סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ת'רד סרטים
הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדמה לי שאין כזה, או שאם יש הוא גלש לו למטה.

בכל אופן, נגמר עכשיו בכבלים "ללחוץ ידיים עם השטן", על רצח העם ברואנדה ובפרט על מפקד כח האו"ם שם (רומיאו דאלייר, שלא ברור לי איך הוא לא קיבל פרס נובל לשלום עדיין). באופן מוזר, מצליח להיות גם סופר אמין מבחינה היסטורית וגם סרט מצוין כסרט. אמרתי לעצמי שנציץ לכמה דקות ולא הצלחתי לזוז ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ת'רד סרטים
הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בדיוק עכשיו בטיסה בת 14.5 שעות שבה לא הצלחתי לישון, עשיתי מרתון סרטים קטן (שישה ברצף, למעשה. אגב, אין על קת'איי פסיפיק. מדהימים).

מה היה טוב? אהבתי את קולומביאנה, שהוא לא יותר ממה שהוא אמור להיות אבל זה נחמד ומגניב. אהבתי סרט בשם the inbetweeners או משהו כזה, שהוא קומדיה סטייל אמריקן פאי, אבל בריטית ולא רעה בכלל. וגם ההוא עם סטת'האם, דה נירו וקלייב אוון לא רע בסך הכל. Killer elite קוראים לו.
מה רע לתפארת? הדרמה הרומנטית המפגרת של אן האת'ווי וסטרג'ס - ONE DAY, אאל"ט היה שמו. ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:20 am 
מנהל פורום

איך אתה קובע שסרט על רואנדה הוא "אמין מבחינה היסטורית"? אפילו על סרטים על הסכסוך שלנו שנמצא פה קרוב הרבה פעמים אתה לא בטוח כמה זה אמין או לא, אז איך אפשר להגיד כזה דבר על התרחשות שרחוקה ממך מאוד (אלא אם אתה איזה מומחה לענייני רואנדה)?

ראיתי בסוף שבוע את Faces In the Crows, מותחן על בחורה שנמלטת מרוצח סדרתי וחולה בתסמונת שלא מאפשר לה לזהות פרצופים. סוג של ממנטו לעניים רק בלי יותר מדי תחכום. די בינוני בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:25 am 
Hall of Famer

שנת 2011 נגמרה ואוטוטו גם תגיע תקופת האוסקרים. כללית שנה די חלשה לטעמי לקולנוע, ולא מפתיע שכבר פורסם שזו השנה עם המכירות הכי חלשות מאז 1995. לצורך השוואה, 6 סרטים משנת 2010 הגיעו לטופ50 של שוברי הקופות בארה"ב בכל הזמנים. בשנת 2011 רק שני סרטים בטופ50 (הארי פוטר 7.2 והרובוטריקים 3).

יש לי עוד השלמות לעשות כמובן, אם כי רוב הסרטים עד כמה שהתרשמתי השנה, הם לא סרטים מאסט.

נסכם כמה מאלו שראיתי:
דרייב - אוברייייייטד. נפתח טוב עם נסיעה באוטו כשהרדיו פתוח על משחק של הקליפרס נגד הסלטיקס. סרט טוב, תסריט מעניין, אבל מפוספס איפשהו.

אקס מן ההתחלה - אחלה בחלה סרט. פריקוול נהדר לטעמי, שמסביר הרבה דברים לגבי סדרת הסרטים.

מאניבול - היה כאן ת'רד בנושא. לדעתי הסרט מתאים יותר לחובבי הז'אנר מאשר לצופים רגילים. סה"כ עושה את העבודה, ובראד פיט אולי גם יקבל מועמדות לאוסקר. הספר יותר טוב.

חצות בפריז - אולי זו האיכות של הסרט שהורדתי, אבל הרגיש כמו סרט וודי אלן טיפוסי ולא יותר מזה. הרגשה של הרבה ניים דרופינג הן במסגרת הסרט (שמות אמנים כמו סלבאדור דאלי, פיקאסו וכד') והן במסגרת השחקנים שמשחקים בסרט (לרבות קרלה ברוני). חביב אבל לא יותר.

כוכב הקופים המרד - עוד פריקוול מעולה. אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה.

קוד מקור - הסרט השני של דאנקן ג'ונס, אחרי "ירח". תסריט מעניין, סרט לא רע בכלל, אם כי בשלב מסוים זה קצת ממצה את עצמו, ומזכיר קצת את Groundhog Day עם ביל מאריי.

משוגע טיפש מאוהב - זה הסרט של ריאן גוסלינג שתרצו לראות. הקומדיות הרומנטיות בשנים האחרונות שינו את פניהן, וגם אם לא ב-180 מעלות, אז לפחות ב-90 מעלות. כבר לא רק צ'יק פליקס, אלא גם כאלו ששני בני הזוג יכולים להנות. מוצלח למדי.

ראנגו - הסרט המצויר הטוב ביותר של השנה. מחווה למערבונים השונים. שפה קצת וולגארית עד כמה שזכור לי, וגם קצת ארוך, אבל נחמד למדי להעביר את הזמן.

פרקליט במלכוד - דרמת בית משפט. שנאמר, been there done that.

חסר גבולות - תסריט מגניב. רק חבל שרוברט דה נירו ממשיך לעשות סרטים.

סופר 8 - שילוב של ג'יי ג'יי אבראמס עם סטיבן שפילברג היה אמור להניב תוצאה יותר טובה. בפועל סרט קצת לילדים ולא הצליח לממש את הפוטנציאל.

עץ החיים - אל. פשוט אל. אחד הסרטים ההזויים שראיתי בשנים האחרונות. וכן, הייאוש התחיל ברגע שהופיעו דינוזאורים על המסך.

להרוג את הבוס - אחלה קומדיה. קווין ספייסי וג'ניפר אניסטון פשוט גונבים את ההצגה. ג'יימי פוקס גם לא רע בכלל.

לא ידוע - תסריט מעניין, אם כי היינו כבר בסרטים דומים.

התפשטות - זה כמו התפרצות, רק התפשטות. עוד פעם וירוס שמאיים להכחיד את האנושות, ועוד פעם צוות של מדענים שמנסים למצוא חיסון למחלה.

רובוטריקים 3 - בעעעעעע. הסרט הגרוע שראיתי השנה. אחרי ההפסקה, התפללתי בכל רגע נתון שהסרט ייגמר, ואני עדיין מאמין שאם הם היו חותכים את הסרט באמצע, פשוט קאט וגמרנו, זה היה עושה סרט טוב יותר מהמוצר המוגמר.

אני מספר 4 - לא מאמין שראיתי את זה, אבל היי, זה היה בחינם. המפיקים חשבו אולי שעלו על איזה בלוקבאסטר שיכול להפוך לסדרת סרטים. למזלנו זה לא קרה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:27 am 
Hall of Famer

דרייב - לא אוברייטד ולא בטיח. אבל נראה לי שאפשר להעריך אותו הרבה יותר אם ראית סרטים משנות השבעים. כל מיני סרפיקו, והארי המזוהם ואיש המרתון וכאלה. הסרט משחזר את האווירה בכזה דיוק מתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 1:59 am 
מנהל פורום

אני לא מומחה לרואנדה, אבל הנושא קרוב מספיק לליבי כדי לדעת דבר או שניים, מה גם שראיתי את הסרט בצמידות לגוגל וכל פרט שהובא בו גובה על ידי עדות מהמציאות (אולי למעט הדרך המדויקת שבה נרצחה ראש הממשלה).

אני באופן אישי מאוד מתנגד לגישה הצינית של "אי אפשר לדעת שום דבר על דברים כאלה". וממילא על רואנדה יש די והותר דברים שנכתבו ונאמרו ורצח עם של מאות אלפי אנשים הוא משהו קצת פחות עמום מהדברים שמעסיקים את העולם בנוגע לסכסוך שלנו.

ובמעבר זריז, יצא לי לראות את היורשים שבוע שעבר, ואפשר להגיד שהדעות היו חלוקות. אני בכל אופן די אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:51 am 
Sophomore

Drive - מבחינתי סרט השנה. סרט של אווירה עם ניחוח של פעם. לא מתאים לכל אחד. אחלה סאונדטראק.

Warrior - עוד סרט מעולה. שני אחים לוחמי UFC לשעבר שמתכננים לעשות קאמבק באליפות העולם. זה לא סרט לחימה סטנדרטי, יש שם סיפור מעניין מן טלנובלה משפחתית. עשוי מצויין.

The change up - הקומדיה של השנה. 2 חברים שאיכשהו מתעוררים אחד בגוף של השני. אחד רווק הולל ואחד נשוי עם ילדים. היינו כבר בסרט הזה אבל יש כאן הרגשה של משהו קצת שונה עם המון מצבים מצחיקים וסרט שזורם בכיף.

התפשטות - סרט בינוני לחלוטין. מסביר איך וירוס מתפשט בעולם. סרט מאוד טכני בלי נשמה.

להרוג את הבוס - קומדיה טובה עם מצבים הזויים. שווה לראות.

עץ החיים - סרט מוזר עם צילומי נוף רבים. במהלך הסרט רציתי שהוא רק ייגמר אבל לאחר מכן חשבתי עליו עוד מספר ימים. זה סרט מיוחד שצריך סבלנות בשבילו.

Crazy, Stupid, Love - סרט שמשוחק מצויין אבל הוא מוגדר כקומדיה ואותי הצחיק רק לעיתים קרובות. שווה לראות, סרט עם טוויסט.

The Devil's double - משחק משכנע של כוכב הסרט. התסריט הוא על עודאי בנו של סדאם חוסיין וכפילו בשנות ה 90 עד נפילת שילטון סדאם.

The Skin I Live In - סירטו האחרון של אלמודבאר. בגדול לא מתחבר לסרטים שלו אבל את הסרט הזה אהבתי, תסריט מעולה. טוויסט אכזרי. מומלץ.

Rise of the Planet of the Apes - מומלץ, אחד הסרטים הטובים של השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 10:56 am 
Junior

דרייב סרט נורא, אבל נורא משעמם. סרט שאני יכול להגיד שלא קרה בו כלום. לעשות סרט עם בימוי וניואנסים זה אחלה ורצוי, אבל לעשות סרט שכל הרעיון שלו זה ניואנסים זה סתמי. יש שם גם הרבה קטעים שלא בדיוק מסתדרים וגם סתם קטעים שהם מזוויעים ללא מטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:10 pm 
Sophomore

דרייב הוא סרט שאתה אוהב או שאתה שונא.
הסצינות במעלית ובסוף עם המסיכה היו גאוניים ברמת הצילום,הבימוי והאווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:13 pm 
מנהל פורום

אפשר קצת פירוט מי ומה (בלי ספויילרים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 12:29 pm 
Sophomore

האמת שאם תראה את הטריילר זה יהרוס לך.
סירטו ההליוודי הראשון של הבמאי הדני ניקולאס וינדינג רפן.
מסופר על נהג פעלולים ומירוצים (ריאן גוסלינג) שעובד בזמנו החופשי גם כנהג שודים.
הנהג (ללא שם) ממעיט במילים ובשתיקות רועמות אבל מכביר במבטים ששווים מיליון מילים.
מפה לשם הוא מתאהב בשכנה שלו וסיפור האהבה הזה מסבך אותו עם 2 מאפיונרים יהודיים.
החלק הראשון של הסרט מכניס אותך לאווירה מיוחדת שמזכירה את הסרטים של פעם (כולל סאונדטראק מעולה) כולל בנייה והבנה של הדמויות והכל יחסית באווירה רגועה.
בחלק השני מתחיל יותר אקשן והנהג השקט מתגלה כדיי אלים.

זה בקצרה כדי לא להרוס את הסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:02 pm 
Junior

אם כבר סרטים אז מה אתם אומרים על הטריילר של ''עלייתו של האביר האפל''?
http://www.youtube.com/watch?v=GokKUqLcvD8

נראה לי שמדובר בסרט הכי מדובר של הקיץ הקרוב, ואני מקווה שהוא יעמוד בסטנדרטים של האביל האפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2012 11:31 pm 
Junior

ראובן, מה שיוטה מתכוון ב-"אם תראה את הטריילר זה יהרוס לך" זה שאם תראה את הטריילר זה יהרוס לך שעתיים מהחיים כי תחשוב שהסרט הולך להיות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 06, 2012 4:55 am 
Hall of Famer

ואחרי ים של בינוניות, הנה כמה טובים באמת שראיתי ממש ביומיים האחרונים.

Crazy stupid love - ה FEEL GOOD MOVIE הכי טוב מאז ג'ונו. דמויות מורכבות, סיפור מורכב שעובד כמו פאזל שנבנה לאיטו עד לשיאים הכמעט בלתי נמנעים. ולפחות סצינה אחת שהיא פשוט מופתית. סרט מאד נפלא, שלא מבטיח דברים שקשה לקיים.
מלנכוליה - היחסים שלי עם פון טרייר הם של אהבה\שנאה. את הקודם שלו למשל, "אנטיקרייסט" פשוט תיעבתי, אחד הסרטים המגעילים בהיסטוריה. אבל מלנכוליה הוא סרט נהדר, לכאורה פשוט, אבל כזה שבאמת מתאר כמה ענוג הוא הכאב.
MI4 - פחות טוב מהשלישי בסדרה, ועדיין סרט אקשן מצוין, שגם יותר מכל קודמיו מזכיר את הסדרה בכך שיש צוות שלם שצריך לפתור בעיה מובחנת. אולי הדבר היחיד שעומד בעוכריו, הוא שסצינות דובאי, מהטובות שבסצינות האקשן שראיתי, לא מסיימות את הסרט, וירידת מתח בהחלט ניכרת אחרת הסצינה ההיא (כמו גם העובדה, שאין באמת דמות "רעה" דומיננטית בסרט, בניגוד לפיליפ סימור הופמן בקודם, ושהסרט ככלל נעדר את העומק הרגשי של הסרט הקודם, למרות המיומנויות הטכניות הניכרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 1:19 am 
Hall of Famer

שרלוק הולמס - חביב, נחמד, וחלק מהקטעים הקומיים בהחלט מעלים חיוך, אבל לא הרבה יותר מעבר לזה.

MI4 - אחלה סרט אקשן, בעיקר הסצנות בדובאי אבל גם בקרמלין. השילוב הזה של אקשן, ביחד עם גאדג'טים ומקומות אקזוטיים וסוכנים חשאיים בסגנון ג'יימס בונד בהחלט עובד טוב.

לוחם - אולי הסרט הכי טוב שראיתי השנה. מזכיר מאוד את פייטר אבל לא בדיוק. סוף הוליוודי, אם כי פחות שחקנים מוכרים. מומלץ מאוד לחובבי ההיאבקות בכלל ו-UFC בפרט. קורט אנגל בהופעת אורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 10, 2012 12:55 am 
Hall of Famer

הארטיסט - אחלה סרט. לא ראיתי את היורשים, אבל יש לי הרגשה שהוא ה"יאיר לפיד" של האוסקר ככה שזכייה ראויה בשנה די חלשה להוליווד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2012 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נערה עם קעקוע דרקון - לא ראיתי את המקור השבדי כך שיכולתי להנות בלי דעות קדומות. הבנתי שהחדש די זהה למקור (מכאלה שראו) אבל עדיין פינצ'ר זה פינצ'ר, עבודת בימוי צילום עריכה ופסקול מהמעלה הראשונה. אהבתי שהוא השתמש בשחקנים עם חזות שבדית שדיברו אנגלית במבטא נורדי כך שזה לא הרגיש מאולץ. חייב לציין את ההופעה המדהימה של רוני מארה ואת הפתיח הוידאו קליפי המטורף.
הוגו - סרט על קולנוע לחובבי קולנוע (כמו הארטיסט). עשוי טוב ומאוד ציורי ,אבל לא נפלתי ממנו, הקצב איטי ונראה שמשכו כל סצינה קצת יותר מדי. גם לא ממש אהבתי שסקורסזה האכיל את הצופים בכפית עם הסאבטקסט. הוא צריך לחזור לסרטים אלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2012 3:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הגדרת את "היורשים" מצוין. סרט סתמי למרות משחק טוב של קלוני.
הארטיסט באמת היה מעולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2012 3:45 pm 
מנהל פורום

ראיתי לאחרונה את הערת שוליים והיה מפתיע לטובה, בהחלט היה סרט נחמד מאוד. לא כבד (למרות הנושא), זורם, עשוי טוב ומהודק, העלילה מתקדמת באופן שוטף ויש הרבה אירועים. המשחק של אשכנזי מצוין, בראבא דווקא מעט מאופק באופן מופגן ושלא מתאים לו.

סרט אחר שעומד בדיוק בצד ההפוך הוא "דרייב". פשוט סרט נורא, לא מתקדם, עלילה גרועה. היו ברצינות סצנות שלמות בהן התמונה ממש קפואה שלא הייתי בטוח אם המחשב נתקע או שככה הסרט (ובאמת ככה הסרט - תקוע). ממש לא מומלץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2012 4:50 pm 
Hall of Famer

בראבא אמור להיות מאופק, זה התפקיד, והוא עושה אותו מעולה.

דרייב כמובן הוא סרט נהדר. רקוויאם מאוחר מאד (או סתם תזכורת נוסטלגית) לשנות השבעים, על הסגנון והאווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2012 6:08 pm 
מנהל פורום

לא אמרתי שהוא לא אמור להיות מאופק, אלא שהאיפוק הזה נראה מעט מעושה. יותר אהבתי את המשחק של אשכנזי אבל זה באמת עניין של טעם וריח, וכמו שאמרתי מדובר בסרט מצויין.

ממש לא מסכים איתך לגבי דרייב, אני עם מה שמתן רשם קודם על הסרט. לא כל סרט שהוא מתקדם לאט, ויש בו הרבה דגש על סצנה, מוזיקה וכו' (נניח) הוא "סרט אווירה". ויש גם גבול לכמה שאפשר למתוח סצנות. כמו שרשמתי קודם זה הפך את הסרט למגוחך, וזה בלי קשר לעלילה המופרכת שלו. אותי הוא שעמם למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2012 12:10 am 
מנהל פורום

לא קצת מוזר להיות מופתע לטובה מהערת שוליים, אחרי שרוב מי שראה אותו שפך עליו פחות או יותר כל סופרלטיב אפשרי (למעט אולי המחלוקת על הסוף, אם כי אני לא מסוגל להבין אותה)? אם היית אומר שהתאכזבת אחרי כל הביקורות הייתי מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2012 3:27 pm 
Sophomore

ראובן, הספקת לראות את "דרייב" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2012 4:40 pm 
מנהל פורום

לא, ואני גם בספק אם אני אראה את זה (בקולנוע, בטח יגיע לכבלים מתישהו). שנה שעברה ראיתי הרבה סרטים יחסית כי היה לי מינוי לסינמטק, השנה גם זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2012 1:48 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
הגדרת את "היורשים" מצוין. סרט סתמי למרות משחק טוב של קלוני.

מחרה-מחזיק. סתמי לחלוטין. קצת מתחרט שלא ניסיתי לכתוב ולהפיק איזה סרט בשנת 2011. עם איך שהסרטים בשנה שעברה נשארו, גם אם הייתי כותב תסריט על יום בחייו של החתול שלי, בטח הייתי מקבל מועמדות למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה