלומר, פינוי מקום לחוזה מקס אחד או שניים כאשר אם אין אפשרות להביא כוכב בספייס שיצרת, להשתמש בו כדי לעזור לקבוצות אחרות תמורת בחירות דראפט נוספות.
ו. דוגמאות להשארת כוכב במשך 3-4-5 שנים בתחתית הליגה? כל כוכב שהוא שהקבוצה שלו נשארה בתחתית הליגה. למעשה, אשמח ממך לדוגמה לכוכב שהתייאש ועזב ולא חתם על החוזה השני שלו בקבוצה שבחרה אותו בדראפט למרות שהקבוצה רצתה לשלם לו. אני מחכה.