סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 9:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
היתה כוכבית קטנה בדבריו של מאסטר. הוא התכוון לשחקן שאחוז הנצחונות של קבוצה בלעדיו נמוך משמעותית מהאחוז איתו, ובתנאי שההורים שלו קראו לו על שם של סטייק (שיצא לי לאכול, אגב, לפני שבועיים והוא קצת אוברייטד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 4:59 pm 
Junior

שחף - חוץ מהאימפקט של השחקן על הקבוצה, וההבדל איתו ובלעדיו (המשמעות של ווליובל, למתקשים ולמצחיקים), צריכים גם להיות ממוצעים גבוהים לאורך זמן, ומאזן מרשים של הקבוצה בנוסף לכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 5:58 pm 
Hall of Famer

לא יודע למי קראת "מצחיקים", אבל לקבל את זה מליצן ראשי זו מחמאה לא קטנה.

ההתעקשות שלך על הפירוש המילולי ל"ואליובל" משעשעת כמעט כמו ההתעקשות של גואטה על עמדות בחמישיית הרוקיז. MVP הוא השחקן שנותן את העונה האישית הכי טובה מבין כל השחקנים בליגה, בקבוצת עלית. הלייקרס היא כרגע לא קבוצת עלית, ובריאנט לא נותן את העונה האישית מבין כל השחקנים בליגה. בריאנט הוא לא MVP, מש"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:21 pm 
Hall of Famer

איך בדיוק הגענו מהוצאת קיטור שלי על כך ששבועיים טובים של נוביצקי אחרי פתיחת עונה גרועה בקריירה שלו מאז עונת הרוקי בערך, עדיפים ברשימה של אתר מסויים על פני חודש וחצי של ווייד לעוד ויכוח קובי מאוס???

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:34 pm 
Junior

אז כנראה שההגדרה שלנו למונח MVP היא שונה... למרבה הפלא זה נקרא מוסט ווליובל פלייר ולא בסט פלייר אוף דה סיזן, אבל זכותך לפרש את זה כראות עיניך.
אין כאן ויכוח קובי כי לא הכתרתי אותו בלעדית ל-MVP אלא הוא נכנס לרשימה של שחקנים שבלעדיהם הקבוצות שלהם יינזקו הכי הרבה לדעתי.
ונחמד לשמוע שאני הליצן הראשי בכל הסיפור. אולי תקשיב קצת לרג'י מילר בשידורי TNT ותבין כמה דברים... (-"I hope people are appreciating the greatness...")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שמצחיק בעיקר זו הטענה הבסיסית שמיאמי בלי לברון ומיאמי עם לברון זה בערך אותו הדבר. מישהו חושב שלמיאמי בלי לברון יהיה אותו מאזן כמו המאזן הנוכחי של מיאמי?

ברור ששיקול המי-משחק-לצידך הוא שיקול חשוב ונקודה לטובת דוראנט (אם כי אין ספק ששימוש יתר בשיקול הזה הוא אחת הסיבות העיקריות לכך שמצב בו MVP זוכה באליפות הוא מאוד נדיר). אבל מאסטר כתב משהו קצת יותר קיצוני. הוא כתב "לא לברון ולא ווייד צריכים להיות בדיון". כמובן שהתיבול של זה בפיסקה שכרגיל נובע ממנה שהמועמד המוצדק ביותר לMVP הוא קובי לא הזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:53 pm 
Senior

נו, מוזר, באופן די מפתיע ה-MVP מגיע בשנים האחרונות מקבוצה בטופ של הליגה בעונה הרגילה. רוז בשיקאגו(ראשונים), לברון בקליבלנד פעמיים(כנ''ל), קובי(מקום שני), נוביצקי(מקום ראשון), נאש(מקום שני פעם אחת ומקום שלישי פעם שנייה נדמה לי) ולא על בסיס "איזה שחקן הכי חשוב לקבוצה שלו", אחרת גם קווין לאב נכנס לדיון הזה בקבוצת הלוטרי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 6:58 pm 
Hall of Famer

מאסטר, ברור שהשם של התואר הוא בדיוק כפי שאתה מתאר אותו, מה לעשות שלאורך השנים מי שנבחר היה או השחקן הכי טוב בליגה (לארי, מייקל, מג'יק, דאנקן) או השחקן הטוב ביותר מהקבוצה הטובה ביותר, כפי שהראה לך יפה שחף. אתה לא מתווכח פה עם הפורום, אלא עם אלו שבוחרים את ה-MVP.

דרך אגב, זה נחמד שאתה מסביר לשחף שיש בתואר יותר מאשר פירוש מילולי

"צריכים גם להיות ממוצעים גבוהים לאורך זמן, ומאזן מרשים של הקבוצה בנוסף לכל."

אבל בתגובה הבאה אתה מתעקש על הניסוח המילולי של התואר.

לפי הניסוח הזה אין בכלל ספק שה-MVP של ליגת האן.אף.אל העונה היה פייטון מנינג שלא שיחק דאון אחד, אבל הקבוצה שלו שבמשך מעל לעשור לא ניצחה פחות מעשרה משחקים לעונה הצליחה העונה לנצח שני משחקים בלבד. למרבה הפלא מי שנבחר היה ארון רוג'רס הקיו.בי של הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה שנתן עונה מעולה.

וזה תמיד נחמד לסיים בהאשמה גורפת שאנשים פה לא מבינים כמה קובי גדול. כן, אני חושב שיש פה קונצנזוס עצום שקובי אחד מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה. לא רואה ויכוח על כך, לא עם גולשי הפורום ולא עם רג'י מילר. מצד שני לא כולם מדרגים את קובי כשחקן מספר 2 או השחקן הגדול בהיסטוריה (לא ברור לי עדיין איך אתה מדרג אותו). מה לעשות. נראה לי שפה אתה במיעוט לא רק בפורום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 9:03 pm 
Junior

אם סן אנטוניו ממשיכה עם המאזן הנוכחי שלה- (כרגע 11 נצחונות רצופים, אגב) אז צריך לשקול הרבה יותר ברצינות את פארקר. זה לא אומר שהוא ייקח, אבל הוא יקבל כמה קולות בהצבעה.
כרגע זה בעיני דוראנט, לברון, פארקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 9:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
סתם הערה בנושא בליצ'ר ריפורט - לא הייתי מקטלג מה שכתוב שם כ"שיח עיתונאי". בליצ'ר הוא לא אתר עיתונאי אלא אתר אוהדים שכותבים עצמאית, רובם בחינם, ובלי ממש אחריות אדיטוריוריאלית, וככזה המשקל של הדעות שם הוא לטוב ולרע בערך כמו של הכותבים כאן בת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 10:14 pm 
Junior

התואר מורכב מכמה קריטריונים כשאחד מהם הוא החשיבות של השחקן לקבוצה, וההצלחה התיאורטית שלה בלעדיו. זה מה שנקרא ווליובל.
מה לעשות, אני חושב שקבוצה של ווייד ובוש עם שחקנים משלימים כמו באטייה, צ'אלמרס והאסלם צריכה להיות ממוקמת בדיוק איפה שהיא היום, ניצחון לפה או לשם.
לכנות אותי ליצן ראשי בעקבות הערצה לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה, והעובדה שאני מגן עליו בסלניוז, זה אם כבר מביך בשביל נדב שכנראה לא מסוגל להעריך את מה שהוא רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 10:40 pm 
Junior

ואי איך אנשים פה מתעצבנים :lol: כאילו מה כבר נאמר?
ראובן כתב:
אבל מאסטר כתב משהו קצת יותר קיצוני. הוא כתב "לא לברון ולא ווייד צריכים להיות בדיון". כמובן שהתיבול של זה בפיסקה שכרגיל נובע ממנה שהמועמד המוצדק ביותר לMVP הוא קובי לא הזיק.

וגם העובדה שחצי פורום מקבל חררה ברגע שהמילים "קובי" ו"MVP" מוזכרים פה לא הזיק.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' פברואר 21, 2012 10:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 10:41 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

אני לא מבין בשביל מה אתה טורח מאסטר, כל שנה אותו סיפור ואותם תירוצים למה לקובי לא מגיע הMVP, זה המצב בערך מ2001, מתרגלים לזה. תמיד יהיה מישהו יותר טוב מקובי, תמיד יהיה אפשר למצוא סיבה לא לתת לו, תמיד אפשר להסביר למה לאחרים התואר מגיע ולקובי באותה סיטואציה לא מגיע, כי קובי צריך לתת עונה יותר ממושלמת בשביל בכלל להכנס לדיון.

היי, הרי טוני פארקר נותן עונת MVP הרבה יותר חזקה מקובי, זה ברור כשמש, בדיוק כמו שנאש ונוביצקי וקיד ודאנקן ואייברסון וגארנט נתנו עונות MVP הרבה יותר חזקות מקובי, 15 שנים הוא השחקן הכי טוב בליגה וזה אפילו לא מצחיק, אבל אין לו קייס להכנס לדיון MVP באף שנה פרט לשנה אחת שנתנו לו בשביל הסדר הטוב כי אחרת זאת הייתה באמת פארסה.

וזה הכל בגלל שלא משווים את קובי לדוראנט או רוז. זאת לא חוכמה, קובי עקף את כולם, לא נשאר אף אחד, לא דאנקן ולא גארנט ולא אייברסון ולא מגריידי ולא שאק ולא וייד ולא פירס ולא ווינס ולא נאש ולא קיד, קובי הוכיח מעל ומעבר שהוא רמה אחת מעבר לכולם, אבל זה לא מספיק בשביל MVP, הוא תמיד נמדד מול מייקל ג'ורדן, כל דבר פחות מעונה ג'ורדנית ב100% לא יזכה אותו בMVP, כי בדיונים האלה, זה הרף שהוא נמדד מולו. להברון ודוראנט ורוז נאבקים אחד בשני בשביל לזכות בתואר, ואחד מהם בהכרח יזכה, בעוד קובי תמיד נאבק מול ענקים היסטוריים. זה לא מספיק בשבילו שהוא יהיה הכי טוב בליגה בשנה מסויימת, כי הוא כבר הוכיח בקלות שהוא הכי טוב בליגה כמעט תמיד. זה לא קרוב להיות מספיק טוב בשביל MVP, כי הוא צריך לתת עונה היסטורית, אחת שתעמוד באותה שורה בעונות הMVP של ג'ורדן.

בשביל שחקנים כמו דוראנט או רוז או נוביצקי, מספיק עונה של 25 נקודות + מקום ראשון במזרח או במערב ואתה LOCK לMVP.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 11:10 pm 
Hall of Famer

איגי, אתה מדבר מעל הראש שלנו לבוחרי תואר ה-MVP לאורך השנים?

מאסטר, מה לעשות שבתיאוריה שלך זה נשמע יפה שה-MVP צריך להיות שחקן שעושה את הבדל עצום בקבוצה שלו בין יתר השיקולים. יש בעיה קטנה, שזאת תיאוריה קטנה שלך שהצבעות ה-MVP לא ממש התייחסו אליה. אז כשמסתכלים על תואר ה-MVP כפי שהצביעו לו כל השנים קובי בראיינט העונה לא מועמד בכיר. הבכירים הם דוראנט ולברון, השחקנים הטובים ביותר בשתי הקבוצות עם המאזן הטוב בליגה, שגם נותנים עונות מצויינות. קובי בראיינט בקבוצה השנייה של המועמדים. אם הלייקרס יטפסו למעלה לכיוון הטופ של המערב, אז סביר להניח שהמועמדות של קובי תעבור הילוך גם כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 11:28 pm 
מנהל פורום

סליחה על השאלה, אבל הדיון הפך להיות ל"למה מגיע לקובי הMVP"? אפילו מאסטר לא ניסח את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 11:38 pm 
Senior

Iggy כתב:
אני לא מבין בשביל מה אתה טורח מאסטר, כל שנה אותו סיפור ואותם תירוצים למה לקובי לא מגיע הMVP, זה המצב בערך מ2001, מתרגלים לזה. תמיד יהיה מישהו יותר טוב מקובי, תמיד יהיה אפשר למצוא סיבה לא לתת לו, תמיד אפשר להסביר למה לאחרים התואר מגיע ולקובי באותה סיטואציה לא מגיע, כי קובי צריך לתת עונה יותר ממושלמת בשביל בכלל להכנס לדיון.

היי, הרי טוני פארקר נותן עונת MVP הרבה יותר חזקה מקובי, זה ברור כשמש, בדיוק כמו שנאש ונוביצקי וקיד ודאנקן ואייברסון וגארנט נתנו עונות MVP הרבה יותר חזקות מקובי, 15 שנים הוא השחקן הכי טוב בליגה וזה אפילו לא מצחיק, אבל אין לו קייס להכנס לדיון MVP באף שנה פרט לשנה אחת שנתנו לו בשביל הסדר הטוב כי אחרת זאת הייתה באמת פארסה.

וזה הכל בגלל שלא משווים את קובי לדוראנט או רוז. זאת לא חוכמה, קובי עקף את כולם, לא נשאר אף אחד, לא דאנקן ולא גארנט ולא אייברסון ולא מגריידי ולא שאק ולא וייד ולא פירס ולא ווינס ולא נאש ולא קיד, קובי הוכיח מעל ומעבר שהוא רמה אחת מעבר לכולם, אבל זה לא מספיק בשביל MVP, הוא תמיד נמדד מול מייקל ג'ורדן, כל דבר פחות מעונה ג'ורדנית ב100% לא יזכה אותו בMVP, כי בדיונים האלה, זה הרף שהוא נמדד מולו. להברון ודוראנט ורוז נאבקים אחד בשני בשביל לזכות בתואר, ואחד מהם בהכרח יזכה, בעוד קובי תמיד נאבק מול ענקים היסטוריים. זה לא מספיק בשבילו שהוא יהיה הכי טוב בליגה בשנה מסויימת, כי הוא כבר הוכיח בקלות שהוא הכי טוב בליגה כמעט תמיד. זה לא קרוב להיות מספיק טוב בשביל MVP, כי הוא צריך לתת עונה היסטורית, אחת שתעמוד באותה שורה בעונות הMVP של ג'ורדן.

בשביל שחקנים כמו דוראנט או רוז או נוביצקי, מספיק עונה של 25 נקודות + מקום ראשון במזרח או במערב ואתה LOCK לMVP.

רק אוהדי הלייקרס מכניסים את ההשוואה עם ג'ורדן. שאר האנשים הבינו אחרי הפליאוף אשתקד שזה לא רלוונטי. קובי 15 שנה השחקן הכי טוב בליגה? באיזה פלנטה אתה חי?? קובי בשנה שעברה לא נכנס אפילו לשלישייה המובילה של השחקנים בליגה. לברון, רוז ודוראנט העמידו כולם מספרים עדיפים והוליכו את הקבוצות שלהם גבוה יותר מקובי. הייתי מזכיר גם את דירק, אבל את ה-MVP מעניקים על יכולת והישגים בעונה הרגילה. גם המספרים שלו נדמה לי היו טובים מאלו של קובי. והשנה? קובי קולע המון בקבוצה שמדורגת במקום ה-5 במערב, ועושה את זה באחוזים די מחורבנים יש לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 1:00 am 
Junior

עזוב שאני לא מסכים כמעט עם כלום ממה שכתבת (כלומר אלו פשוט עובדות לא נכונות),
גם האחוזים של הMVP של שנה שעברה היו די מחורבנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 9:31 am 
מנהל פורום

הMVP של השנה שעברה הוליך את הקבוצה שלו למאזן הטוב בליגה. אתה מתעלם מהסבטקסט של ההודעה שהגבת לה, שאומרת שבחירת MVP היא על סמך מקבץ של שיקולים. אפשר לוותר על שיקול אחד כששיקול אחר גובר, אבל כשאתה גם במאזן רע (בינתיים) וגם הסטטיסטיקה שלך לא משהו, אז זה מחליש קצת את הטיעונים.

אגב, אני לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל בתחילת השנה כשהעזתי לרמוז שיש למיאמי ספסל טוב, מאסטר כתב לי משהו על זה שבאטייה שחקן גמור ועוד דברים. אבל אז זה היה בהקשר של האם הלייקרס חזקים יותר ממיאמי או לא, לא בהקשר של האם ללברון מגיע הMVP למרות הצוות המסייע המדהים שלו מול קובי המסכן שאין לידו אף אחד (רק סנטר ופאואר טופ-5 בליגה בעמדות שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:10 am 
מנהל פורום

מאסטר כתב:
אז כנראה שההגדרה שלנו למונח MVP היא שונה... למרבה הפלא זה נקרא מוסט ווליובל פלייר ולא בסט פלייר אוף דה סיזן, אבל זכותך לפרש את זה כראות עיניך.
אין כאן ויכוח קובי כי לא הכתרתי אותו בלעדית ל-MVP אלא הוא נכנס לרשימה של שחקנים שבלעדיהם הקבוצות שלהם יינזקו הכי הרבה לדעתי.
ונחמד לשמוע שאני הליצן הראשי בכל הסיפור. אולי תקשיב קצת לרג'י מילר בשידורי TNT ותבין כמה דברים... (-"I hope people are appreciating the greatness...")

אני אגיד לך מה באמת, אבל באמת מצחיק - שרק לפני כמה שנים היה בדיוק את אותו הויכוח רק שאתה טענת את הדברים שאומר עכשיו נדב, כי אז זה התאים לך לקייס שלקובי מגיעה האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:52 am 
Junior

ראובן כתב:
הMVP של השנה שעברה הוליך את הקבוצה שלו למאזן הטוב בליגה. אתה מתעלם מהסבטקסט של ההודעה שהגבת לה, שאומרת שבחירת MVP היא על סמך מקבץ של שיקולים. אפשר לוותר על שיקול אחד כששיקול אחר גובר, אבל כשאתה גם במאזן רע (בינתיים) וגם הסטטיסטיקה שלך לא משהו, אז זה מחליש קצת את הטיעונים.

אז כן, הMVP של עונה שעברה קלע באחוזים מחורבנים??
אני אומר שהסטט' של קובי טובה מאוד העונה, טובה משל רוז שנה שעברה למשל, ואם הלייקרס יטפסו עוד שני מקומות בטבלת המערב ללא ספק קובי יהיה חזק חזק בדיון, אנשים פה יצטרכו לקבל את זה. גם עניין ה"וליובל" הוא חלק ממקבץ השיקולים ותמיד היה (זו הסיבה שנאש זכה פעמיים, שלברון זכה פעמיים!!!!) אפילו שזה טיעון לטובתו של קובי השנה :roll:. אני בספק אם הקבוצה הזו שווה 25% נצחונות בלעדיו.

השנה אני חושב שגאסול רחוק מטופ 5 הפאוורים: נוביצקי, גריפין, אמארה, רנדולף, לאב, אלדרידג' ובוש לפניו בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 12:05 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון בין השאר לרנדולף הפצוע?
גאסול הוא עדיין שחקן מוביל בטופ של העמדה שלו, לכל היותר טופ8 בעמדה חזקה, כאשר מה שמוריד אותו הוא לא רק היכולת אלא שמועות הטרייד שסובבות אותו, היעדרו של פיל ג'קסון שדאג שהכדור יגיע אליו בהתקפה ודומיננטיות גבוהה יותר של החבר שלו לצבע, שביצע קפיצה ושדרג את עצמו לטופ3 בעמדה. סה"כ הקו הקדמי של הלייקרס הוא מהטובים בליגה, אם לא הטוב שבהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer

פלאש, לברון זכה פעמיים כי הוא פשוט היה השחקן הטוב בליגה והקבוצה שלו הייתה עם המאזן הטוב בליגה. נאש זכה פעם אחת כי הוא נתן עונת קריירה והקבוצה שלו הייתה עם המאזן הטוב בליגה ובפעם השניה כי ללא 2 שחקני חמישיה חשובים (אמרה כמובן וג'ו ג'ונסון שעזב בקיץ) הסאנס היו אמורים ליפול לקצה הפלייאוף ואף מחוץ ובגלל נאש הם היו בצמרת המערב. לא חושב שהיו שיקולים של מה יקרה לקבוצה בלעדיו, בטוח אף אחד לא דיבר על כך.

וכן, אם הלייקרס יטפסו 2 מקומות בטבלה, גם יאיימו על המקום הראשון וקובי ימשיך לתת את המספרים הללו, יכול להיות מאד שהוא יהיה בשורה הראשונה של המועמדים לתואר. כרגע אנחנו לא שם, נכון? אז למה בדיוק אנחנו מנהלים ויכוח קובי-MVP?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 12:30 pm 
Junior

גם רנדולף הפצוע, שנה שעברה הוא נתן חתיכת פלייאוף מרשים. גם עם פיל ג'קסון שנה שעברה גאסול נראה כמו שבר כלי מאמצע-סוף העונה והפך לשחקן גמור לגמרי בפלייאוף. גם עם פיל ג'קסון ב2008 גאסול אכל חצץ מדאנקן וגארנט בפלייאוף והתגלה כנמושה, השנתיים של הריפיט היו היוצאות דופן. היכולת שלו לא מפתיעה את מי שראה אותו מאמצע שנה שעברה, גאסול לא יכול לתת יותר, התפוקה יפה אבל לא טופ 5 בעמדה חזקה. ביינום וגאסול זה אחד הקווים הקדמיים הטובים, אבל כדי להכניס להם כדורים למקומות שהם אפקטיביים צריך שחקני חוץ סבירים, צריך קלעים סבירים, כדי לחפות על הכבדות של ביינום וגאסול בהגנה צריך שומרים סבירים, ואת כל זה אין ללייקרס (מלבד קובי).

שוב- אם אני מוציא את דוראנט, לברון פול וקובי מהקבוצות שלהם, לדעתי הלייקרס ינצחו הכי מעט בהבדל גדול (מצד שני, כרגע המאזן שלהם גם הכי פחות טוב).

----------
עמוס, לברון אולי הכי טוב בעונה רגילה בעונות הMVP, בפלייאוף זה היה קובי ללא ספק. זה שלברון ונאש סיימו במקום הראשון בליגה לא סותר את העובדה שהם היו השחקנים החשובים ביותר לקבוצתם באותם עונות, ושתמיד טיעון "הכי חשוב לקבוצה שלו" היה במקבץ השיקולים לMVP. הלייקרס במרחק משחק וחצי מהמקום השלישי במערב.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' פברואר 22, 2012 12:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 12:39 pm 
Hall of Famer

בפעם האחרונה שאני זוכר ה-MVP מוענק על העונה הרגילה. מי יותר טוב בפלייאוף לא רלוונטי ולא נדבר על זה כרגע. הטיעון הכי חשוב לקבוצה אולי היה שם, אבל ברקע. איכשהו, כמו שהראו לך בכל ההיסטוריה של הליגה, ה-MVP כמעט תמיד ניתן בשני מקרים - לשחקן הטוב ביותר בקבוצה הטובה בליגה (יותר בתקופה האחרונה) או לשחקן הטוב ביותר בליגה באותה עונה. ברור שמסוף שנות התשעים, כשהליגה הפכה לקבוצות של שני כוכבים ואף כוכב אחד, ההשפעה של שחקן יחיד על הקבוצה שלו גברה.

דרך אגב, אני חושב שצריך לשנות את תואר MVP של 2005 ולתת אותו לשאק. הוא הצטרף למיאמי וההיט ניצחו 17 משחקים יותר, אבל הרבה יותר חשוב, הוא עזב את קובי והלייקרס הפסידו 22 משחקים יותר. זה לא ההגיון?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 12:56 pm 
Junior

נכון, הייתי נותן לשאקיל ב2005.

ואולי די עם ההצגות? הטיעון "הכי חשוב לקבוצה שלו" תמיד היה במקבץ השיקולים, תתמודדו אפילו שזה עוזר לקובי השנה.

דאנקן ב2002 זכה בMVP אפילו ששאקיל רשם סטט' טובות יותר, ואפילו שהספרס היו במקום השלישי בליגה (אותו מאזן כמו LA אבל סיימו בלי הביתיות מולם, ו3 נצחונות פחות מהקינגס). הוא זכה כי הוא היה חשוב יותר לקבוצתו מאשר כל שחקן אחר בליגה.

אייברסון ב2001 היה גם מקום שלישי בליגה וזכה, ובפירוש לא נחשב לטוב בליגה. למה לא נתנו לשאקיל עם מאזן זהה, או דאנקן עם מאזן עדיף, שניהם בעונות מצוינות?? כי החליטו שפילי בלי אייברסון לא שווה יריקה, ואייברסון חשוב להם יותר מאשר שאקיל ללייקרס ודאנקן לספרס (לא שזה נכון בהכרח).

נאש ב2006 היה מקום רביעי בליגה, 6-10 נצחונות מאחורי הספרס הפיסטונס והמאבס. גם הוא לא נחשב לשחקן הטוב בליגה, ונתנו לו כי הוא היה חשוב יותר לסאנס מנוביצקי/דאנקן למאבס/ספרס.

מה לעשות שבשנים האחרונות, הקבוצות שסיימו ראשונות בליגה הם בדיוק אותם קבוצות שבנויות על שחקן אחד שהיה ה"חשוב ביותר לקבוצתו", : רוז, לברון, קובי ב08 (ראשון במערב), נוביצקי ונאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה