סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 4:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
הפסד אחד למגדל לא אמור לשנות משהו לגבי אדריאטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 4:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
לגבי המשחק נתניה-חולון:

כמו שראינו בכל המשחקים של נתניה עד כה, למעט המשחק מול אלקטרה, הקבוצה במקום האחרון בזכות ולא בחסד. קבוצה שכונתית, טפשה, נטולת יכולת הגנתית מינימלית ובעיקר בקו הקדמי. פרנקו עושה לעצמו פדיחות בכל משחק, אשכרה פארודיה על מאמן, וכשמאמן כמו דן שמיר עומד מולו ההבדלים צועקים לשמיים. חולון ניצלה את כל היתרונות היחסיים שלה, הפעילה מצוין את הפורוורדים ואת דאנסטון, הנעת כדור מצוינת. שאפו. מה שכרגיל מבאס במשחקים נגד חולון זה קהל הבבונים שמלווה אותה לכל מקום, לאומית יכול להתפעל כמה שהוא רוצה מהכמות, אבל כשהאיכות היא כל כך ירודה-לא הייתי ממהר להתלהב.

לגבי אלקטרה-ירושלים:

ראי, מה אתה אומר, אנחנו עוד הולכים לחתום על הדיל ההוא עם אוחיון? זה בדיוק מה שאמרתי אחרי המשחק עם שרלרואה. אוחיון יכול להספיק נגד קבוצה בינונית שתופסת יום או רבעים רעים, לא נגד קבוצה בעלת פוטנציאל שמתחברת. כל כך קל לעצור אותו בהתקפה שזה מביך. רנדל הוכיח שהוא פשוט שחקן שמשנה משחקים, חכמת המשחק שלו היא לא משהו שאפשר ללמד. ורנאדו הראה לליאור אליהו בהגנה מאיפה משתין הגבוה האתלט, ואם פרנקו עושה פארודיה על מאמן-זו שאליהו עושה על שחקני הגנה היא אפילו מצחיקה יותר.

אזכיר שוב שאלקטרה אולי הפסידה רשמית בפעם הראשונה העונה, אבל היתה מאד קרובה להפסדים גם נגד אשקלון ונתניה. שיקום מי שחושב שההחלטה ללכת לאדריאטית נכונה, גם בכפוף לסכומים שהליגה משלמת.

באמת נדב, ואני לרגע חשבתי שאני בסטוקהולם כשהגעתי לאולם בנתניה. בלונידינים כחולי עיניים שמוחאים כפיים בנימוס ובאים להנות מכדורסל במתקן נהדר. או שמא הגעתי לפח זבל סרוח שאולם הפחים נראה כמו וומבלי על ידו, עם קופים מכל סוג שהוא שעוד לפני שהתחיל המשחק (!!) קיללו את דני פרנקו שלא לדבר תוך כדי המשחק, נהמו לכריס ווטסון אחרי שהחטיא זריקה נוחה ולאחר מכן קינחו בשירת "ביזיון ביזיון", וכמובן, חלק הצטרפו לעודד את חולון במחווה של עידוד טוב. והשיא, וברגע שמישהו מאוהדי חולון העז לקלל את ליאור חכמון קמו כמה דבילים לכיוון שלו במטרה להתחיל מכות...
אז נדב, מי שגר בבית מזכוכית...
וכמובן, המשך צפיה מהנה במשחקים של נתניה השנה.

שמע, אני הראשון להצטרף אליך במחאה על חווית הצפייה באולם שלנו. אממה, מהיכרות עמוקה עם הקהל שלנו, כמו שגם אתה יודע בוודאות-מדובר בחבורת ילדים חנונים, שאני לא זוכר שאי פעם ביצעו או התחילו אקט אלים כלשהו. לקלל את דני פרנקו זה לגיטימי לגמרי לאור היכולת העלובה שמציגה הקבוצה, נהמות לווטסון ממש לא שמעתי-אבל גם אני צרחתי (כמו שאני צורח מאז שהוא הצטרף אלינו) לפרנקו שיעיף את הנזק הזה מהמגרש. וכן, היה בזיון מוחלט, וזכותו של הקהל לצעוק את זה. זו ממש לא אמת המידה שבה אני מודד את הקהל. "קהל של בבונים" זה קהל שההתגרויות שלו בשחקנים יריבים הן על גבול האלימות (ראה מה שאחד הבבונים שלכם צעק לגואטה), זה קהל שמקלל בטירוף ובתנועות מנהל אולם בן קרוב ל70, וזה קהל ש...רגע, אתה מדבר על התקרית עם חכמון? כי אני לגמרי הייתי מעורב בה, נעים להכיר. מה שקרה, בדיוק נמרץ, זה שהיה ריב בין חכמון לסאליבן על המגרש והבבונים שלכם התחילו לנהום ולקלל את חכמון בטירוף (אולי מכאן התבלבלת עם הנהמות שלא היו לווטסון?). אני, שחשבתי דרך אגב שחכמון אשם, הסתובבתי ועשיתי אצבע משולשת לקהל שלכם. בתגובה, אחד הבבונים משלכם זרק עליי מסטיק והתחיל לרדת לכיווני כדי ללכת מכות, עד שאחד המאבטחים עצר אותו. לאחר מכן הוא הבטיח שיזיין אותי ושאר כל טוב אחרי המשחק. אז אם המשוואה היא אצבע משולשת כתגובה לנהמות שמובילה לאטרף האלים שראיתי מהאוהד שלכם (זה לא אתה במקרה, נכון?), איי רסט מיי קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 4:52 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
טוב. נניח שבלאט זלזל וההפסד לא אומר כלום. נגיד. זורם עם זה.
האם זה שמכבי קולעת משחק שלישי רצוף פחות מ70 אומר משהו?
האם זה שלמכבי יש רכז שרותם ארליך לידו נראה כמו אמיר כץ זאת לא בעיה? אוחיון לטעמי שחקן האסל. לא מסוגל לקנות סל ובאירופה יכירו אותו כמו שקטש מכיר אותו ופשוט יתנו לזרוק לסל (ולראות אם הוא מגיע לטבעת). הבן אדם כל כניסה נכנס בשביל למסור. חאלס.
האם זה שלנגפורד באמת נותן לך געגועים לדייויד אנקרם אומר משהו? מהיום הראשון לא הבנתי מדוע שחקן כזה יש לו תג מחיר של מיליון דולר...על מה? הוא סקורר (כושל יש לומר) שלא עושה אחרים טוב יותר, לא עושה הגנה, לא עושה כלום.
האם זה שכל שחקן טוחן את אליהו אומר משהו?
האם זה שגיא פניני כבר חודש לא מסוגל לקנות סל (והוא קיבל חוזה משודרג אז יש לו סכומים לקנות סלים) אומר משהו?
האם לא הודיעו לבורשטיין שהוא פרש והוא פשוט לא יודע את זה? השחקן הזה פשוט לא לרמות הללו. משעשע אותי לראות אותו מכדרר ומגן על עצמו מחטיפות עם מרפקים וידיים הצידה להעיף שחקני הגנה שבאים לחטוף לו (עבירות תוקף שלא נשרקות אגב)? ראבק שיתן לג'ון שייר לשחק. רע מזה לא יכול להיות.

ושאלה אחרונה: האם עופר שלח גיי ומאוהב ברנדל?

עוד דבר לסיום:
סטרוברי פשוט מהיר. יש לו מן שינוי מהירות מאד מהיר. אם היה בעל קליעה יציבה היה נשאר בNBA ללא בעיה.

נראה לי שהתשובה לרוב השאלות היא 1-4 ביורוליג וללא הפסד באדריאטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 4:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדב, שים גם את פארמר מול שומר ברמתו של רנדל שגדול עליו בהרבה סנטימטרים, ותגיד לו "תסתדר לבד, אין חסימות, אה כן, אתה גם מוביל הכדור היחיד בסגל, אין לך מחליף ובטח לא עוד מוביל כדור לידך, והכל עליך" - אני לא בטוח שהוא יסתדר.
בכלל נדמה לי שנסחפים פה לקיצוניות. מכבי לא קבוצה ברמה של שנה שעברה, אבל כולה הפסידה משחק אחד לקבוצה שהתחברה אתמול מצוין ונוהלה מצוין על ידי מאמן שבא מוכן למשחק, מול מאמן שזרק זין על המשחק. אני כבר מחכה לאזכור של מ.כ. הבקעה בעוד 5... 4... 3...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:03 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
הפסד אחד למגדל לא אמור לשנות משהו לגבי אדריאטית.

זו תגובה למה שאני כתבתי?

ראי שעל הקיר כתב:
נדב, שים גם את פארמר מול שומר ברמתו של רנדל שגדול עליו בהרבה סנטימטרים, ותגיד לו "תסתדר לבד, אין חסימות, אה כן, אתה גם מוביל הכדור היחיד בסגל, אין לך מחליף ובטח לא עוד מוביל כדור לידך, והכל עליך" - אני לא בטוח שהוא יסתדר.
בכלל נדמה לי שנסחפים פה לקיצוניות. מכבי לא קבוצה ברמה של שנה שעברה, אבל כולה הפסידה משחק אחד לקבוצה שהתחברה אתמול מצוין ונוהלה מצוין על ידי מאמן שבא מוכן למשחק, מול מאמן שזרק זין על המשחק. אני כבר מחכה לאזכור של מ.כ. הבקעה בעוד 5... 4... 3...

לא תשמע ממני שקטש לא עשה בית ספר גבוה לבלאט אתמול, אבל אני מזכיר שוב את אשקלון ונתניה. מילא התגובות הפאבלוביות של פרודו, שבאות ממקום של אהדה עיוורת. אבל שאתה תבוא ותגיד "כולה הפסידה משחק"? בחייך. אשקלון היתה טובה יותר ממכבי ת"א לאורך כל המשחק ביניהן וברק נתניה האימתנית היתה כפסע מנצחון בנוקיה. אני האחרון שימעיט בכוחה של אלקטרה, אבל "כולה הפסד אחד" זה לדעתי משפט של טמינת ראש בחול אל מול מה שאנחנו רואים מאלקטרה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:12 pm 
Hall of Famer

נורטון, זה שמכבי במאזן מצויין עד עכשיו זה נכון וטוב ויפה, אבל האם ביכולת הנוכחית היא תישאר במאזן כזה לאורך זמן? כי לדעתי לא. יכול להיות שהכל עניין של כושר נקודתי חלש של שחקנים ובעוד 3 ימים-שבוע-חודש דברים יתחברו ויראו יותר טוב, אבל בעיני יש למכבי כמה בעיות שהיא חייבת לענות עליהן אם היא רוצה להגיע רחוק, ובראש ובראשונה העמדה 2 והקליעה מבחוץ.

ובסופו של דבר, השאלה הכי חשובה היא עם איזה סגל מכבי מגיעה לשלבי ההכרעה של העונה, פארמר ישאר או לא? דוראנט/אמארה/כספי/שחקן אחר מה-NBA יגיעו? אני רק יכול להעריך שהסבירות שמכבי תסיים את העונה עם הסגל הזה כפי שהוא לא גבוהה במיוחד ולכן כל הפילפולים על קוצו של אוחיון בהקשר של סיכויי מכבי להצליח הם לא הכי רלוונטיים עד שהשאלה הזו לא מקבלת תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:14 pm 
Hall of Famer

אמרתי שהכל טוב? לא הכל טוב. המשחק מול נתניה - אני הייתי הראשון פה שקרה לו בזיון והייתי הכי קיצוני כלפיו כמדומני. מצד שני נדמה לי שבת'רד הזה אנחנו רואים פה קיצוניות שהיא כבר ברמה האקזיסטנציאלית.
דרך אגב, לי אין ספק כמוך שהאדריאטית זה מתכון לכשלון. בחודש הבא צפוי למכבי עוד פעם סבב של 3 משחקים ב-4 ימים, ויהיו לה עוד סבבים שהם אולי אפילו יותר קשים של 3 משחקים ב-5 ימים שבימים הפנויים יש טיסות. מצד שני, איך שלא הופכים את זה האדריאטית נגמרת במרץ, הרבה לפני שיא העונה, הסגל עוד ישתנה ויתעבה, וגם הכושר הרע של הקלעים לא יימשך לנצח. אני גם לא חושב שכבוד המאמן יעז לבוא עוד פעם לסוף סבב כזה באווירת סוף קורס, ואם כבר יש לו סגל כזה רחב - אני מאמין שישתמש בו יותר בתבונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:16 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
satriani כתב:
טוב. נניח שבלאט זלזל וההפסד לא אומר כלום. נגיד. זורם עם זה.
האם זה שמכבי קולעת משחק שלישי רצוף פחות מ70 אומר משהו?
האם זה שלמכבי יש רכז שרותם ארליך לידו נראה כמו אמיר כץ זאת לא בעיה? אוחיון לטעמי שחקן האסל. לא מסוגל לקנות סל ובאירופה יכירו אותו כמו שקטש מכיר אותו ופשוט יתנו לזרוק לסל (ולראות אם הוא מגיע לטבעת). הבן אדם כל כניסה נכנס בשביל למסור. חאלס.
האם זה שלנגפורד באמת נותן לך געגועים לדייויד אנקרם אומר משהו? מהיום הראשון לא הבנתי מדוע שחקן כזה יש לו תג מחיר של מיליון דולר...על מה? הוא סקורר (כושל יש לומר) שלא עושה אחרים טוב יותר, לא עושה הגנה, לא עושה כלום.
האם זה שכל שחקן טוחן את אליהו אומר משהו?
האם זה שגיא פניני כבר חודש לא מסוגל לקנות סל (והוא קיבל חוזה משודרג אז יש לו סכומים לקנות סלים) אומר משהו?
האם לא הודיעו לבורשטיין שהוא פרש והוא פשוט לא יודע את זה? השחקן הזה פשוט לא לרמות הללו. משעשע אותי לראות אותו מכדרר ומגן על עצמו מחטיפות עם מרפקים וידיים הצידה להעיף שחקני הגנה שבאים לחטוף לו (עבירות תוקף שלא נשרקות אגב)? ראבק שיתן לג'ון שייר לשחק. רע מזה לא יכול להיות.

ושאלה אחרונה: האם עופר שלח גיי ומאוהב ברנדל?

עוד דבר לסיום:
סטרוברי פשוט מהיר. יש לו מן שינוי מהירות מאד מהיר. אם היה בעל קליעה יציבה היה נשאר בNBA ללא בעיה.

נראה לי שהתשובה לרוב השאלות היא 1-4 ביורוליג וללא הפסד באדריאטית.

היורוליג שנים הוא פח בשלב הראשון.
בואו נחכה לקבוצות רציניות.
לא אמרתי שמכבי היא ברמת שרלרואה. מכבי ברמה טובה ביורוליג אבל כרגע נראת חלשה יחסית לשנים קודמות ובטח לא מאריות היורוליג.
לדעתי מכבי מכוונת לפיינלפור. בסגל הנוכחי קשה לראות אותם מגיעים לשם.
על האדריאטית אפילו לא אגיב. רק אומר שלובליאנה היו קרובים מאד לנצח בהיכל. הכי קרובים שיש. מכבי טובה יותר היתה גומרת את זה ברבע השני ועוברת לקרוז קונטרול עד הסוף. אבל היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:18 pm 
Hall of Famer

עזבו אוחיון ובורשטיין - לדעתי שחקנים לא לרמה של מכבי. או לא לרמה שמכבי מתיימרת להיות.
עזבו רגע אנקרם...אהה סליחה. לנגפורד.
מי זה סמית? לא שמעתי עליו לפני מכבי ( לא מגדיר את עצמי עכבר כדורסל כמו פעם אבל אני די שולט בשמות של זרים ביורוליג).
הבן אדם לא עושה כלום. נראה אתמול וברוב העונה כמו ג'ייסון וויליאמס גירסה 2.0
לא מדבר אפילו על השוואה מול אידסון (ואני לא מחזיק מהלבנבן). הבן אדם פשוט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:26 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אמרתי שהכל טוב? לא הכל טוב. המשחק מול נתניה - אני הייתי הראשון פה שקרה לו בזיון והייתי הכי קיצוני כלפיו כמדומני. מצד שני נדמה לי שבת'רד הזה אנחנו רואים פה קיצוניות שהיא כבר ברמה האקזיסטנציאלית.
דרך אגב, לי אין ספק כמוך שהאדריאטית זה מתכון לכשלון. בחודש הבא צפוי למכבי עוד פעם סבב של 3 משחקים ב-4 ימים, ויהיו לה עוד סבבים שהם אולי אפילו יותר קשים של 3 משחקים ב-5 ימים שבימים הפנויים יש טיסות. מצד שני, איך שלא הופכים את זה האדריאטית נגמרת במרץ, הרבה לפני שיא העונה, הסגל עוד ישתנה ויתעבה, וגם הכושר הרע של הקלעים לא יימשך לנצח. אני גם לא חושב שכבוד המאמן יעז לבוא עוד פעם לסוף סבב כזה באווירת סוף קורס, ואם כבר יש לו סגל כזה רחב - אני מאמין שישתמש בו יותר בתבונה.

עונה של קבוצת כדורסל זה דבר דינמי, בעיקר כשהעומס גבוה. כמו שיכול להיות טוב לאלקטרה בהמשך הדרך כי האדריאטית תסתיים, והסגל יתעבה ויתגבש והקלעים יחזרו לכושר והמאמן לא יזרוק זין וכו'-יכול לקרות אחרת. אין לזה משמעות עמוקה משום בחינה גם אם אלקטרה לא תיקח אליפות בארץ ואפילו אם לא תעבור את הטופ 16, אבל הדיון האם ההסתבכות הזאת עם האדריאטית באמת שווה את הכסף הוא לא מיותר.

ואגב זניחותה היחסית של האדריאטית, מישהו ראה את הראיון הבזיוני שנערך בערב הכדורסל עם ננו גינזבורג? אלי סהר מצליח לרדת ברמה בכל פעם מחדש, הזלזול שלו בתחום שהוא מסקר יכולה להוציא מהדעת. סהר ומאיה רונן מדברים עם גינזבורג, שמספר להם על כוחה של הVTB ואמר בעדינות שהיא ליגה טובה יותר מהאדריאטית. סהר היה חייב לקחת את זה למקום של "האדריאטית זה ליגה של מחניים קטן". לאחר מכן סהר ניסה לשכנע את גינזבורג שהוא מאמן בליגה מקומית מחורבנת, ומתי הוא כבר מתקדם משם. ננו ענה לו יפה שישנן קבוצות צ'כיות שאינן נופלות ואף טובות יותר מקבוצות ישראליות, ושהמקום הספציפי שהוא נמצא בו הוא איכותי מספיק. שיהיו לנו יותר אנשי מקצוע כמו גינזבורג וכמה שפחות "עתונאים" כמו סהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:29 pm 
Sophomore

לנגפורד. איזו צרה האיש הזה. שחקנים כאלה גורמים לי לא לרצות לראות כדורסל. איך בלאט לקח דבר כזה לסגל שאמור להיות קבוצתי לא ברור לי. האיש פשוט נזק, ואין אפילו שמץ של ניצוץ שמראה שהאיש מבין מה רוצים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:32 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
מי זה סמית? לא שמעתי עליו לפני מכבי ( לא מגדיר את עצמי עכבר כדורסל כמו פעם אבל אני די שולט בשמות של זרים ביורוליג).

אני מניח שעל האפמן שמעת רבות לפני התקופה בצהוב, וגם ידעת בדיוק מהי איכותו הצפויה של אנתוני פארקר.

אורליאן כתב:
לנגפורד. איזו צרה האיש הזה. שחקנים כאלה גורמים לי לא לרצות לראות כדורסל. איך בלאט לקח דבר כזה לסגל שאמור להיות קבוצתי לא ברור לי. האיש פשוט נזק, ואין אפילו שמץ של ניצוץ שמראה שהאיש מבין מה רוצים ממנו.

לסיבה שבגינה בלאט לקח את לנגפורד קוראים בעברית צחה "פאניקה". והאיש מבין מה רוצים ממנו, רק לא מבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:46 pm 
Junior

satriani כתב:
עזבו אוחיון ובורשטיין - לדעתי שחקנים לא לרמה של מכבי. או לא לרמה שמכבי מתיימרת להיות.

שחקן לא רע שבקבוצות שהן לא מכבי יכול להצליח ולהיות שחקן מוביל בליגה שלנו. כמו טריי סימונס בגדול. אנקדוטה - סמית' היה סגור בחולון בקיץ שעבר, דורסמן סגר איתו את כל התנאים, החוזה נשלח ואז רגע לפני החתימה על חוזה בסך 300,000 דולר קרה הפיצוץ הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:52 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
לגבי המשחק נתניה-חולון:

כמו שראינו בכל המשחקים של נתניה עד כה, למעט המשחק מול אלקטרה, הקבוצה במקום האחרון בזכות ולא בחסד. קבוצה שכונתית, טפשה, נטולת יכולת הגנתית מינימלית ובעיקר בקו הקדמי. פרנקו עושה לעצמו פדיחות בכל משחק, אשכרה פארודיה על מאמן, וכשמאמן כמו דן שמיר עומד מולו ההבדלים צועקים לשמיים. חולון ניצלה את כל היתרונות היחסיים שלה, הפעילה מצוין את הפורוורדים ואת דאנסטון, הנעת כדור מצוינת. שאפו. מה שכרגיל מבאס במשחקים נגד חולון זה קהל הבבונים שמלווה אותה לכל מקום, לאומית יכול להתפעל כמה שהוא רוצה מהכמות, אבל כשהאיכות היא כל כך ירודה-לא הייתי ממהר להתלהב.

לגבי אלקטרה-ירושלים:

ראי, מה אתה אומר, אנחנו עוד הולכים לחתום על הדיל ההוא עם אוחיון? זה בדיוק מה שאמרתי אחרי המשחק עם שרלרואה. אוחיון יכול להספיק נגד קבוצה בינונית שתופסת יום או רבעים רעים, לא נגד קבוצה בעלת פוטנציאל שמתחברת. כל כך קל לעצור אותו בהתקפה שזה מביך. רנדל הוכיח שהוא פשוט שחקן שמשנה משחקים, חכמת המשחק שלו היא לא משהו שאפשר ללמד. ורנאדו הראה לליאור אליהו בהגנה מאיפה משתין הגבוה האתלט, ואם פרנקו עושה פארודיה על מאמן-זו שאליהו עושה על שחקני הגנה היא אפילו מצחיקה יותר.

אזכיר שוב שאלקטרה אולי הפסידה רשמית בפעם הראשונה העונה, אבל היתה מאד קרובה להפסדים גם נגד אשקלון ונתניה. שיקום מי שחושב שההחלטה ללכת לאדריאטית נכונה, גם בכפוף לסכומים שהליגה משלמת.

באמת נדב, ואני לרגע חשבתי שאני בסטוקהולם כשהגעתי לאולם בנתניה. בלונידינים כחולי עיניים שמוחאים כפיים בנימוס ובאים להנות מכדורסל במתקן נהדר. או שמא הגעתי לפח זבל סרוח שאולם הפחים נראה כמו וומבלי על ידו, עם קופים מכל סוג שהוא שעוד לפני שהתחיל המשחק (!!) קיללו את דני פרנקו שלא לדבר תוך כדי המשחק, נהמו לכריס ווטסון אחרי שהחטיא זריקה נוחה ולאחר מכן קינחו בשירת "ביזיון ביזיון", וכמובן, חלק הצטרפו לעודד את חולון במחווה של עידוד טוב. והשיא, וברגע שמישהו מאוהדי חולון העז לקלל את ליאור חכמון קמו כמה דבילים לכיוון שלו במטרה להתחיל מכות...
אז נדב, מי שגר בבית מזכוכית...
וכמובן, המשך צפיה מהנה במשחקים של נתניה השנה.

שמע, אני הראשון להצטרף אליך במחאה על חווית הצפייה באולם שלנו. אממה, מהיכרות עמוקה עם הקהל שלנו, כמו שגם אתה יודע בוודאות-מדובר בחבורת ילדים חנונים, שאני לא זוכר שאי פעם ביצעו או התחילו אקט אלים כלשהו. לקלל את דני פרנקו זה לגיטימי לגמרי לאור היכולת העלובה שמציגה הקבוצה, נהמות לווטסון ממש לא שמעתי-אבל גם אני צרחתי (כמו שאני צורח מאז שהוא הצטרף אלינו) לפרנקו שיעיף את הנזק הזה מהמגרש. וכן, היה בזיון מוחלט, וזכותו של הקהל לצעוק את זה. זו ממש לא אמת המידה שבה אני מודד את הקהל. "קהל של בבונים" זה קהל שההתגרויות שלו בשחקנים יריבים הן על גבול האלימות (ראה מה שאחד הבבונים שלכם צעק לגואטה), זה קהל שמקלל בטירוף ובתנועות מנהל אולם בן קרוב ל70, וזה קהל ש...רגע, אתה מדבר על התקרית עם חכמון? כי אני לגמרי הייתי מעורב בה, נעים להכיר. מה שקרה, בדיוק נמרץ, זה שהיה ריב בין חכמון לסאליבן על המגרש והבבונים שלכם התחילו לנהום ולקלל את חכמון בטירוף (אולי מכאן התבלבלת עם הנהמות שלא היו לווטסון?). אני, שחשבתי דרך אגב שחכמון אשם, הסתובבתי ועשיתי אצבע משולשת לקהל שלכם. בתגובה, אחד הבבונים משלכם זרק עליי מסטיק והתחיל לרדת לכיווני כדי ללכת מכות, עד שאחד המאבטחים עצר אותו. לאחר מכן הוא הבטיח שיזיין אותי ושאר כל טוב אחרי המשחק. אז אם המשוואה היא אצבע משולשת כתגובה לנהמות שמובילה לאטרף האלים שראיתי מהאוהד שלכם (זה לא אתה במקרה, נכון?), איי רסט מיי קייס.

רק אל תתלונן אח"כ על מחסור בסקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 5:54 pm 
Senior

לא שהתלהבתי ממשהו שראיתי אתמול ממכבי אבל לתחושתי עם פניני בכושר קליעה סביר, em28 לא היה זוכה בעשירייה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 6:13 pm 
Hall of Famer

משהו לגבי ההשערה שעלתה פה שבלאט עשה סוג של סבוטז', כדי להוכיח נקודה להנהלה.
אני כאמור לא חושב שזה נכון (זלזול זה דבר רחוק מאד מסבוטז'), אבל לשם ההודעה הזו נניח שכן.
נראה לכם שאם היה סבוטז' כזה, הוא באמת מזיז לפדרמן שערה במקום שהשמש לא זורחת? את פדרמן מעניין המאזן בסוף העונה. אני מתכוון למאזן הכספי, לא לזה של הנצחונות וההפסדים.
כל ההחלטות שלו, החל מגימיקים חסרי מקצועיות שמוכרים מנויים (כגון קטש) דרך ההליכה לאדריאטית וכלה בהתעקשות על החתמתו של בורשטיין, מראות את זה.
לא נחמד להפסיד בבית לירושלים, אבל בסופו של דבר זה לא משפיע על כלום - לא על מנויים לעונה (הם כבר נמכרו), לא מנויים לעונה הבאה, לא על המיקום בסוף העונה, לא על המקום ביורוליג לעונה הבאה. הוא לא מזיז למכבי שקל לפה או לפה, לא לטווח קצר ולא לטווח ארוך. בקיצור, לא זזה השערה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 7:05 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
satriani כתב:

כמה טוב שההיסטוריה נשמרת עכשיו. ניישר קו בסוף העונה. :a_g_a:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 7:10 pm 
Junior

לא מרגש אותי ההפסד הזה. האמת, בכלל לא.
כן מוזרות לי ההחלטות של בלאט. אני לא רוצה לקפוץ למסקנות אבל אולי אולי ישנה חוסר חדות מסוימת - כמו סופו בפילזן שם כמעט הפסדנו את המשחק בגלל שסופו נשאר יותר מדי זמן על הפרקט בדקות מכריעות שהוא עובד על רזרבות המון זמן. במשחק נגד ירושלים? אתה נותן לאוחיון לשחק אחרי שבשלושה ימים שיחק כ-30 דק' לערב, ומעלה אותו כרכז יחיד?
אתה בונה את הקו האחורי שלך על לאנגפורד כשלא רק שלהגיד עליו שהוא לא מחובר לקבוצה זה אנדרסטיימנד, הוא שיחק יום לפני כן כ-30 דק' גם כן. פאפלוקאס שאני בכלל לא בטוח אם ראה יותר מ-10 דק' יחד בשני המשחקים שקדמו לירושלים(שרלרואה ולובליאנה), נשאר בחוץ. תאמרו לי מה שאתם רוצים, אבל לא נשמע לי הגיוני שלבלאט נשמע הגיוני באותו זמן להשאיר את אוחיון כרכז בודד במערכה, ועוד אחרי השחיקה של היומיים האחרונים?
ובואו נצא מנקודת הנחה שכל מה שאמרתי זה שטויות לחלוטין. האם אני רואה העדפה כלשהי של סמית' על פני פפלוקאס(בהנחה שעל לאנפורד אי אפשר היה לוותר בשום מצב במשחק הזה)?
סמית' מביא לי דברים דיי זהים למה שמביאים לי שני פורורדים אחרים - פניני ובלות'. שהם גם ישראלים.
הקליעה שלו לחלוטין לא יציבה ולהוריד כדור לרצפה גם ברמת הליגה זהו לא דבר שהוא שש לעשות. ההיתרון היחיד שיש לו זה שמירה על גארדים, והאם אני חושב שמכבי לא יכלו להסתדר בלעדיו על סטרוברי ונעימי? לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 8:11 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אורליאן כתב:

לסיבה שבגינה בלאט לקח את לנגפורד קוראים בעברית צחה "פאניקה". והאיש מבין מה רוצים ממנו, רק לא מבצע.

לא יודע... אני לא משוכנע לחלוטין, שלנגפורד באמת מבין מה הכוונה ב"למסור את הכדור".

להביא לנגפורד כזה לדיויד בלאט, זה לא פאניקה, זו היסטריה. כמעט איבוד עשתונות. מה גרם להיסטריה הזו? הפסד חוץ במשחק הראשון ביורוליג במילאנו?? וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אשקלון מנצחת למרבה הצער וסוגרת את המחזור.

הטבלה האלטרנטיבית:

blog.php?u=94&b=8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:57 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בחור חמוד, איש טוב, באמת אוהב אותו אבל כשזה עובד זה עובד.
גילי עובד מעורב פעמיים בנצחונות הביתיים הדחוקים של אשקלון. ופעמים לטובת הביתיים.
אשקלון - חיפה, לפני שבועיים 6 שניות לסיום שרק עבירה לטובת אשקלון על קילינגסוורת' בעודו השופט הרחוק מבין השלושה מהארוע, ובוידאו מאיזה זוית שלא תסתכל לא היתה עבירה. מרקו השווה מהקו, אח"כ לא שרק לעבירה על קרלוס פאוול באיבוד שלו וסקין קבר את השלשה עם הבאזר.
היום טעות גדולה הרבה יותר, לא רק שלו האמת, אפילו לא הכי שלו, אבל הוא הבכיר. הספסל האשקלוני (האפסנאי, הסקאוטר, עוד זוטרים) פורצים למגרש לחבק את קילינגסוורת, ממש ליד השופט הצעיר לייבוביץ, כשעל השעון עוד 2 שניות ובאמצע התקפה של אשקלון ומפריעים למהלך ההתקפה. טכני ! לא יכולה להיות אפשרות אחרת, (גם אם לא הפריעו למהלך). לא נשרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:06 am 
Freshman

טל -

האם אתה יכול לשים קישור ל - 10 השניות האחרונות אשקלון - חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:14 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
טל -

האם אתה יכול לשים קישור ל - 10 השניות האחרונות אשקלון - חיפה?

תמצא את המשחק פה : http://www.triangleinternet.tv/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 2:02 am 
Senior

יש עידכון לגביי ווילקרסון? איכשהו נראה לי כשהוא יחזור במקום וודס אנחנו נהיה קבוצה הרבה יותר טובה.

ולמרות הירידה על וודס, נקודה מעניינת מהמשחק האחרון שלנו. למרות משחק לא טוב שלו עם 1\9 מהשדה, הוא עדיין היה עם הפלוס מינוס הגבוה בקבוצה של 7+ ב21 דקות. מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 2:25 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
יש עידכון לגביי ווילקרסון? איכשהו נראה לי כשהוא יחזור במקום וודס אנחנו נהיה קבוצה הרבה יותר טובה.

ולמרות הירידה על וודס, נקודה מעניינת מהמשחק האחרון שלנו. למרות משחק לא טוב שלו עם 1\9 מהשדה, הוא עדיין היה עם הפלוס מינוס הגבוה בקבוצה של 7+ ב21 דקות. מעניין.

וילקרסון חוזר להתאמן בקרוב, ונראה איך היד החלימה. וודס עימנו לפחות עד אמצע ינואר. מבחינת התפקיד במגרש והתכונות של המשחק דווקא וודס מתאים לנו יותר. מבחינת הכושר - באימונים הוא מגלה שיפור רב וידית ידית מחוץ לקשת. במשחקים בנתיים לא, אבל נראה שזה יגיע. הוא מנוסה, סומכים עליו בדקות האעחרונות, ראה אסיסט מצוין שנתן לבן שימול לסל הניצחון, המשחק שלו חכם (4 אסיסטים כ"א מהם יפים מאד במשחק האחרון) ומוסיף בהתקפה מימד שלא היה. אם וכאשר ההכדורים שלו יכנסו יהיה טוב מאד. זה לא סתם ענין הפלוס מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gilsh, Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: