סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 11:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1757 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 8:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מאוד פשוט נורטון
יש כאלה שפנו אלי ו/או לערן וביקשו ויש כמוך וכמוני ששיחררו
מה הבעייה לכבד את הבקשה?
אני ערכתי את ההודעות למעלה, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 8:52 pm 
מנהל פורום

מחקתי את שתי הודעות האחרונות
עשינו סטייה קטנה לענייני ושמות חוזרים לת'אנדרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 10:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וואו נורטון (ותראה איזה יפה אני קורא לך בכינוי), נכון שאחרי שעברנו את הנושא זה וחזרנו לדבר על מהותם של דברים, זה היה ממש חשוב לחזור לזה? הרגשת מיותר? שאתה לא מקבל מספיק תשומת לב? שאם לא תדחף איזו הערה צינית לא יבוא לך מזור? איזה דוש. אין לך איזה פורום של תומכי עבדות ילדים לכתוב בו?

אז גם אני רק אומר, ובטח כולם פה רק מחכים לעוד התכתבויות בנושא הזה, שזה דבר די טבעי שיוזר שלא מסמפט במיוחד יוזר אחר ובוודאי אם אין ביניהם שום היכרות אישית, יבקש ממנו לא לקרוא לו בשמו והבקשה תכובד. אני לא רואה שום סיבה לקרוא בפורום למישהו בשם אחר מאשר בכינוי שלו, ובוודאי אם אין יחסים של ידידות בלשון המעטה, שאז זה ממש קרינג'י. זה לא אומר שאני מנסה להסתיר את זהותי או לבקש מכל אחד שלא יעשה זאת. אין לי בעיה עם סתיו, קרטמן ורבים אחרים. מאטט ביקשתי באופן ספציפי, וגם טוב אתה עושה שקורא בכינוי. נחה דעתך? יכול ללכת לדחוף את האף לעניינים של אחרים בנושא אחר, או לנסח איזו חתימה חדשה בהשראת יוזרים.

והמשפט הזה לא נמחק?
יצוין, שאני לא תומך עבדות ילדים. (אני לא מתנגד בתנאים ומקומות מסוימים לעבודת ילדים. עבודה זה לא עבדות). וכך או כך, זה לא הנושא כאן. ובדיוק כמו שהכהן לא רוצה שיקראו לו בשם כזה או אחר, גם אני מתנגד לכך שהנושא הזה יועלה כאן, ומצפה לתגובת הנהלה כלשהי.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 10:51 pm 
Sophomore

אני דווקא די לגמרי מבין את ההסתייגויות של אטט, גם אם חלק מהסיבות אולי קצת שונות.

בואו נחשוב על הקבוצה האחרונה שהייתה פייבוריטיית ברורה לאליפות במערב: גולדן סטייט של עונות 2016-17 עד 2018-19.

בקבוצה ההיא היו שני אול טיים גרייטס, שחקנים שהם כנראה בטופ 15 או לפחות טופ 20 של כל הזמנים וגם אולי שני הקלעים הכי גדולים בכל הזמנים. בנוסף להם, היו שם שני אול סטארים (10 הופעות בין שניהם), אחד שהוא כנראה גם בין 5 הקלעים הטובים בכל הזמנים, והשני שחקן ההגנה של השנה עם ממוצע של כמעט טריפל דאבל בפלייאוף. כל הרביעייה הזו הייתה בשיאה, בגילאי 27-30. בנוסף להם, מהספסל עלה (אבל בפועל היה שחקן החמישייה הנוסף) אול סטאר נוסף ופיינלס MVP. איגודאלה כבר לא היה בשיאו בגילאי 33-34, אבל עדיין שחקן נהדר, מגן מצויין ומלא בניסיון. הוא סגר להם חמישייה עם כישרון על התקפי, וגם 4 מגינים אדירים. מהספסל עלו שחקנים מוגבלים יחסית, אבל עם המון בשלות וניסיון, כמו ליבינגסטון, דייויד ווסט, פאצ'וליה, ג'אבל מגי וניק יאנג. כולם בני 30 עד 36 ומוכנים לתת תרומה מיידית כשצריך (ולא שהיה צריך יותר מדי תרומה עם חמישייה כזו). הקבוצה ההיא זכתה בשתי אליפויות קלות, אבל הפסידה את השלישית בגלל פציעות (שזו כמובן תמיד אפשרות).

הת'אנדר לעומת זה:
סופרסטאר אחד, שהוא שחקן מצויין, אבל רק נכנס עכשיו לשיא הקריירה שלו. קשה לדעת כמה רחוק הוא יגיע, אבל בכלל לא בטוח שיסיים את הקריירה כאחד מ-20 הגדולים בכל הזמנים. מעבר לו, יש להם עוד אול סטאר אחד, בפעם הראשונה, רק בן 23 וחסר ניסיון. והשחקן השלישי בחשיבותו, שהוא רק בן 22, שיחק עד עכשיו רק עונת נבא מלאה אחת, חוזר מפציעה לא קלה וכאן בפורום לא מעט מפקפקים בכישרון שלו. יתר הסגל מורכב כולו משחקנים משלימים חביבים, שאף אחד מהם לא יהיה אולסטאר בקריירה. הם בני 26 ומטה, כמעט בלי ניסיון פלייאוף, ואף אחד מהם עוד לא היה במעמד של גמר קונפרנס, חוץ משחקן ספסל אחד שכרגע לא נראה מאוד משמעותי.

בקיצור, יפה שוגאס נותנת להם כזה יחס גבוה. אבל זו קבוצה צעירה מאוד, חסרת ניסיון, וגם מוגבלת משהו מבחינת כישרון (בנקודת הזמן הנוכחית) בהשוואה לאלופות קודמות. אם הם זוכים, זה אולי הכי דומה לדטרויט של האליפות של 2004 -- כישרון קצת מוגבל, אבל הגנה נפלאה ומאוד קבוצתיים. אבל הפיסטונס ההם לא היו כל כך צעירים -- הוואלאסים היו בני 29, צ'ונסי בן 27 והמילטון בן 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 11:00 pm 
Hall of Famer

כן, אבל אז הכשרון מול גם התמקד ביותר קבוצות (יוסטון וקליבלנד כבולטות שבהן).
אתה לא יכול להסתכל רק על קבוצה מול קבוצה (ברור שהווריורס היו טובים יותר) אלא קבוצה ביחס לליגה מול קבוצה ביחס לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 11:10 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
וואו נורטון (ותראה איזה יפה אני קורא לך בכינוי), נכון שאחרי שעברנו את הנושא זה וחזרנו

והמשפט לא נמחק....

הוא דווקא כן נמחק, הוא נמצא כאן כי ציטטת הודעה לפני שנמחקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 11:45 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
כן, אבל אז הכשרון מול גם התמקד ביותר קבוצות (יוסטון וקליבלנד כבולטות שבהן).
אתה לא יכול להסתכל רק על קבוצה מול קבוצה (ברור שהווריורס היו טובים יותר) אלא קבוצה ביחס לליגה מול קבוצה ביחס לליגה.

קליבלנד היו במזרח (כלומר לא רלוונטיים להעפלה לגמר הליגה) וחטפו מהווריורס סוויפ ג'נטלמני ועוד אחד לא ג'נטלמני ב2017 ו-2018. מעבר ללברון, לאב וקיירי (ב-2017; ב-2018 ו-2019 הוא כבר לא היה שם) היה להם מעט מאוד כישרון, כשגם לאב כבר לא ממש ביכולת אולסטאר (15 נקודות למשחק בפלייאוף).

יוסטון? מי היה שם מעבר להארדן? אריזה, גורדון, ראיין אנדרסון, בברלי, קאפלה ולו וויליאמס היו אלו שקיבלו 20 דקות פלוס לערב. אף אחד מהם לא היה אף פעם אול סטאר. שנה אח"כ הם צירפו את כריס פול, אבל גם אז היו רחוקים שנות אור מגולדן סטייט מבחינת כישרון.

לא פלא שהווריורס הפסידו רק משחק אחד בכל הפלייאוף של 2017.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1757 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: