סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 8:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 1:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מי שהציל את המשחק לאלקטרה היה בראש ובראשונה אדון קרלוס פאוול עם 2 החטאות העונשין שלו, וקצת ג'רמיין ג'קסון שאמנם היה מעולה לאורך כל המשחק אבל כשל בפעולה האחרונה לפני ההארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 1:27 pm 
Freshman

היו מספר טעויות בניהול המשחק של גורקה שפגעו בחיפה:
1. אי החלפתו של וויליאמס בווילקירסון מיד אחרי העבירה הרביעית שלו 4 וחצי דקות לסיום הרבע הרביעי - היה מאפשר לו להגיע ל-2 דקות האחרונות עם שניהם על המגרש. בפועל, מיד עבירה חמישית של וויליאמס (שצריך ללמוד לשמור על הידיים שלו בכדורסל האירופי) וטיילר נשאר לבדו במערכה מול ג'יימס והנדריקס, ועם 4 עבירות לא היה לו סיכוי.

2. השארתו של לנדסברג על המגרש בעשר הדקות האחרונות של המשחק (כולל הארכה). היה לו יום גרוע, תל אביב סגרו אותו טוב והשופטים עוד לא נותנים לו כבוד והוצאתו של בן שימול במקומו.
3. לא הכניס את איידן בהארכה לתת הגנה על הנדריקס, היה ברור שווילקירסון (יחד עם בן שימול שגם לו היו 4 עבירות) לא יוכל לעצור אותו לבדו.

בסך הכל, מבחינת חיפה, ממשיכים להשתפר ביכולת (16 חטיפות אתמול) ולדעתי פחות מפיינל פור השנה יהיה כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 1:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ולזה צריך להוסיף את זה שהוא סמך יותר מדי על יכולת האחד-על-אחד של ג'קסון ולנסברג, ולא שלח את הגבוהים לחסום עבורם. אני חייב לציין למען ההגינות שגם אני לא ציפיתי שהם לא יצליחו לחדור באחד-על-אחד על פפאלוקאס, אבל לפחות מסוף הרבע השלישי הם לא הצליחו לעשות את זה, וגורקה היה צריך לשים לב לזה.

לנקודה של ויליאמס ו-4 העבירות אני לא מסכים. החלטה לגיטימית ביותר להשאיר שחקן עם 4 עבירות על המגרש כשאתה נכנס ל-4 הדקות האחרונות. גם לנקודה עם לנסברג ו-10 הדקות האחרונות אני לא ממש משכים. מי היה אמור להחליף אותו?

אני גם לא יודע אם היה צריך להכניס מחליף בשביל הנדריקס, אבל היו חייבים להביא עליו דאבל טים של לנסברג/ג'קסון. שפפאלוקאס יישאר חופשי מבחוץ ויזרוק, מה כבר יקרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 2:41 pm 
Freshman

כל הניתוחים למעלה הם למעשה פלפולים מיותרים.

אם פאוול היה קולע אחת משתי קליעות העונשין (והוא קלע עונשין של קרוב ל - 70% עד אתמול), כל התכתובת שמעל היתה מיותרת לחלוטין - לא טקטיקות ולא נעליים.

מה גורקה אשם בכך???

מה השמירה עם או בלי עזרה קשורה לכך??

בצדק פאוול נבחר לשחקן המאכזב - למרות שהיה טוב מאוד חלקים ארוכים של המשחק (ואני דווקא מעריך אותו מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 2:48 pm 
Freshman

שיהיה ברור.

אני בהחלט מרוצה מחיפה העונה, ומאד מאמין במיקי כמאמן.
אני גם די בטוח שחיפה תגיע לפיינל פור העונה ושם הכל יכול לקרות.

נכון שקליעות של פאוול היו סוגרות עניין אבל זו לא הנקודה.

לגבי לנדסברג - הבחור פשוט לא פגע ולא ממש תרם על המגרש, לכן היה צריך להחליף אותו (בן שימול ישב דקות לא מעטות על הספסל ברגעי ההכרעה), אבל זה קל מאד להגיד מהצד.

לגבי וויליאמס - 4 וחצי דקות זה הרבה זמן, בטח בקצב שהוא צבר עבירות במשחק הזה (זה רק אני או שהשופטים קלים יותר על המשרוקית כשצריך לשרוק עבירה רביעית לשחקן של חיפה ולא של תל אביב) ומיקי לקח הימור.
הימור יכול להצליח ולהיכשל, במקרה הזה הוא נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 2:54 pm 
Junior

פלטיאל כתב:
מכבי רעננה זל כתב:
השדרן חביב-הצלם מטריד.

דווקא השדר שעשע אותי

:ne_vi_del:

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:05 pm 
Hall of Famer

ארז כתב:
שיהיה ברור.

אני בהחלט מרוצה מחיפה העונה, ומאד מאמין במיקי כמאמן.
אני גם די בטוח שחיפה תגיע לפיינל פור העונה ושם הכל יכול לקרות.

נכון שקליעות של פאוול היו סוגרות עניין אבל זו לא הנקודה.

לגבי לנדסברג - הבחור פשוט לא פגע ולא ממש תרם על המגרש, לכן היה צריך להחליף אותו (בן שימול ישב דקות לא מעטות על הספסל ברגעי ההכרעה), אבל זה קל מאד להגיד מהצד.

לגבי וויליאמס - 4 וחצי דקות זה הרבה זמן, בטח בקצב שהוא צבר עבירות במשחק הזה (זה רק אני או שהשופטים קלים יותר על המשרוקית כשצריך לשרוק עבירה רביעית לשחקן של חיפה ולא של תל אביב) ומיקי לקח הימור.
הימור יכול להצליח ולהיכשל, במקרה הזה הוא נכשל.

ג'יימס יצא ב-5 עבירות ואוחיון קיבל בתור רביעית טכנית על מחאה לא ממש בוטה (התנועות של ויליאמס אחרי החמישית שלו היו הרבה יותר שוות טכנית מזה). אז כן, זה רק אתה.
ויליאמס היה השחקן ההגנתי הכי משמעותי של חיפה, הוא אפילו לא צריך לשמור קרוב ולהסתכן בעבירה - נוכחות החסימה שלו חשובה מכדי לוותר עליה. היה צריך לעשות התאמה, להרחיק אותו מהנדריקס ושיבוא לעזור עם חסימה מהצד הרחוק אולי. אבל ב-4 וחצי דקות זה הימור לגיטימי לחלוטין להשאיר על המגרש שחקן כל כך חשוב.

עדיין, הטעות הכי גדולה היתה ההימור על האחד-על-אחד של לנסברג וג'קסון על פפלוקאס ואחר כך גם על לנגפורד. זה אולי הימור הגיוני על הנייר, אבל ברבע האחרון גורקה היה אמור כבר להבין שזה לא עובד והם לא מצליחים לחדור בלי חסימה של גבוה. לעולם לא נדע - אבל יכול להיות שאם גורקה היה שם לב לזה, חיפה לא הייתה מגיעה למצב של תלות בזריקות העונשין של פאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:09 pm 
Junior

חיפה הפתיעו לרעה. אמנם ג'קסון תוספת כח ומאזן אותם, אבל בסך הכל זו קבוצה די מופרעת וגורקה הוא לא האיש שיצליח לרסן אותם. קרלוס פאוול למשל לא סופר אף אחד, מקבל החלטות רעות, לוקח זריקות לא קשורות למשחק מכל מצב. אני נזכר במיקי דורסמן שהיה נעזר בסטטיסטיקות שהראו מה האחוזים של כל שחקן מכל משבצת במגרש ובהתאם לזה היה אומר לו מאיפה הוא צריך לזרוק ומאיפה לא. אז מה שבטוח, עם פאוול לא עשו את זה. האיש חסר מצפון לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
צריך גם לזכור שמכבי שיחקה בלי אליהו, סמית', סופו, ופארמר (אם כי האחרון כבר לא רלוונטי להמשך) - 4 משחקני החמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:26 pm 
Hall of Famer

כן, אבל בוא לא ניסחף עם הקטע הזה. החסרון של סופו לא מאד הורגש, הגבוהים של מכבי בלי סופו היו דווקא אלה שהחזיקו אותה במשחק וניצחו אותו. פארמר כאמור הוא כבר בעצם לא חלק מהקבוצה.
אפשר היה לשתף את סמית במקום נושא הפטיש המוזר, קית' לנגפורד, אבל זה שמכבי בחרו אחרת זה לא כוח עליון. זו בחירה של מכבי.
מי שבאמת היה מאד חסר ולא היה לו תחליף זה אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:31 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ג'יימס יצא ב-5 עבירות ואוחיון קיבל בתור רביעית טכנית על מחאה לא ממש בוטה (התנועות של ויליאמס אחרי החמישית שלו היו הרבה יותר שוות טכנית מזה). אז כן, זה רק אתה.
ויליאמס היה השחקן ההגנתי הכי משמעותי של חיפה, הוא אפילו לא צריך לשמור קרוב ולהסתכן בעבירה - נוכחות החסימה שלו חשובה מכדי לוותר עליה. היה צריך לעשות התאמה, להרחיק אותו מהנדריקס ושיבוא לעזור עם חסימה מהצד הרחוק אולי. אבל ב-4 וחצי דקות זה הימור לגיטימי לחלוטין להשאיר על המגרש שחקן כל כך חשוב.

עדיין, הטעות הכי גדולה היתה ההימור על האחד-על-אחד של לנסברג וג'קסון על פפלוקאס ואחר כך גם על לנגפורד. זה אולי הימור הגיוני על הנייר, אבל ברבע האחרון גורקה היה אמור כבר להבין שזה לא עובד והם לא מצליחים לחדור בלי חסימה של גבוה. לעולם לא נדע - אבל יכול להיות שאם גורקה היה שם לב לזה, חיפה לא הייתה מגיעה למצב של תלות בזריקות העונשין של פאוול.

העבירות של ג'יימס היו חד משמעיות.
גם החמישית של וויליאמס - הוא פשוט שולח את הידיים הארוכות ארוכות שלו לכיוון השחקן עליו הוא שומר. לכן לדעתי היה צריך לגונן עליו יותר שלא יעשה חמישית.
אין ספק בכלל שהוא פקטור אדיר בהגנה, הרבה מעבר לסטטיסטיקה שרואים על הנייר.
ודווקא טיילר ווילקירסון התמודד טוב יותר עם הנדריקס (לפני העבירה הרביעית, כשהיה ברור שאין שום סיכוי שהוא מסתכן בחמישית שסוגרת סופית את המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:35 pm 
Hall of Famer

החמישית של ג'יימס כן, לפני זה - אני לא זוכר אם השלישית או הרביעית - ממש לא.
ואני מסכים שהיה צריך לגונן על ויליאמס, אבל לא בזה שתוציא אותו. הוא שינה את כל משחק ההתקפה של מכבי. תרחיק אותו מהנדריקס, חפה עליו עם שחקנים אחרים, ותורה לו רק לבוא לעזרה בחסימה. זה כולה 4 וחצי דקות, המאני טיים של המשחק כבר התחיל. זה לא שהוא עשה את הרביעית שלו ברבע השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 3:55 pm 
Hall of Famer

חיפה קבוצה מאוד מוכשרת אבל לא מספיק מאומנת.מכבי שוב פעם בלי פארמר לא מגיעה ל70 נק (ב40 דקות) ובלעדיו היא פגיעה מאוד גם בליגה המקומית.חיפה חייבת לחזק את הספסל הדליל שלה אם היא רוצה להגיע רחוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 4:06 pm 
Hall of Famer

מה שמדהים ( או שלא בעצם ) הוא שחיפה ביום בינוני לחלוטין , כאשר רק ג'קסון ובן שימול נותנים תפוקה מרשימה עבורם , ושאר 3 הזרים די אכזבו .
כפי שכתב הראי , מזלה של מכבי שהיא שילבה במשחק זה את ג'יימס והנדריקס , סופו היה יכול להסתבך מול חבורת אתלטים שכזאת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 4:29 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם מזלה או לא מזלה, אף פעם אי אפשר לדעת עם סופו אם הוא יצליח להתגבר עם הכוח שלו על האתלטיות של היריבים. יש משחקים שהוא מצליח ויש משחקים שלא. בפועל, בדיעבד, זה יצא טוב והחסרון שלו לא הורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2011 7:42 pm 
מנהל פורום

הנה אחד החזקים:

ציטוט:
הגארד האמריקני, ג'רמי ווייז, שוחרר ממכבי חיפה ויעזוב ביממה הקרובה את הארץ. המהלך היה צפוי, שכן חיפה חשבה בתחילה שווייז יצליח לאייש את עמדת הרכז, אלא שאז גילתה שהעמדה הטבעית שלו היא עמדת הסקנד-גארד ולכן החזירה לסגל את רכזה בעונה שעברה, ג'רמיין ג'קסון הוותיק.

http://one.co.il/Article/191265.html

טל, תגובתך על התגלית המרעישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2011 7:52 pm 
Junior

Shiver כתב:
הנה אחד החזקים:

ציטוט:
הגארד האמריקני, ג'רמי ווייז, שוחרר ממכבי חיפה ויעזוב ביממה הקרובה את הארץ. המהלך היה צפוי, שכן חיפה חשבה בתחילה שווייז יצליח לאייש את עמדת הרכז, אלא שאז גילתה שהעמדה הטבעית שלו היא עמדת הסקנד-גארד ולכן החזירה לסגל את רכזה בעונה שעברה, ג'רמיין ג'קסון הוותיק.

אני לא טל אבל כנראה שזו מחלה שם, יש משהו בדי וי די שמעוות את התמונה/עמדות, כי גם בשנה שעברה הם הביאו את דרק לאו במחשבה שהוא רכז או יכול לשחק רכז, ונתקלו באותה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2011 10:36 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
Shiver כתב:
הנה אחד החזקים:

ציטוט:

אני לא טל אבל כנראה שזו מחלה שם, יש משהו בדי וי די שמעוות את התמונה/עמדות, כי גם בשנה שעברה הם הביאו את דרק לאו במחשבה שהוא רכז או יכול לשחק רכז, ונתקלו באותה בעיה.

עוזר המאמן הנוכחי שלך, אלעד חסין, אחראי לדרק לאו. שאל נא אותו אם לא אמרתי לו אחרי אימון וחצי שהקריירה שלו תיפול על השחקן הזה אם לא יחליף אותו מהר.
משהו דומה אמרתי העונה לגורקה לגבי וייז, הפעם אחרי 2 אימונים. לשמחתי גורקה אכן דרש להחליפו (גם קצת באיחור).
אין מה לעשות, נופלים לפעמים, גם גדולי המאמנים. יש גם מקרים הפוכים - כמה קיטונות של לעג ספגנו כשהחתמנו את שון ויליאמס, החתמה של גורקה. החבר'ה מי"ם התערבו ביניהם כמה משחקי אימון ייקח לו לחזור לארה"ב. כמה גבות הורמו כשהצענו לגליל את קילינגסוורת' כדי לקבל את וילקרסון (לא שמרקו לא שחקן טוב, אבל לנו ספציפית ההחלפה השתלמה), גם זה היה מהלך בלעדי אמיץ יש לומר של גורקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2011 11:02 pm 
Junior

לא סותר את העובדה שכבר שנתיים הקבוצה נופלת בסקאוטינג על העמדה הכי חשובה במגרש. אז הפעם ג'קסון הגיע מוקדם יותר (ולא 10 משחקים לסיום העונה) ואפשר לצפות שהקבוצה באמת תשתפר. עדיין אני באמת מתקשה להבין בנייה של קבוצה (צעירה, בעייתית בלשון המעטה מבחינה פרסונאלית) בלי רכז מנהיג שיעשה סדר בעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 30, 2011 11:09 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
לא סותר את העובדה שכבר שנתיים הקבוצה נופלת בסקאוטינג על העמדה הכי חשובה במגרש. אז הפעם ג'קסון הגיע מוקדם יותר (ולא 10 משחקים לסיום העונה) ואפשר לצפות שהקבוצה באמת תשתפר. עדיין אני באמת מתקשה להבין בנייה של קבוצה (צעירה, בעייתית בלשון המעטה מבחינה פרסונאלית) בלי רכז מנהיג שיעשה סדר בעניינים.

לא כזו בעייתית כמו שעושים ממנה (פרסונלית)
והיי לייטס ירוק מהמשחק נגד מכבי : http://www.youtube.com/watch?v=R9CH_a3R ... e=youtu.be

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2011 12:14 am 
Freshman

את העובדה שוייז איננו רכז אלא מספר 2 ציינתי כבר מספר פעמים עוד לפני שהליגה התחילה - קל מאוד היה לראות מהפרסומים עליו באינטרנט שמספר האסיסטים שלו נמוך מאוד, ואילו הקליעות רב יותר (אם כי בארץ נכשל גם בזה).

סדרת החינוך שעבר ג'קסון כנראה שהיתה מוצדקת - ראה את שני המשחקים בהם השתתף, אך לטעמי נמשכה יותר מדי זמן - כולל שלושה הפסדים מיותרים, עליהם יתכן שנבכה בסוף.

ובכל זאת - אם פאוול היה קולע רק אחת משתי זריקות העונשין - היינו חוזרים לשנות השמונים, בהם נצחנו (ולפעמים גם הבסנו) את מ. תל אביב פעם בשנה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 8:01 pm 
Hall of Famer

טל, אני שמח שאחרי פחות מחודשיים של ליגה אתה כבר מודיע באושר על הצלחה בהחתמת שון וויליאמס. אתה באמת מוכן לערוב לי ששון וויליאמס יגמור את העונה? האם מקרה פינוק לא יכול לקרות בחיפה? אף אחד, לפחות לא מי שמכיר את השחקן, לא גיחך על היכולת המקצועית של וויליאמס שברור שהיא גבוהה, בוודאי לקבוצה כמו חיפה. הבעיה היא שהבחור לא יציב במיוחד ולך תדע איך זה יסתיים. אם אני זוכר נכון, עוד לא היה מקום שהסיום היה מקסים מבחינת וויליאמס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 11:22 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
טל, אני שמח שאחרי פחות מחודשיים של ליגה אתה כבר מודיע באושר על הצלחה בהחתמת שון וויליאמס. אתה באמת מוכן לערוב לי ששון וויליאמס יגמור את העונה? האם מקרה פינוק לא יכול לקרות בחיפה? אף אחד, לפחות לא מי שמכיר את השחקן, לא גיחך על היכולת המקצועית של וויליאמס שברור שהיא גבוהה, בוודאי לקבוצה כמו חיפה. הבעיה היא שהבחור לא יציב במיוחד ולך תדע איך זה יסתיים. אם אני זוכר נכון, עוד לא היה מקום שהסיום היה מקסים מבחינת וויליאמס.

יחסית לנבואות ולהתערבויות הוא לא הצלחה אלא הצלחה היסטרית. אתה לא מכיר אותו לדעתי, אני הספקתי להכיר, ומבחינתינו הוא מהווה את ההפתעה הכי טובה עד כה, ואני לא מתייחס ליכולת. כמובן שהכל יכול לקרות אבל אם אני צריך להמר יש להערכתי יותר סיכוי שלא יגמור את העונה כי קבוצת אנ.בי.איי תעשה לו ביי אאוט (כבר היו התענינויות לפני ימים ספורים), מאשר ייחתך על ידינו.
לגבי מקרה פינוק - אני חייב להגיב ולומר לך שאם מריחואנה לשימוש עצמי באמת סיבה לחתוך מקבוצה (ולדעתי ממש לא כך במקרה פינוק) אז 75% משחקני הליגה הזרים, וגם לא מעט ישראלים יכולים לארוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 2:47 pm 
Freshman

טל כתב:
יחסית לנבואות ולהתערבויות הוא לא הצלחה אלא הצלחה היסטרית. אתה לא מכיר אותו לדעתי, אני הספקתי להכיר, ומבחינתינו הוא מהווה את ההפתעה הכי טובה עד כה, ואני לא מתייחס ליכולת. כמובן שהכל יכול לקרות אבל אם אני צריך להמר יש להערכתי יותר סיכוי שלא יגמור את העונה כי קבוצת אנ.בי.איי תעשה לו ביי אאוט (כבר היו התענינויות לפני ימים ספורים), מאשר ייחתך על ידינו.
לגבי מקרה פינוק - אני חייב להגיב ולומר לך שאם מריחואנה לשימוש עצמי באמת סיבה לחתוך מקבוצה (ולדעתי ממש לא כך במקרה פינוק) אז 75% משחקני הליגה הזרים, וגם לא מעט ישראלים יכולים לארוז.

מה לגבי 25% הנותרים - עוד לא יודעים איך להשיג ????
(שלא לדבר על כך שאלכוהול הוא סם לכל דבר, חוקי אמנם אבל תכלס, אותו דבר ואף יותר גרוע).

ולגבי הביי אאוט של וויליאמס - אולי כדאי להרגיע אותו קצת כדי להוריד אותו מהרדאר... (או שמא הסיום אתמול בירושלים יעשה את העבודה). זו תהיה מכה קשה לקבוצה אם ייקחו אותו.

דרך אגב, אני מאד מבין אותו ואת התסכול שלו. הבחור חי מההגנה ושורקים לו כל נגיעה. נכון שהוא קצת שולח ידיים יותר מדי (ואני מקווה שזה יעבור לו ככל שהעונה תתקדם) אבל בחייאת, שופטים, תנו לשחק ותפסיקו לשרוק כל שפשוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 4:52 pm 
Junior

ארז כתב:
נכון שהוא קצת שולח ידיים יותר מדי אבל בחייאת, שופטים, תנו לשחק ותפסיקו לשרוק כל שפשוף.

למיטב זכרוני זאת היתה גם טענת ההגנה במשפט של קצב, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot], idpwf1, סאבוניס ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה