סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 4:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 10:14 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
יוטה כתב:
ההישג הגדול ביותר של החמאס אי פעם.
1,027 מחבלים תמורת חייל אחד. לא נתפס !
כמעט 300 שנשפטו למאסרי עולם,נחצו קווים אדומים בשיחרור ערבים-ישראלים ותושבי מזרח ירושלים.
המחבלים שישוחררו אחראיים ישירים לרציחתם של 600 ישראלים. אם תיקחו את כל משוחררי העסקאות הקודמות לא תתקרבו למספר הזה.
זאת עסקה גרועה, יכולים להעיד גם אלה שאתמול הצביעו בעד העסקה. הם פשוט אומרים שזה הרע במיעוטו.

מעצבנים אותי אמצעי התקשורת שטוענים שרוב (או הרוב המוחלט) העם בעד שיחרור גלעד ויהי מה.
איך הם יודעים ? היה סקר ? זה שהתקשורת התגייסה לטובת השיחרור בכל מחיר לא אומרת שהעם חושב כך.

מעצבנים אותי אותם אלה שאומרים שהיו חייבים לבצע את העסקה כי אם לא זה ייפגע באותם מתגייסים טריים והוריהם.
האמת היא שזה בדיוק ההיפך, יש עליה של מתגייסים ליחידות קרביות. אז למה לתת לעובדות לבלבל אותם ?

מעצבן אותי ראש הממשלה שהעביר את העסקה בחטף ועוד שם לחץ על חבריי הממשלה שעשה מהלך שלא נעשה בעבר והוא שלא שם צנזורה על פירסום חתימת העסקה עוד לפני שהממשלה החליטה באופן סופי וכך למעשה חרץ את גורל העסקה. ביבי גם עיצבן אותי שבנאומו הביא את תירוץ "אביב העמים הערבי" כעובדה לכך שהזמן הולך ואוזל. העובדות בשטח הם שאולי דווקא בגלל האביב הערבי התיווך המיצרי הצליח.

מעצבנים אותי אותם פרשנים שטוענים שצריכים מעכשיו לקבוע כללים ברורים במקרה של חטיפה נוספת כדי שלא נצטרך לשחרר שוב כ"כ הרבה רוצחים. שטות כזאת עוד לא שמעתי, הרי תתארו לעצמכם מצב ששוב נחטף חייל והציבו נאמר כלל שמשחררים לא יותר מ-10 או 100 מחבלים. האויב יודע על הכלל החדש ודווקא יתעקש על שיחרור של יותר כדי להשפיל את ישראל ולשבור את רוחה. גם מה תגידו לאותה משפה שיקירם נחטף , שמעכשיו לא משחררים תמורת מאות או אלפים. הרי שוב תקום צעקה תיקשורתית ושוב נתקפל והסנריו הזה יחזור שוב ושוב. לדעתי הפיתרון היחידי אמור להיות עונש מוות לכל רוצח טרוריסט.

צודק מאוד!

התקשרת כבר עכשיו מכה על חטאיה!קבל חלק קטןל :
חסון: ''התקשורת הפעילה עוצמה בלתי רגילה והיתה מגויסת''

איילה חסון: "התקשורת הפעילה עוצמה בלתי רגילה והיתה מגויסת להחזרתו של גלעד שליט באופן דרמטי"

האופן שבו הוצג המידע לציבור בפרשת שליט הוביל אותו למסקנה חותכת שיש להחזיר את החייל החטוף - יהיה המחיר אשר יהיה ■ "גלובס" בדק עם איילה חסון, רוני דניאל ואלון בן-דוד את התנהלות התקשורת שהתגייסה מרצון להחזרת שליט17/10/2011, 06:30לי-אור אברבך רועי ברק +א -א inShare.0 נושאים: איילה חסוןאלון בן דודגלעד שליטהתקשורתסיקור תקשורתי כבר 1,939 ימים חלפו מאז נחטף החייל גלעד שליט סמוך למעבר כרם שלום ב-25 ביוני 2006. לאורך כל שנותיו בשבי החמאס, סיקרו אמצעי התקשורת השונים את הפרשה באינטנסיביות משתנה. ואולם, האופן שבו התקשורת טיפלה בסוגיית שליט מעלה שאלות חשובות לגבי תפקידה בסיקור ההתרחשות והצגת המציאות.

שאלות דומות עלו בחודשים האחרונים בהקשר למחאה החברתית, עת נטען כי התקשורת לא רק דיווחה על האוהלים בשדרות - אלא גם חיבקה אותם, העניקה להם רוח גבית ואף הטתה את הסיקור לטובתם.

אינטנסיביות סיקור פרשת שליט מאפשרת הצצה אל תוך קרביה של התקשורת ומניעיה: האם התקשורת התגייסה לטובת החזרת החייל החטוף? האם דיווחה על המציאות או שייצרה אותה? האם ההתייחסות האמוציונלית לעתים של התקשורת נבעה משיקולי רייטינג? האם הציבור קיבל תמונה מלאה ומורכבת באשר לעסקה שאפשרה לו לבחון אותה מכל צדדיה, או שהיא הובילה אותו מכוסה עיניים אל עבר אמת אחת והחלטה אחת? האם התקשורת אפשרה קיומו של דיון מעמיק, והאם הציבור קיבל לידיו את כל המידע שניתן היה לתת - או שמא האופן שבו הוא תווך לו הוביל אותו למסקנה אחת וחותכת כי שליט צריך לחזור הביתה בכל מחיר?

"התקשורת הפעילה עוצמה בלתי רגילה", אומרת מגישת יומן והכתבת המדינית של ערוץ 1, איילה חסון. "אני אומרת את זה לא כשיפוט ערכי, אבל נראה לי שעוד נצטרך לבחון בעתיד את שאלת התנהלות התקשורת בסוגיית שליט".

- הסיקור היה אובייקטיבי, עד כמה שניתן?

"לחלוטין לא. התקשורת לא שמה את עצמה מחוץ לסיטואציה כמדווחת, אלא הייתה חלק מתוך אותה תחושה ציבורית ש'גלעד שליט צריך לחזור הביתה'. התקשורת הייתה מגויסת לעניין במובן דרמטי. אפשר לראות, לדוגמה, את ספירת הימים שהייתה בחלק מאמצעי התקשורת; או את הסיקור של הצעדה של משפחת שליט ממצפה הילה לירושלים, שהיה אף הוא מוגזם".

הפרשן הצבאי הבכיר של ערוץ 10, אלון בן-דוד, מסכים עם הדברים: "בדומה למחאה החברתית שהתנהלה בחודשים האחרונים, גם בנושא של שליט התקשורת התגייסה לעניין. למרות שנשמעו גם קולות חריגים בנושא, ניתן לומר שבאופן כללי התקשורת הייתה בעד השחרור. הייתה הרבה סימפטיה מצד התקשורת כלפי המשפחה והמטרה".

"היו מעט קולות שהעזו להתבטא נגד, כי הבון-טון התקשורתי, שהוא ממילא רדוד, היה ש'יש שם חייל שצריך להחזיר אותו'. תחושת ההתגייסות הכללית במדיה וגם התחושה שזה נושא שמלכד את העם - והתקשורת תמיד מחפשת את דרכה ללב הקונצנזוס - הובילה למציאת דרכים לסקר את הפרשה גם בימים שהיא לא בדיוק הייתה טלוויזיונית", אומר בן-דוד.

חסון מוסיפה כי "עצם בחירת מילים כמו 'הבן של כולנו' או 'הילד' - ולא 'החייל שנפל בשבי' - מעידה על פוזיציה שהתקשורת לקחה. זה כמובן נאמר בהכללה, כי הרי יש פלורליזם ולא כולם אוחזים באותה דעה ובאותה עמדה.

"כשהגיעה הקלטת של גלעד שליט, למשל, זה היה סיפור עיתונאי, כי זו הפעם הראשונה שבה היה אות חיים בקולו ובדמותו של שליט. אבל מצד שני, התקשורת התנהגה כמו האזרחים שצפו בקלטת בבית ובכו מכאב, מהתרגשות, מתסכול ומרחמים על אותו חייל שיושב בתוך בור ולא יודע מה מתחולל מסביבו. זה לא קורה כמעט בשום מקום אחר בעולם. זה מאוד ישראלי - לטוב ולרע", טוענת חסון.

בשונה מאחיותיה באירופה ובאמריקה, ישראל היא מדינה קטנה מאוד. בעוד שחטיפה של חייל אמריקני או בריטי עשויה שלא לתפוס כותרות ראשיות בבריטניה או בארה"ב, אופיה של ישראל, שנובע מגודל האוכלוסייה ומגודלה הפיזי ומהאתוסים והנרטיבים המשותפים שלה, מביאים לכך שסיקור פרשה דומה תהיה בעלת היקפים שונים.

המרחק והזרות בין חייל חטוף לבין פרשן צבאי בארה"ב הוא עצום עד כדי הפיכתו של החייל לסטטיסטיקה יבשה - דבר שיקל על אותו פרשן להתנגד נחרצות למחיר הכרוך בשחרורו של החטוף.

"קשה להגיד בפומבי 'אל תחזירו אותו, בשום אופן, תשאירו את שליט שם כך שהוא אולי יינמק בצינוק. זה לא פשוט", אומר דניאל. "אני אמרתי - וזאת הייתה דילמה אם לומר את זה - ש'אם בני היה שם, הייתי מתנהג בדיוק כמו משפחת שליט', אבל גם אמרתי שהשיקול הציבורי לא יכול להיעשות דרך העיניים הפרטיות.

"מדי יום יוצאים חיילים לפעולות שיכול להיות שהם לא יחזרו מהן, אז מה? לא נשלח אותם? גבי אשכנזי כרמטכ"ל שלח את הבן שלו לפעולות צבאיות מסוכנות, וכך גם יעשה הרמטכ"ל הנוכחי".
....

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000690392

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 10:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אבימאל כתב:
הקטע המחליא ביותר הוא ה"הכאה על חטא" הסטנדרטית שלאחר מעשה.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000690392
כמו ההתנתקות, המחאה החברתית, בחירות 99 ועוד כהנה וכהנה.
מי שמצייץ נגד - חוטף, לאחר מעשה נזכרים לברר "איך זה שהיינו כל כך חד צדדיים".

זה לא "לאחר מעשה". זה במהלך מעשה, כי אנחנו רחוקים מסיום. יש פרוטוקול קבוע וידוע לאיך הדברים האלה מתנהלים, ועד עכשיו הם מתנהלים בדיוק לפי הספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 10:56 am 
Hall of Famer

אפרופו תקשורת, יצא לי במסגרת עבודה שעשיתי לחרוש את עמודי החדשות של העיתונות בתקופת השנים 67-70. היו בתקופה ההיא כמה וכמה מקרים של חיילים שנפלו בשבי מתוך שטח ישראל בפעולות מחטף והרג. הסיקור בין אז להיום הוא כמובן עולם אחר לחלוטין, אין בדל של דמיון בין ההיסטריה של היום לאז וגם לא חפרו על זה בעיתונות באינטינסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 12:24 pm 
Hall of Famer

ראובן אנחנו כבר way לאחר מעשה.
מרגע שהעסקה הובאה לממשלה כבר אין שום דרך חזרה.

אורן אי אפשר להשוות את ישראל הקטנה והלוחמת של אז לישראל השבעה של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 3:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בטח שאפשר להשוות, מה גם שהטיעונים לטובת עיסקה היו לא רק טיעונים הומניסטיים נוסח "כל המציל נפש אחת" אלא גם טיעונים מיליטריסטיים שרכבו על האתוס של "לא מפקירים חייל בשדה הקרב".

ברור שהעיסקה נעשתה, אבל זה ממש לא סוף הדרך. יש עוד דרך ארוכה לפנינו - יש את חגיגות השיחרור בעזה, יש את הטרור שאולי יגיע, יש את ניסיונות החטיפה הבאים, וכו' וכו'. את שלב א' עברנו, עכשיו עוברים לשלב ב', וכאמור התקשורת נוהגת בין השלבים כמו רובוט מתוכנת (אחרי עיכוב ממש קצר, היא אפילו מפתיעה אותי בכמה מהר הוחלף הסוויץ').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 4:52 pm 
Hall of Famer

כל בלבולי ה"לא מפקרים חייל" הם המצאה שנועדה לכסות על טיעונים הומניים.
ישראל המיליטריסטית של שנות ה60 וה70 היתה מסוגלת הרבה יותר לקורבנות מאשר היום.
לא חידוש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 5:09 pm 
Hall of Famer

זה נכון שאתמול אחד הערוצים ראיין את המיילדת של גלעד שליט??!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 9:50 pm 
Sophomore

כן... זה נכון... וזה היה מביך. נאלצתי להעביר תחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2011 11:41 pm 
Hall of Famer

YNET שובר שיאים.
מבכיינות , הוא עובר למתקפה הסברתית!!
כמה העסקה גרועה, כעת מופיעה בכותרת הראשית כתבה של כתב החצר של קדימה, שומלפבי, ציטוט שמאיר אינדור מצטט את מאיר דגן לפיה בעבר כבר היו על השולחן עיסקאות טובות יותר.
קודם כל זה שומלפבי (ששונא את ביבי) מצטט את אינדור (ששונא כל מיני דברים) שמצטט את מאיר דגן (שלך תדע מה הוא שונא ומה הוא לא)
אם זה אכן נכון זו עובדה שערורייתית, שלא יתכן שיוצאת לאור רק עכשיו.
אם אכן זה נכון, איך ישב דגן עם האצבע בתחת בזמן ישיבת הממשלה כשפרטי העסקה הלכו והתגלו?
יש דברים שהוא מוכן לומר רק בשיחות פרטיות עם מאיר אינדור?
עד כמה שאני הבנתי, זה גם די סותר את כל הסיקורים שהיו עד כה, שחמאס לראשונה התפשר על עניין הגירוש ועל שחרור הבכירים.
אני לא יודע את האמת, אבל יש לי תחושה שמישהו כאן מתוך שנאה לנתניהו מוכן ללכת רחוק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 12:35 am 
Hall of Famer

מאיר דגן, מאז שעזב את תפקידו כראש המוסד, התחיל לפתוח את הג'ורה שלו קצת יותר מדי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 2:12 am 
Hall of Famer

בערוץ 2 מופיע דיווח יותר בהיר ופחות תעמולתי של העניין.
דגן התבטא כי בעסקה הנוכחית יש רכיב גרוע יותר מן העסקה שדובר בה אצל אולמרט (ערביי ישראל).
שמולפבי פשוט תועמלן קטן ודוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 9:55 am 
Freshman

יוטה כתב:
ההישג הגדול ביותר של החמאס אי פעם.
1,027 מחבלים תמורת חייל אחד. לא נתפס !
כמעט 300 שנשפטו למאסרי עולם,נחצו קווים אדומים בשיחרור ערבים-ישראלים ותושבי מזרח ירושלים.
המחבלים שישוחררו אחראיים ישירים לרציחתם של 600 ישראלים. אם תיקחו את כל משוחררי העסקאות הקודמות לא תתקרבו למספר הזה.
זאת עסקה גרועה, יכולים להעיד גם אלה שאתמול הצביעו בעד העסקה. הם פשוט אומרים שזה הרע במיעוטו.

מעצבנים אותי אמצעי התקשורת שטוענים שרוב (או הרוב המוחלט) העם בעד שיחרור גלעד ויהי מה.
איך הם יודעים ? היה סקר ? זה שהתקשורת התגייסה לטובת השיחרור בכל מחיר לא אומרת שהעם חושב כך.

מעצבנים אותי אותם אלה שאומרים שהיו חייבים לבצע את העסקה כי אם לא זה ייפגע באותם מתגייסים טריים והוריהם.
האמת היא שזה בדיוק ההיפך, יש עליה של מתגייסים ליחידות קרביות. אז למה לתת לעובדות לבלבל אותם ?

מעצבן אותי ראש הממשלה שהעביר את העסקה בחטף ועוד שם לחץ על חבריי הממשלה שעשה מהלך שלא נעשה בעבר והוא שלא שם צנזורה על פירסום חתימת העסקה עוד לפני שהממשלה החליטה באופן סופי וכך למעשה חרץ את גורל העסקה. ביבי גם עיצבן אותי שבנאומו הביא את תירוץ "אביב העמים הערבי" כעובדה לכך שהזמן הולך ואוזל. העובדות בשטח הם שאולי דווקא בגלל האביב הערבי התיווך המיצרי הצליח.

מעצבנים אותי אותם פרשנים שטוענים שצריכים מעכשיו לקבוע כללים ברורים במקרה של חטיפה נוספת כדי שלא נצטרך לשחרר שוב כ"כ הרבה רוצחים. שטות כזאת עוד לא שמעתי, הרי תתארו לעצמכם מצב ששוב נחטף חייל והציבו נאמר כלל שמשחררים לא יותר מ-10 או 100 מחבלים. האויב יודע על הכלל החדש ודווקא יתעקש על שיחרור של יותר כדי להשפיל את ישראל ולשבור את רוחה. גם מה תגידו לאותה משפה שיקירם נחטף , שמעכשיו לא משחררים תמורת מאות או אלפים. הרי שוב תקום צעקה תיקשורתית ושוב נתקפל והסנריו הזה יחזור שוב ושוב. לדעתי הפיתרון היחידי אמור להיות עונש מוות לכל רוצח טרוריסט.

ראיתי בפורופ אחר שהביא קריקטורה בעיתון החמס מהבוקר. כך הם מסבירים את העסקה

קבצים מצורפים:
Bibi as hamas sees him.jpg
Bibi as hamas sees him.jpg [ 30.08 KiB | נצפה 4658 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:23 am 
Sophomore

http://news.walla.co.il/?w=/22/1869298

נשמע כאילו הוא לא הוחזק ברצועת עזה.
אולי מסיני,אזור אחר במצרים או בכלל מרחוק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 12:25 pm 
Hall of Famer

הראיון שלו בטלביזיה המצרית - מדובר בצדיק גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 1:20 pm 
Sophomore

לפי גורמים ביטחוניים בישראל הראיון האומלל הזה התקיים בניגוד להסכמים.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 8:37 pm 
Junior

זה היה ראיון כל כך דוחה שאני רק קיוויתי שהוא יענה לשאלה של המראיינת בנוגע לתיווך המצרי ב"אני מודה לנשיא מובארכ על עזרתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 1:25 am 
Junior

ziv כתב:
זה היה ראיון כל כך דוחה שאני רק קיוויתי שהוא יענה לשאלה של המראיינת בנוגע לתיווך המצרי ב"אני מודה לנשיא מובארכ על עזרתו".

אם אתה מנסה להקפיד על תעתוק נכון (דבר מבורך) אז עד הסוף, צורת הכתיבה הנכונה מערבית לעברית היא "מבארכ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 2:58 am 
Hall of Famer

התרגולת של ביבי לשים *** על האמריקאים הועילה לו גם במימוש העסקה.
מסתבר שבארה"ב לא מתים על הסיפור הזה, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 8:59 am 
Hall of Famer

וציפי לבני מגדירה מחדש את המושג פחדנות עם ראיון בידיעות מלא בצדקנות בדיעבד.
כעת קל לתקוע סכין, כשמכבש הלחצים פעל לטובת העסקה היא הסתתרה בחור שלה.
פחחחחחחחח.

עריכה:
בוואלה היא מצוטטת כי לא דיברה קודם העסקה, בגלל "שהיא הבטיחה לנועם שליט".
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
היא עוד היתה עלולה להיות ראש ממשלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 10:18 pm 
Hall of Famer

אבימאל, לזכותה של ציפי לבני יאמר שהיא התבטאה נגד עיסקאות מרחיקות לכת לא מעט פעמים עוד לפני שהעיסקה שבוצעה בכלל עלתה על השולחן, ושסביר להניח שאם היא הייתה מתבטאת כנגד העיסקה בזמן אמת ומנסה לעצור אותה די סביר להניח שהיו צולבים אותה בתקשורת. כמובן שהמעשה הנכון מוסרית מבחינתה היה להתבטא נגד העיסקה בזמן אמת, אבל מהלך כזה יכול להיות שהיה קובר אותה ציבורית לחלוטין (מצד שני, זה לא שכרגע היא לא עם רגל אחת בקבר מבחינה ציבורית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 10:59 pm 
Hall of Famer

1. לא חושב שליבני עם רגל אחת בקבר. על אף שמפלגת העבודה התחזקה עם הבחירה של שלי יחימוביץ', לקדימה עדיין יהיו כמה וכמה מושבים בכנסת הבאה להערכתי.
2. ליבני פשוט יצאה מגוחכת בחודשים האחרונים גם עם המחאה וגם עכשיו עם עסקת שליט, בכך שהיא החליטה שבתור ראש אופוזיציה היא אומרת כל דבר שהוא הפוך ושונה ממדיניות הממשלה, גם אם מדיניות הממשלה הייתה שהשמיים כחולים והשמש זורחת במזרח.
3. איווט ליברמן התנגד לעסקה וגם הצביע נגדה בהחלטת הממשלה. אז ברור שליברמן גם נהנה במידה מסוימת מכך שהעסקה בוצעה בסופו של דבר ורוב הציבור כבר ממילא לא זוכר את זה, אבל הוא אמר את דעתו והצביע נגד בזמן אמת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 28, 2011 11:16 am 
Hall of Famer

בשולי העסקה וכו', נתקלתי ביו טיוב בשני הקטעים הנ"ל, של מבצע חילוץ חטופי "סבנה" בנתב"ג (שאז כמובן לא נקרא עוד ככה). מעניין מאוד לראות את זה, מתוך מבט לחדשות של אותו יום.

חלק א

חלק ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 2:55 pm 
Hall of Famer

אתמול הייתה בשער האחורי של ידיעות ("עיתון ידיעות" כמו שרדטי אומר) תמונה של שלוש דמויות עומדות להן בין השיחים במצפה הילה ומנסות להציץ לראות את שליט. זה מתחבר לאנשים הללו שראיינו אותם בטלויזיה שאמרו "נסענו שעתיים לראות את גלעד, שיתנו לנו לראות אותו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 9:32 am 
Sophomore

ככה זה במדינת הריאליטי... כי סה"כ, הרי זה כמעט כמו ששליט ניצח איזה מהדורה מורחבת במיוחד של אח גדול או משהו.

פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2011 11:01 am 
Hall of Famer

משולם נהרי, שר בלי תיק בממשלת ישראל, לא מבסוט מגלעד שליט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143299,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא