סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 9:52 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בסה"כ מכבי עשתה עיסקאות לא רעות עד עכשיו -בעיקר הלפרין(450 אלף דולר לעונה) וג'יימס(350 אלף דולר).
שייר+הלפרין+ג'יימס+סמית' מרוויחים ע"פ הפרסומים ביחד בערך 1450000 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 10:01 pm 
Sophomore

הלפרין וג'יימס הם עסקות מצוינות, ואפשר לומר שגם שייר למרות שכרגע לא הכי ברור מה הוא יתן. אני בעיקר תוהה על קנקנו של סמית' למרות שעל פי הפרסומים דייויד טען ש"אין שחקן שרצה יותר ממנו". הבעיה העיקרית היא שדווקא רכז בסדר גודל של מליון דולר, מה שאולי מכבי תרצה להביא (אחרת - בשביל מה חסכו במקומות אחרים?) עלול לפגוע באיזשהו איזון קבוצתי, בעיקר אם רוצים לתת לפארגו לנהל את העניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 10:02 pm 
Hall of Famer

בדרך שכחתם שדרוגי חוזה לפארגו, פניני ובלו.
עזבו: אידסון, פרקינס (?).
הצטרפו: ג'יימס, הלפרין, שייר, סמית.
סה"כ נראה שהתקציב עלה אבל לא יותר מדי.
אני תוהה אם יהיה ידוע שיש שביתה באן בי איי למשך שנה, האם מכבי שמרו עתודות מתחת לבלטה להחתמה של עומרי כספי/פליט אחר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 12:36 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
דווקא הדיבורים על החלק החסר נראים לי בעיתיים משהו. כרגע יש פארגו, וברור כי יבלה כ-30 דקות על המגרש, וינהל את העניינים. יש את שייר ואת יותם שגם מסוגלים לנהל. עכישו מדברים על קומבו דומיננטי? אז איפה יותם ופארגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 12:49 am 
Sophomore

ועדיין - לאן ה- 2-3 מליון יורו שאמורים להכנס מהאדריאטית נכנסים? השדרוג בחוזיהם של פארגו, בלו ופניני (של השניים האחרונים הוא די מזערי) די מכוסה מהשחרור מחוזהו של פיני גרשון, ונוסיף את יניב גרין. בחישוב הכי גס - הרכש החדש עלה למכבי עד כה מליון וחצי דולר, כלומר - גם שחקן רכש נוסף שיעלה מליון וחצי דולר לא בהכרח "יתלבש" על העודף שנשאר, ומכבי הרי לא תביא שחקן בסכום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:13 am 
מנהל פורום

נכנסים לכיס של פדרמן. אתה לא באמת חושב שכל שקל שמכבי מכניסה צריך להתבזבז על רכש נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:16 am 
Hall of Famer

אני באמת חושב שמכבי צריכה רק לעשות שני דברים בשביל להשלים את הסגל, ושניהם לא יקרים מדי.
א. להביא את לנדסברג, גם אם יש שם איזה ביי-אאוט של 200 אלף דולר (ואני מן הסתם מגזים). כי הוא עשוי להתברר כאחלה 2-3 וכרגע זאת עמדה שיש למכבי בעיה מסוימת בה.
ב. להחתים את פרקינס.

באמת שאני לא חושב שצריך יותר מזה. אני קצת מאוכזב מזה שהחתימו את סמית' ולא שם גדול יותר (נניח מהנ.ב.א), אבל שיהיה. בכל מקרה, זה פחות או יותר הסגל שהם צריכים, והוא לא דורש עוד המון השקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:23 am 
Sophomore

Shiver כתב:
נכנסים לכיס של פדרמן. אתה לא באמת חושב שכל שקל שמכבי מכניסה צריך להתבזבז על רכש נכון?

חלילה לי מלהכנס לכיס של פדרמן, אני רק שואל אם מכבי לא יכלה לעשות את הקיץ הזה מושלם יותר ממה שהוא עכשיו, ונכון לעכשיו הוא נראה לא רע.

וכן, באיזשהו מקום אני מצדד בנורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:34 am 
Hall of Famer

האמת שהסגל הנוכחי לא מרשים במיוחד.
עדיין חסר גבוה נוסף שיכול להיות באנקר התקפי בימים שסופו חוטף את הקריזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:57 am 
Hall of Famer

ושנה שעברה היה גבוה כזה? שון ג'יימס הוא אחלה תוספת. ובכלל, הקו הקדמי סבבה לגמרי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 7:16 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
האמת שהסגל הנוכחי לא מרשים במיוחד.
עדיין חסר גבוה נוסף שיכול להיות באנקר התקפי בימים שסופו חוטף את הקריזה.

באנקר התקפי ביורוליג אני מניח?
שאתה אומר באנקר, אתה בודאי מתכוון לגבוה שכבר הוכיח שהוא כח התקפי ביורו-ליג?
אתה מוכן לתת שמות ועלות משוערת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 12:28 pm 
Sophomore

Shiver כתב:

שני מיליון לא נכנסים לכיס של פדרמן וגם אם היו נכנסים, זה בערך הכסף שהוא מבזבז על פיצוחים ביום של המשחק.

השאלה מתבססת על הטענה שהכניסה לאדריאטית נועדה בכדי לייצר עוד הכנסה למועדון וזאת לפחות באופן חלקי בכדי לאפשר בניית קבוצה חזקה ואטרקטבית יותר.

אם האטרקטיביות של הקבוצה נבנית על דווין סמית ושון ג'יימס, חזרתו של הבן הלא אהוד וילד עם עין אחת....מה הטעם באדריאטית ?

וזאת כמובן מבלי לגרוע מיכולתו של בלאט לבנות קבוצה מצויינת גם עם סגל מוגבל, כפי שהיה בשנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:38 pm 
מנהל פורום

זה נכון שפדרמן שמן ואוכל הרבה פיצוחים אבל 2 מיליון דולר זה הרבה כסף גם במונחיו. זה תקציב של קבוצה וחצי בליגת העל שלנו להזכירך.

הטעם באדריאטית הוא כאמור להחזיר כסף לפדרמן. אתם חיים באיזה קונספט שזה הכל פלז'ר ושפדרמן הוא כספומט שרק מוציא כסף מתוך הפילנטרופיה האישית שלו. אבל במציאות מדובר בעסק כלכלי נטו שלמרות שהוא בדרך כלל בהפסדים מנסים למזער אותם. אם פדרמן יכול להחזיר לעצמו קצת מהמיליונים שהוא איבד על הקבוצה למה שהוא לא יעשה את זה? בסופו של דבר הוא הבעלים והוא מחליט.
ה-2 מיליון האלה ואפילו מיליונים רבים נוספים יש לפדרמן בבנק, אבל זה לא אומר שכל הכנסה שהקבוצה מייצרת אמורה ללכת אליה ישירות ולהתבזבז על רכש שחקנים.

הטענה שהכניסה לאדריאטית וההכנסות ממנו תלכנה כולם לחיזוק הקבוצה היא הזוייה, ואם היא נאמרה (ואני די בטוח שהטיעון הזה לא הועלה ע"י אף אחד מהבעלים) זה היה כעלה תאנה לסיבה האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 1:49 pm 
Sophomore

הבעיה של מכבי עם הסגל הנוכחי (בהנחה שהשחקן האחרון שיצורף לא יהיה סופרסטאר ענק) היא שלעומת השנה שעברה, בה לא היו ממנה ציפיות, השנה יהיו. בשנה שעברה הסגל לא היה נוצץ, והציפיות בתוך המועדון ומחוצה לו היו נמוכות. הגעה לטופ 16 וזהו היתה נחשבת בסדר בתחילת העונה שעברה. העונה המצב הוא שונה, כי הסגל אמנם שוב לא נוצץ, אבל הקבוצה של שנה שעברה הוכיחה כבר שלא צריך סגל נוצץ כדי להצליח. כולם מצפים לפחות לשחזור העונה שעברה.
הקבוצה כביכול התחזקה, למרות שבתכלס לא הרבה השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 3:13 pm 
Sophomore

אני לא בטוח שהרבה לא השתנה, בכל זאת 2/5 מהחמישיה התחלפו... מה שישנה בוודאות את ההגנה, לאור הרכש שהגיע.
לעומת זאת כן יש שיפור בחסימות ויותר קליעה מבחוץ ע"י גארדים, כך שעל פניו מכבי התחזקה בקצת, אבל בכל זאת התחזקה.

מסכים איתך לגבי הציפיות, אבל אם נקח בחשבון ששני השחקנים המובילים שלך כבר הראו אופי ושיפור בזמנים הקריטיים של העונה (לפחות פאגו) אז על פניו לא צריכה להיות בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 3:16 pm 
Hall of Famer

לא יודע, כששניים מארבעת השחקנים הכי חשובים שלך (אידסון ופרקינס) כנראה שלא ישחקו בקבוצה בשנה שאחרי, אז כל מה שקורה טעון הוכחה. אני לא אומר שזה לא יכול לקרות ושהלפרין וסמית' לא יהיו סבבה, אבל זה טעון הוכחה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2011 8:17 pm 
Senior

להערכתי מכבי יחכו עם ההחתמה של הגארד האחרון עד אחרי ה1.7.

על פי הפרסומים זה התאריך שיש לפארגו אופציית יציאה לNBA. זה גם התאריך שהליגה או תכנס לשביתה או יפטרו הדברים.

בינתיים סן אנטוניו (קבוצה שדיברו על זה שסגרה את פארגו) שיחררה את הרכז המחליף שלה.

לדעתי במכבי מחכים לראות מה יקרה עם פארגו ורק לאחר מכן יחליטו על הזר האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2011 5:39 pm 
Hall of Famer

הלפרין סיכם אבל עדיין לא חתם בגלל בעיות מס לא פשוטות
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02254.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 2:45 pm 
Junior

לא הבנתי את בעיות המס.

בישראל מזה כמעט עשור מונהגת מדיניות של מיסוי פרסונאלי. מי שמוגדר תושב ישראל, גם אם עובד בחו"ל - צריך לשלם כאן מס הכנסה. בלי להיכנס לכל הניכויים והקיזוזים. אני יודע שיש איזשהו פטור על רווחי הון לתושבים חוזרים אבל זה לא רלוונטי להלפרין שמקבל תלושי משכורת בתור שחקן כדורסל (אלא אם כן האחים אנגלופולוס משקיעים בשבילו באג"חים).

מה שכן אולי אפשרי זה שיועצי המס שלו מנסים להחליק אותו מחוץ להגדרה של "תושב ישראל" שלהבנתי היא די מסובכת, אמורפית ותלויה בכל מיני מבחנים מוזרים של שהייה מצטברת בארץ וכו'. אם זה העניין, ועוד שנה בחו"ל תפתור את הבעיה, אז באמת שלא ברור לי איך לא שמו לזה לב קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 2:54 pm 
Sophomore

בלי להבין בנושא יותר מדי, רק נזכיר שלפיני גרשון היה את אותו סיפור כשוהא חזר לארץ מיוון אחרי שנתיים, וגם הוא (ומליניאק) דיבר על זה שהוא מפסיד הרבה כסף בזה שהוא חוזר לארץ אחרי שנתיים. אני מניח שהסיפור פה דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 3:00 pm 
Junior

אולי פיני חזר ליותר חופשות באילת (כדי לשזף את הבטן הלבנבנה שלו) במהלך השנה מאשר יותם הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 3:44 pm 
Sophomore

בזמנו הועלתה האפשרות שהלפרין יצטרף למכבי רק במהלך העונה, קרי - אחרי חודש דצמבר, ואז אמורות היו להפתר חלק מבעיות המס, השאלה אם זה לא יצור למכבי בעיות אחרות.

בכל אופן - אני מאוד מקווה שהעניין יסתדר, אחרי הכל - יותם זה שחקן שהייתי לוקח הרבה לפני לנדסברג או רוט לקבוצה בסדר גודל כזה. השאלה איך מכבי תפעל במידה ולא יהיה פתרון יעיל לסיפור - האם להוציא עוד 300-400 אלף שיועברו ישירות למס הכנסה? האם לוותר על יותם (שזה די שווה ערך ללהגיד "השנה יהיה סגל טוב אבל אנחנו מכוונים לסגל טוב יותר בעונה הבאה" וסוגשל מוותרים על היורוליג, לצורך העניין)? האם לצרף את יותם במהלך העונה בנוסף לסילבן ולעוד זר שאמור להגיע לקו האחורי ובכך להחזיק סגל ארוך יותר? (הרי את ה- 400 אלף האלה, או כמה שזה לא יהיה - יכול להגיע גם ל- 800 - מכבי תעדיף להשקיע בשחקן נוסף מאשר במס הכנסה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 5:01 pm 
Sophomore

פיני גרשון, בר רפאלי ועוד רבים. אאז"נ, ע"מ לקבל פטור ממס, המבקש צריך לגור בחו"ל במשך 3 לפחות, ולהוכיח לרשיות המס שמרכז חייו באותה תקופה לא היה בישראל. הדרישות המינימליות הן לא להתגורר בארץ לפחות 183 ימים באותן שנים, וגם זה לא תמיד מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 5:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
האתר היחיד שמדווח על "הבעיה" זה ספורט 5. וגם שם פעמיים כבר הכתבות יורדות מהר מאוד לעומקי העמוד. בכל מקרה, הודעה הזויה לחלוטין. אני מניח שמכבי לא היו מודיעים על החתמה. ובעיית מיסוי של הלפרין ידועה כבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 5:57 pm 
Sophomore

זה גם הופיע ב"ידיעות" וב- ONE:

http://www.one.co.il/Article/182093.html

מה גם שבאתר הרשמי של המועדון לא דובר על חתימת חוזה עם יותם אלא על כך ש"מכבי הגיעה להבנות...".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: